icon

Riziko otěhotnění. Je v mém případě nějaké?

dorinka92
5. črc 2021

Dobrý večer... Já a přítel jsme měli nedávno sex.. on se udělal do kapesníku, a pak jsme dali druhé kolo, on si spletl kapesník a utřel mi vagínu s tím do čeho se udělal.. chtěla bych se zeptat jestli je nějaký riziko otěhotnění?..

klokanka31
5. črc 2021

@dorinka92 🙄 Že tě to furt baví

alilali
5. črc 2021

@dorinka92 Pokud sexuješ, tak je vždycky riziko otěhotnění. A je jedno kdo se kam utre, kdo si dává pozor, bere pilulky nebo má tělísko.

izzylka
5. črc 2021

@dorinka92 koukám, že ve škole už se sexuální výuka nevede, co 🤣 možná by sis o tom měla něco přečíst, než budeš znovu sexovat....a ochrana by byla taky na místě 🤣
bože, to je materál tohle 🙈

klokanka31
5. črc 2021

@izzylka Podle mě troll, tahle přezdívka mi je dost povědomá

nagojka
5. črc 2021

@klokanka31 bodet by nebyla kdyz uz je to od ni minimalne 4 zalozena diskuze...

izzylka
5. črc 2021

@klokanka31 jj, ta tu píše jedno lepší než druhé 🤣

pampeliska1313
5. črc 2021

Já teda doufám, že je to troll.. i když bych doufala aspoň v to, že uhodí na něco, co je opravdu k diskuzi a může vzniknout zajímavá debata. Ne, že se takhle ještě poníží, když vystupuje tak, že v pubertě nemá základy sexuální výchovy. Asi to není o tom, že na trolling musí mít člověk i hlavu, jak jsem si původně myslela.

loylii
5. črc 2021

@dorinka92 jdi si radši zasexovat, třeba praxi zvladas lépe než teorii😃

gracinka7
5. črc 2021

Jasně, jsi těhotná a budeš mít trojčata.

amazonkajanik
5. črc 2021

@dorinka92 Jj, a až se ti to narodí, může se jmenovat třeba Linteo ...🤦

aselluska
5. črc 2021

@pampeliska1313 jste tu poprvé? Začali prázdniny a to se to trolí mnohem víc😁

pampeliska1313
5. črc 2021

@aselluska jak se to vezme. První koníkovské prázdniny to opravdu jsou, ale pokud to vypadá takhle, začínám se trochu bát o svoje nervy.:D

camelinka
6. črc 2021

@amazonkajanik Lepsi, nez Big Finale 😅😂

amazonkajanik
6. črc 2021

@pampeliska1313 o nervy je to výjimečně, když se to zpočátku tváří jako fakt problém. Jako jedna, ta to tady fakt rozjela, my jí radili o 106. Psaly ženské, co samy trpí stejným,nebo obdobným problémem a pak se ukázalo, že těžký troll a jela několik diskuzí. Když jsme upozornili, že po každé jiný věk a problém,snažila se tvrdit, že profil užívá více lidí

gracinka7
6. črc 2021

@amazonkajanik hele, dá se někde zjistit seznam diskuzi, které dotyčný založil?

amazonkajanik
6. črc 2021

@gracinka7 vyhledat si ho dle nicku a pak je to detektivní práce, páč to vyhodí i diskuze, kam mohl přispívat. Ale většina trollů založí a výjimečně reaguje ...
Tu, co jsem o ní psala,jsem si už pamatovala. svetlikova201...

geilinka
6. črc 2021

Hm vcera jste psala ze vaseho pritele sex nebavi.....uz se ani moc nedivim podle toho prispevku....jestli vam i musi utirat vaginu tak radsi si ani nepredstavovat jak to vypada....

To je dotaz jak v bravicku
,,je tampon spolehlivou ochranou pred otehotnenim,,

izzylka
6. črc 2021

@geilinka 🤣🤣 přítel se mi udělal na záda, můžu být těhotná? 🤣🤣 tady to začíná být větší sranda, než přiznání na mateřský na facebooku 🤣

terezz29
6. črc 2021

Záleží na tom, jestli to byl látkový nebo papírový kapesník!

klokanka31
6. črc 2021

@pampeliska1313 Neboj se o svoje nervy, vem si popcorn, kafíčko, a líp se nikde jinde nepobavíš ☺ kolikrát to tu jsou fakt hlody 🤣

isabella32
7. črc 2021

@geilinka a já četla že je to dotaz jako v Bradavičku 😂

geilinka
7. črc 2021

@isabella32 tak mozna je to nejaka Bradavicka obdoba bravicka?
Tam by mohlo byt :
Mile Bradavicko, mam noveho pritele je vlkodlak, kdyz se budeme milovat v jeho vlkodlaci podobe muzu byt tehotna?