Ryska na testu nebo těhotenský duch? Jak poznat rozdíl?
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu 😥..mám dva dny zpoždění a na včerejším odpoledním testu se na něm objevila taková ryska/čárka/ duch. 😅🙈 nedokážu říct jestli je to duch nebo pouze ryska.. testy pepina.. dneska s ranní močí udělaný další test, ten spodní a zase taková divná čárka /ryska. jsou to duchové tudíž těhotenství které bude sílit? nebo jen rysky? Moc moc děkuji za odpověď ❤️

Tyhle testy jsou úplně k prdu. Udělej Dr. Max ten je za mě nejlepší. Popřípadě mama test.
@2op Jak píší holky,tyhle testy jsou na nic,kup Dr.Max,popřípadě Livsane z Benu na ně je spoleh....
@vikysek0987 takže můžu chápat že pokud vyjdou sněhové bílé testy jiné značky tak je to v pohodě? 😁 a byly to jen rysky předpokládám..
Já si myslím že těhotná si,za mě jsou nejlepší testy z teta drogerie
Pepino jsou na prd, za mě top Mamatest a digi, jinak všechny mi snad hazel divnosti
A ještě se mi přidala fotka s rybičkama z Egypta :D
Jinak toto byly testy z odpolední moči, ráno jsem zkontrolovala jinou značkou a jasně pozitivní.
@evunka27 no tak u těch tvých testů není o čem
@2op Jsi tehotna.
@sudylichozrout no myslím že asi spíš ne teď mi vyšly dva testy z odpolední moči negativní. Nebo jako nějaký vykoukany duch by se možná našel. Ale to neberu vážně 😁🙈
@2op Odpoledni byva slabsi. Pockej na rano.
@sudylichozrout a myslíš si že to má ještě cenu vůbec dělat test?

@2op já osobně bych tyhle testy ztahla z prodeje. Pokaždé mám dvě čárky a těhotná nejsem