Sílící těhotenské testy po krvácení: Co to znamená?
Ahoj, v pátek jsem měla jeden den zpoždění. Udělala jsem si test a vyšel pozitivní. Digitální test ukázal jeden až dva týdny po početí. Ještě ten den jsem ale začala krvácet. Jsou to čtyři dny, pořád slabě krvácím, ale udělala jsem si dnes další test a vyšel opět pozitivní a byl mnohem silnější. Přikládám fotky z pátku a dneška. Nemám žádné bolesti ale bojím se jestli tam nemůže být nějaký problém. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Ja si od zacatku myslim ze to bude v pohode, na ultrazvuk si sla brzy tak nic videt byt nemuselo 😊 nevim proc ti dr rikala ze hcg moc neni ze to vypada na biochemicke.. ja 30 den cyklu mela 386 a taky nic nevidela, za 3 dny jsem sla na kontrolu a rikala mi ze me dneska potesi ze uz by neco videt jit melo a taky ze slo, v takovem zacatku je i 1 den hodne.. prvni videt nic nemusi a dalsi ano, takze me prekvapuje ze tvoje hcg na ni bylo malo a moje dr to uz jen podle toho hcg zas videla na dobre ceste.. ted jsem 7tt
@nikol125 tak ono asi nezalezi jen na hCG a jak roste, ale ja tam hlavne volala s tim, ze sice testy mi sili, ale krvacim a ne malo.. myslim, ze to pro ne je hlavni ukazatel a od toho se odpichuji. Ale mam pocit, ze vsichni zatim jen vesti z kristalovy koule a stejne nezbyde, nez pockat a sledovat, co z toho bude.
A jinak gratulace a at je u vas vse v poradku.❤
@kelish666 Ano to urcite neznamena vse, ale ze hned rekla biochemicke kdyz vedela jednu hodnotu a na ten den cyklu ta hodnota byla adekvatni. Tak to me zarazilo, a kdyz krvacite a testy sili tak i to hcg roste.. ale to jsou proste doktori, vetsinou jak se krvaci tak to hned berou z te horsi stranky, i kdyz jsou lidi co maji ms i pres tehotenstvi nebo krvaceni. Budu drzet palce at to dobre dopadne
Ja v kvetnu nez jsem ted otehotnela jsem prodelala biochemicke a carka silila ale furt byla hodne slaba a pak x dni byla furt stejna (slabsi nez ta vase) a pak zeslabla a prisla ms, vetsinou ty biochemka jsou kdyz jsou na testech jen dusi nebo hooodne slaba carka, ale ne uz silnejsi
@kelish666 Ahoj, jaka byla výška sliznice? Napsala ti ta dr něco do zprávy? Ta nízká sliznice bude asi největší problém, protože v takovém případě je tu dost velké riziko mimodelozniho, které při takové hodnotě hcg ještě není vidět... bohužel ty krece a nevolnost jsou jedním z příznaků. Kdyby se to opakovalo o víkendu, určitě raději dojed k dr co nejdřív. Přeji, ať je vše v pořádku a klid na duši! I když je to v takové situaci těžké ☹
@kelish666 moc dzim palce, vypada to nadejne, ja mela pri potratu pres 100 jednote a dalsi den narust jen o par, tvoje vypada tak jak to ma byt. A v pondeli by dr mela videt uz vacek, tak dej vedet potom a myslime na tebe🥰
@kelish666 Také jsem zvědavá, jak to dopadne. Každopádně mně HCG i při zamlklém těhu postupně stoupalo, z původních 2 tis vystoupalo za 3 týdny asi na 12 tis, ale je to prostě pomalý, neprospívající nárůst; pokles až pak 4. týden odběrů. Nakonec opravdu zamlklé a v děloze jen obalové struktury odpovídající max 5. týdnu.
@kelish666 tak jake jsou novinky u dr?
@kelish666 také by mě zajímalo, jak jsi dopadla u dr? Snad to dopadlo dobře🍀
@kelish666 jak jsi dopadla?🍀
Jestli se nepletu, tak myslím, že slečna někde psala, že to dopadlo špatně... ale nerada bych mystifikovala....♥️

@zlaticko22 dekuju ❤ ja prave na pootovost take radeji jen v nejnutnejsich pripadech a priznam, ze jsem byla vystresla a nevedela, proc se mi najednou udelalo tak zle. Kdyby mi nerekla moje gynekolozka, abych pripadne jela na pohotovost, kdyby cokoliv, tak jsem se na to vykaslala a nejak to preckala doma.
Kazdopadne dekuju za podporu. Uvidime, jakym smerem se to ubere dal.