Různé TT, stejná citlivost, jiné výsledky. Máte stejnou zkušenost?
Ahoj maminky,
měla bych dotaz. Cca měsíc a půl zpátky jsem přestala úplně kojit (malá má 10,5 mesice), MS mám zatím celkem nepravidelnou, před otěhotněním 32 -35 dnů, poslední menstruace 12. - 15. 10.
S manželem jsme si po té MS řekli, že bychom se mohli začít pokoušet o druhé mimco, ale že to necháme na náhodě... No a asi 5 dní zpátky mě začalo pobolivat v podbříšku a palet mě žáha - úplně stejně mi to dělali i na začátku prvního těhotenství, tak jsem 3 dny zpět koupila Mamatest a ukázal mi slabou druhou čárku, proto jsem koupila ještě Galmed tyčinku a má té taky slaboulinky dušík... Další den jsem koupila Dr. Maxe a tam vůbec nic, ani včera ani dnes... Přitom na těch dvou testech (mamatest, Galmed) se mi zdá, že dušíci sílí (nebo si to namlouvám :D).. Nemá některá z Vás stejnou zkušenost? Ať už to dopadlo dobře nebo špatně? 🙂 ještě dodám, že všechny testy mají citlivost 10
Přikládám fotky pro představu 🙂 poslední mamatest byl brán že stejné moči jako Dr max, na kterém není vidět nic, druhý Galmed byl dělán taky dnes, ale ne hned z ranní moči.

Zdravím všechny 🙂 tak jen dávám vědět, kdyby náhodou v budoucnu někdo hledal něco podobného ^^ ... Minulý měsíc červená teta nakonec přišla a byla hodně nepříjemná... Tento měsíc jsme s manželem měli koronu a řekli jsme si, že teda teď ne, no ale jednou to manželovi "ujelo"...ale myslela jsem si, že mimo plodné dny :D a pár dní zpátky mě bolelo vedle pupiku na pravé straně a šlo to až dolů...tak jsme si mysleli, že asi slepák...ale přes to jsem manželovi řekla, že se mi to nezdá a ať zkusí zajít koupit test...A ejhle, z toho jediného "ujetí" jsou 2čárky (podle začátku té poslední menstruace by měla červená teta přijít až za 2 dny), a řekla bych, že daleko zřetelnější 🙂 tak uvidíme, jestli čárka bude sílit a vyjde to tentokrát 🙂