Rozumíte někdo hCG?
holky rozumite nekdo hcg?jsem 17dni od mozneho oplodneni vcera sem byla na krvi dnes vysledek 270hcg prej je to v normalu a uvidi se na zitra na ultrazvuku(podle me tam nic videt nebude jeste,ale koukala sem na tabulky hcg a tam pisi 14dni od oplodneni ma byt hcg 3-426 tak mi tech 270prijde malo minulou sobotu sem mela mit ms ale mela sem//
@beruska1889 si po IVF nebo IUI? Ach jo to je teda blby, při takových hodnotách by to měl uz ultrazvuk ukázat 😞
@lenusaak vyšlo nám to po druhém Pregnylu, měli jsme zatím jen "plánovaný styk" do CARu chodíme od září a máme fakt super doktorku, která je rozumná a něchtěla na nic spěchat, tak jsme začali tím nejméně náročným... a vyšlo to... jen teda průběh není úplně podle plánů ☹
@beruska1889 aha jasan chápu. No přeju ti ze srdce, aby to mimoděložní nebylo 😞 co bříško to tě nějak nebolí?
@lenusaak děkuju moc Leni, nebolí, nic mi není, nekrvácím, cítím se dobře, jen klasické těhotenské příznaky, nechuť k jídlu, žaludek na vodě, bolavá prsa jinak je mi fajn 🙂
@beruska1889 no nestoupa zrovna ukazkove,ale videt by neco byt melo,hur stoupa prave pri mimodeloznim,urcite te budou vic sledovat,pokud by stoupalo a nebylo videt,asi by te hnali na laparku
nemás třeba jizvu po císaři? nekdy se usadi v ni nebo u ni a neni pak videt
@medulinek já všude četla, že u mimoděložního stoupá hrozně pomalu ☹ ne ne, já ještě děti nemám ☹ 2 roky se snažíme o první a teď tohle... ☹
@medulinek já mám nabrané hcg ještě dnes, zítra si mám zavolat na výsledek a podle toho se domluvíme co bude dál.... tak o zdravý vejcovod bych nerada přišla, jsem po HSG v říjnu a oba krásně průchodné, takže to mě taky pěkně děsí ☹
@beruska1889 Držím moc pěsti, aby to bylo dobrý a vyšlo to! 🙂
@oktavie děkuju moc, byly by to nádherné vánoce 🙂
@beruska1889 tak nam dej vedet zitra drzime palce!
@trrr děkuju moc 🙂 snad nevadí, že jsem se Ti sem tak vetřela, ale nechtěla jsem zakládat novou diskuzi v podstatě na stejné téma... 😉 a Tobě taky moc přeju ať to dobře dopadne a prcek se objeví za těch 12 dní i se srdíčkem 🙂
ahoj, já měla 1.den vynechání MS - tedy cca 14 den po oplodnění HCG 56 - a teď mi tu spinká v postýlce - takže žádný stres 😉
@trrr 270 hodnota je skvělá já měla 5dnu po spozdeni 77jednitek a řekli mi asi těhotenství potřebovala sem to vědět kvůli práci. A bylo to moje první a nevědomost sladká a byla sem v pohodě a dceru mam..Od počátku byla menší a mela 2700 gr
Jinak u odběru abych byla klidná u dalšího tehu mi řekl že nemá cenu brát odběr 1x ten nic neřekne a chtěl.to uhradit tak sem se nato vyprdla a vše v pořádku
Duphaston je na růst sliznice já ho beru od počátku. Udržení těhotenství
Možná na kontrole nafasuju Utrogestanu uvidíme
Držím moc palečky a já bych to neviděla spát e mne se zdá že hodit brzy k doktorovi značí jen nervy
Já nemám příznaky vůbec zadne od 2 těhotenství a těhotna sem po 5x
Z toho mam je 2 děti já tedy měla pptwty před 3 trimestrem to je zas jiná kapitola.
Drzim palečky
Mne muj doktor rekl, ze ultrazvuk je hra stínu.... kdo chce videt, uvidí, kdo nechce nevykouka nic, i kdyz tam neco muze byt...
U me mi rikal u zamlkleho, ze v daném tydnu jakému odpovida gestacni vacek by to melo byt takove a ze je jedno kdy byla posledni ms atp
@beruska1889 nevadi vubec zitra se budu tesit na dobre zpravy tak nezapomen informovat 😉😉a dekuji 😙
@konik_mischel ju dekuji 😘
@nikinelinaty tak sem zvedava jestli prasky zaberou 😉dekují a tobe hodne stesti a uz zadne potraty!😗
@trrr určitě mne po revizi.rek sliznice nic moc a dal mi duphaston a nám se podařilo ottehitnet až nato čuměl
A byla to chyba utrhla se ní placenta;((
Takže teď mám náležitý odstup a modlím se a psychika dělá hodně prostě prdim nato vyjde to příště než se první trimestr nervovalo
Lepší revize než porod a vědět že zemře
Takže duphaston ti vyroste sliznice a prospěje je mu
A já to budu rbat až do porodu
Domluvíme se s lékařkou
Hlavně klid jsou to studování lidí a sekmout se může je to člověk jako my
Potraty mne vyléčili že raději neprosperujici teď než později
Ale teď to musí vyjít.
Teda nám to děti zemřeli po porodech já sem nedržela proč se neví
@nikinelinaty tu posledni vetu nechapu
@nikinelinaty ale mas napsano pod nikem 6tyden tak tedy nejsi?jinak mas pravdu lepsi ted nez pak to by se neslo hodne tezko 😔a kdyz se ti utrhla placenta co to znamena pro tve zdravi?
No i porod ve 27 týdnu nám nestacil na úspěch ale to už je jedno tím chci říct raději teď nebo už nikdy duphaston ti pomůže já ho beru a Ascorutin
Jak já se těším teď to musí vyjít.
Hlavně základ je důležitý místo kde se prdolka usadil a to nikdo neovlivní
Náš syn se usadil příliš nízko a jak se usadí dítě se usadí platí placenta a ona se utrhla těsně před 3 trimestrem a další neúspěch
Duphaston ti pomůže tu sliznici zlepšit
Takže hlavně žádný stres ať se usadí pořádně
@nikinelinaty diky moc me mrzi co se ti stalo me problemy jsou prd naproti tvym omlouvam se ja tady skuhrat a pritom jsou na tom hur lidi nez ja je mi trapne
Jsem v 5+5 ;) 5 tehu a poslední za život
No s utrženou placentou sem naštěstí byla pod dozorem mne se utrhla asi 5den hospitalizace
Proud krve jako dělo a malý se tlačil ven
Akutní císař ;(
Takže teď to musí vyjít manžel je úplně klidný a neskutečně šťastný
Věř duphaston kolik bereš?
Mne řekli Utrogestan až do porodu uvidíš raději to tam pořádně upevnit
Moc.ho z ruky pak nedávej
Jak mi ho vzali ve 12 týdnu každé tehu špinění teď si ho Nenechám vzít
Mám i gynekoložka na mailu

@oktavie já byla pozitivní do dnešní kontroly, ale doktor mě fakt nepotěšil ☹ on i doktorka v CARu se nemůžou smířit s tím že na tom ultrazvuku není nic vidět... ☹ a to mě taky děsí, prý od hodnoty 1000 by tam něco být mělo ☹