Slabá čárka na těhotenském testu
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dnes jsem si dělala první těhotenský test a vyšly mi obě čárky, ale ta jedna je světlá, ale je prostě viditelná. Mimčo zatím žádný nemám a tak s tím nemám zkušenosti. MS jsem měla dostat dnes, ale zatím nic. Přidám i fotku, ale mám špatný foťák na telefonu, takže je to rozmazaný, tak nevím, jestli to uvidíte. Ale i tak děkuji za rady

Je to tam!!! Jsem těhotná♥♡♥♡♥♡♥♡♥
@makronka1986 moc gratuluju 😉
@linee no k doktorovi jdu zas pridti tyden v pondeli ted jsem zatim nezkousela mam nocni ted a jsem po ni tak doblbana ze ho vzdycky zapomenu koupit 😀 no ale pridaly se nevolnosti zavrate strasne me boli prsa podle pocitu bych rekla ze tehotna jsem..kdyz jsem byla tehu predtim tak jsem mela pozitivni test az 55DC takze buh vi kdy byla ovulace 😀 ted jsem 38 DC kdyz ten tyden pockam snad by to uz mohlo vyskocit aspon na tom teste 😝 omlouvam se za roman 😀
@monulli Je tam 🙂
@bartovka83 a mysls, ze sili?
Myslím, že ano. U obou dětí mi první testy vyšly takhle. Dceři je 8 let a kluk má dneska 3 😉
Tak to jsem ráda... Včera mi bral doktor krev (bral mi ji takhle brzy protože beru léky tak aby mi je změnili...a jediný co mi řekl, že je to slabě pozitivní...v pondělí jdu znova... v neděli by měla ms dojít tak snad už nepříjde🙂
Je tam jasný duch🙂 takového jsem mela také a byla v 5tt 😉
Ajoj holky myslite ze pujde neco vydet na testu kdyz jsem 9DPO?poboliva me podbrisek a mam takove tlaky na prave strane.
@monulli tak drzim palce.
@svlocka to vela mozu byt priznaky na bolenie pod bruska no mozes byt aj prechladnute no aj to byva u zien ...no ked vies na sto percent ze nie si tehotna tak si prechladnuta a zajdi ku lekarovy ten ti predpise tabletky na dol.....aj ja som to bravala a pomohlo mi ale nie hned po case prejde a ked mas doma hrmancek tak sy ho prevar.a ked vychladne na 15 minut si sadny do toho harmanceku...aj to pomaha... vela veci su co pomozu ked si prechladnuta aj byva bolesti bruska ked sa blizi men......str.....aj vtedy to byva ale ja si mislim o tom ze si prechladnuta staci ked si sadnes na studenu stolicku nooooo ja aj vtedy prechladnem
@doreen27 děkuju
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No tak to jsem zvedava skusim testnou zitra rano vcerejsi test jsem si delala az pozde odpoledne a to mam byt 9DPO.ms ma prijd v pondeli.

Držte palce...dnes k Dr. 9dní zpoždění...testy poziitivní .)) manžel stále netuší .)))