icon

Slabá čárka na těhotenském testu

andulka92
22. dub 2015

Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dnes jsem si dělala první těhotenský test a vyšly mi obě čárky, ale ta jedna je světlá, ale je prostě viditelná. Mimčo zatím žádný nemám a tak s tím nemám zkušenosti. MS jsem měla dostat dnes, ale zatím nic. Přidám i fotku, ale mám špatný foťák na telefonu, takže je to rozmazaný, tak nevím, jestli to uvidíte. Ale i tak děkuji za rady

Slabá čárka na těhotenském testu
Strana
z7
makronka1986
2. čer 2015

Držte palce...dnes k Dr. 9dní zpoždění...testy poziitivní .)) manžel stále netuší .)))

makronka1986
2. čer 2015

Je to tam!!! Jsem těhotná♥♡♥♡♥♡♥♡♥

doreen27
3. čer 2015

@makronka1986 moc gratuluju 😉

linee
3. čer 2015

@doreen27 jak to vypada s tebou? Zkousela si dr. maxe nebo kdy pujdes opet k dr.?

doreen27
3. čer 2015

@linee no k doktorovi jdu zas pridti tyden v pondeli ted jsem zatim nezkousela mam nocni ted a jsem po ni tak doblbana ze ho vzdycky zapomenu koupit 😀 no ale pridaly se nevolnosti zavrate strasne me boli prsa podle pocitu bych rekla ze tehotna jsem..kdyz jsem byla tehu predtim tak jsem mela pozitivni test az 55DC takze buh vi kdy byla ovulace 😀 ted jsem 38 DC kdyz ten tyden pockam snad by to uz mohlo vyskocit aspon na tom teste 😝 omlouvam se za roman 😀

linee
3. čer 2015

@doreen27 mrzi mne ty nevolnosti, ale na druhou stranu to vypada na slibny začátek 😉

doreen27
3. čer 2015

@linee no snad jo..tak uvidime jak to dopadne dam vedet :-P

monulli
4. čer 2015

Ahoj holky, můžete mi na to hodit oko? Myslíte, ze sílí? Ještě mam 3 dny do MS a cyklus 35 dni

bartovka83
4. čer 2015

@monulli Je tam 🙂

monulli
4. čer 2015

@bartovka83 a mysls, ze sili?

bartovka83
4. čer 2015

Myslím, že ano. U obou dětí mi první testy vyšly takhle. Dceři je 8 let a kluk má dneska 3 😉

monulli
4. čer 2015

Tak to jsem ráda... Včera mi bral doktor krev (bral mi ji takhle brzy protože beru léky tak aby mi je změnili...a jediný co mi řekl, že je to slabě pozitivní...v pondělí jdu znova... v neděli by měla ms dojít tak snad už nepříjde🙂

rozalia11
4. čer 2015

@andulka92 si tehotna a bude to dievcatko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

rozalia11
4. čer 2015

@monulli nemaj obavi to neznaci nicomu ze ti ukazuje slabo na teste .... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

misar91
4. čer 2015

Je tam jasný duch🙂 takového jsem mela také a byla v 5tt 😉

svlocka
4. čer 2015

Ajoj holky myslite ze pujde neco vydet na testu kdyz jsem 9DPO?poboliva me podbrisek a mam takove tlaky na prave strane.

rozalia11
4. čer 2015

@svlocka prepac ja vydim na testu a velam zenam som povedal ze co bude mat a zatial sa mi podarilo 🙂

rozalia11
4. čer 2015

@svlocka vies som slovacka a vela veci nerozumiem vase pisanie napis strucne v kolkom si tehu dakujem 🙂

rozalia11
4. čer 2015

@svlocka si prvorodicka?

bartovka83
4. čer 2015

@monulli tak drzim palce.

svlocka
4. čer 2015

@rozalia11 nejsem tehotna zatim o tom nevim jsem po ovulaci 9 den a poboliva me v podbrisku.

rozalia11
4. čer 2015

@svlocka to vela mozu byt priznaky na bolenie pod bruska no mozes byt aj prechladnute no aj to byva u zien ...no ked vies na sto percent ze nie si tehotna tak si prechladnuta a zajdi ku lekarovy ten ti predpise tabletky na dol.....aj ja som to bravala a pomohlo mi ale nie hned po case prejde a ked mas doma hrmancek tak sy ho prevar.a ked vychladne na 15 minut si sadny do toho harmanceku...aj to pomaha... vela veci su co pomozu ked si prechladnuta aj byva bolesti bruska ked sa blizi men......str.....aj vtedy to byva ale ja si mislim o tom ze si prechladnuta staci ked si sadnes na studenu stolicku nooooo ja aj vtedy prechladnem

svlocka
4. čer 2015

Holky vidite neco?

rozalia11
4. čer 2015

@svlocka no na tomto nevydim nic ale si velmi prechladnuta test ukazuje ak chces dieta tak urob tak aby si nebola prechladnuta lebo tak sa tasko otehotnie.....nesmies byt prechladnuta ak chces dieta...no len to viem poradit 🙂

irisie
5. čer 2015

@svlocka neco tam je.

rozalia11
5. čer 2015

@irisie no neviem na co mislys ...prepac nerozumiem ...

makronka1986
5. čer 2015

@doreen27 děkuju

linee
5. čer 2015

@svlocka jj, je tam slaby dusik. Hlavne at sili!🙂

rozalia11
5. čer 2015

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

svlocka
5. čer 2015

No tak to jsem zvedava skusim testnou zitra rano vcerejsi test jsem si delala az pozde odpoledne a to mam byt 9DPO.ms ma prijd v pondeli.

Strana
z7