Sex po dlouhé době, pár dní před MS. Můžu být těhotná?
Dobrý den děvčata, mám takový dotaz, jsem trošku zmatena. Minulý čtvrtek jsem měla po dlouhé době (asi po 2 měsících) sex. Atikoncepci už dlouhou dobu neberu a nepoužili jsme ani kondom. V pondělí jsem měla dostat menstruaci, tu jsem nedostala a do dneška ji stále nemám, i když ji mívám pokaždé přesně, někdy i o pár dní dřív, ale nikdy se zpožděním. Vím, že je to asi hloupost, ale myslíte si, že tady může být i taková možnost, že bych byla těhotná, když to byl sex po dlouhé době a navíc jen pár dní před termínem menstruace? Opravdu jsem zmatena, ale to velké zpoždění mi vrtá hlavou. Děkuji za vaše odpovědi.
@mija27 Udělej si test 😀 😀
Děkuji, počkám ještě pár dní a test si určitě udělám. Spíš pevně doufám v to, že menstruaci dostanu.
Tak po podobné náhodě teď máme 2-letou dceru... 🙂 když po 10 dnech nic nepřišlo, udělala jsem jen tak pro jistotu test a byly tam 2 čárky... Nejlepší je udělat test.
Děkuji za Váš názor 🙂 Počkám ještě pár dní a pak si udělám test.
myslím, že po vynechání MS už máš dost dní, test tolik nestojí, asi bych ho radši koupila a měla jistotu... pak aspoň víš na čem jsi a nemusíš se zbytečně několik dní stresovat... můj názor teda 🙂
@mija27 Já bych řekla že test to jistí a budeš vědět na čem seš hned 😉
@mija27 Může to být třeba jen hormonální porucha. I když máš ms přesně na minutu už několik let, tak se to stát může. Ale těhotná být samozřejmě můžeš taky 😖 Což, jak jsem pochopila, asi není Tvoje přání...
Já bych se testla- možná to ještě nic neukáže, ale mohlo by... 😉
Děkuji za rady holky, zítra si koupím test a uvidím 🙂 No přání to rozhodně není, ale co se bude dát dělat. Je třeba k tomu přistoupit zodpovědně.
@mija27 Zkus ho a dej hned vědet jak dopadl ju? 🙂

@mija27 Těhotná být mužeš proč ne hodně holek má ovulku před MS podle delky cyklu.Vyčkej ještě pár dní a pak zkus testík aby to nebylo brzo třeba MS ještě přijde uvidíš 🙂