Rozumíte někdo hCG?
holky rozumite nekdo hcg?jsem 17dni od mozneho oplodneni vcera sem byla na krvi dnes vysledek 270hcg prej je to v normalu a uvidi se na zitra na ultrazvuku(podle me tam nic videt nebude jeste,ale koukala sem na tabulky hcg a tam pisi 14dni od oplodneni ma byt hcg 3-426 tak mi tech 270prijde malo minulou sobotu sem mela mit ms ale mela sem//
Tak dnes blbe zpravy 😢
To hcg co sem mela by melo byt v den ms a ne 4dny po ocekavane ms to uz by melo byt o dost vetsi a sliznici mam hodne spatnou rikal ze se divi ze nekrvacim ze sliznice neodpovida tehotenstvi ze sem zatim biochemicky tehotna dal mi anopirin a duphaston a za 12dni na kontrolu ale prej blby
@trrr já bych to tedy černě takhle jeste neviděla. Vždyť doktor neví, kdy byla ovulace, mohla byt dyl, pak by hodnota hcg odpovidala a celkově je v rozmezi ta hodnota. Byly holky se sakryš nizkyma hcg na ten dany týden těhu a donosily zdravá mimi. Mohe kanaradka měla ducha až týden po vynecháni ms- jaké oak ona musela mit hcg? Jeste nižši než ty a ted ji ram doma řadi dvouletý chlapeček 😊
@trrr Ahoj, já teda 8 dní po termínu očekávané MS jsem měla hCG 559. Takže nechápu, jak ti mohl dr říct, že ta hodnota by měla být v termínu MS... Každá to máme trochu jinak, taky jsem to teda řešila ty hodnoty, ale akorát to přinese stres a to miminku neprospívá. Tak se zbytečně nestresuj, třeba to ještě bude dobrý ❤ 🙂
myslím si a promin mi to,ze tvuj doktor je blbec,o prosperite tehu nic nevypovida jedna hodnota hcg,aby mohl rict,zda se vyviji dobre nebo ne,musel by ti vzit krev ob den a sledovat jak a zda roste. Pokud chces mit klid,skoc si na odber a ob den znovu,pokud bude hodnota dvojnasobne vysoka,vyviji se to dobre. I sliznici mame kazda jinou. A jak videl ovulaci? U probehlou nebo jen pripraveny folikul?Pokud jen folikul,mohl prasknout az za 2 dny a uhnizdeni mas 5-10 den a tam uz je to sakra rozdil
@trrr Hele, hladina HCG není směrodatná. Každá to máme jinak. Hlavní je, aby HCG rostlo. Spíš by Ti měli vzít krev ještě jednou za cca 2-3 dny od prvního odběru a hladina by se měla minimálně zdvojnásobit. Jinak já měla HCG 14DPO 228, ale fakt je to individuální hodnota 🙂 Jinak fakt tvůj doktor je idiot. Pokud ti nevezme krev on, tak si zajdi na začátku týdne jako samoplátce na odběr a uvidíš 🙂 Já si myslím, že hodnotu máš slušnou a je fakt, že podle jedné hodnoty nelze brát těhotenství jako neprosperující. A taky to s tou sliznicí nechápu......
Omlouvam se za překlepy- mobil...
Holky, můžu mít taky dotaz na hcg? v CARu mi vyšlo 8.12. 845, 14.12. 2190 dnes jsem byla na kontrole u mého gynekologa a na UZ vůbec nic neviděl, strašil mě mimoděložním nebo biochemickým, nabral mi spoustu krve i znovu na to hcg ale fakt mi moc šancí na dobré těhotenství nedal, co si o tom myslíte? já už jsem ze všeho zoufalá, 2 roky se snažíme o prcka a když už to vyjde tak pořád jen samý strach, stres a nervy ☹
@beruska1889 To hcg by se mělo každé 2 dny zdvojnásobit u prosperujícího těhotenství :'(
@kettkav jo to mi říkal, taky ☹ ale přišlo mi, že ta hodnota je hezká a stoupla dost... ☹ tak co to tedy může být? mimoděložní bych nechtěla ☹

@trrr vyuzij kazdou volnou chvilku