Špinění. Máte zkušenost?
Ahoj holky jsem 18 DPO ,delala jsem si testy a mela jsem dvě čárky pak udělala clearblue a ukázal mi 1-2 tzn 4-5tt.no a od vcera jsem začala spinit na intimce nic,jen když jdu na WC břicho mě bolí jako na MS. Cetla jsem na internetu,že se může jednat nidaci a při ní může být hnědý výtok. Co myslíte,máte některá zkušenost? Děkuji za info
Nidace už dávno proběhla. Bez nidace nemůžeš mít pozitivní test 🙂
Z mě zkušenosti když sem takhle na začátku spinila tak to nedopadlo, ale u každé to je jiné a u tebe muže být vše v pořádku. V době kolem ms to muže tohle být 🙂
MS jsem měla mít 11.8
Takové špinění po wc jsem měla taky...postupně se to rozjelo v normální špinění až krvácení....bohužel, těhu tenkrát nedopadlo 🤔
@izzylka a jak dlouho jsi měla takove spineni? Já včera k veceru pak nic pak noci a teď ráno .na vložce právě vůbec nic je to jen slabé 🤷🏻♀️
To teď nikdo neodhadne. Já jsem v 6.tt začala špinit, špinila týden malinko, jen občas něco na papíře, pak to začalo vypadat jako ms a někdy mezi 7. a 8. tt byl konec.. Ale jsou holky, co v době očekávané ms špiní a dopadne vše dobře
U me špinění nikdy neznacilo nic dobreho. A pokazde, coz bylo 4x to dopadlo špatně. 🙏😔 Ale drzim palce, nějaká šance tam je.
Ahoj, jen tě opravim pokud clearblue ukazuje + 1-2 není to 4-5tt ale 3-4tt 😊 no a jinak co se tyče krvácení, když sem začala krvacet i přes utrogestan také to nedopadlo a začalo to spinenim, to ale neznamená ze to musí byt i tvůj případ 😊 držím palce
Takhle po wc to bylo pár dní, pak se to trochu rozjelo....celkově jsem špinila/krvácela asi 3 týdny.....byla jsem i v nemocnici pro podezření na mimoděložní, to se po pár dnech vyloučilo.
Teď to je buď a nebo. Buď se špinění rozjede a přejde v MS a těhotenství odejde a nebo jen zaspinis a bude to dobré. V téhle fázi těhotenství se toho ani moc dělat nedá, to nejvíc co můžeš udělat je myslet pozitivně a být v klidu. Držím moc palce.
Ja Spinila az do porodu, z celého těhotenství jsem mohla jít bez intimky tak týden, takže to nemusí být špatné znamení, dole se to mění, si více prokrvená 🙂. A moje doktorka říkala, že špinění v těhotenství je běžný jev, nesmíš ale krvácet 🙂). Jinak MS bolesti jsem měla též, protoze jsem předpokládala, že špinění je blížící MS konečně a ona to byla naše princezna 🙂.
K mudr jdu ve ctvrtek .. Strasne se bojím mimodelozniho těhotenstvi
Teď na WC zase nic.. Achjo jsem z toho nesva
Však ti pisu, že špinění je normální, tak buď v pohodě 😉. Najdi si to i na internetu, je to běžný jev a nejsi ani první ani poslední, která bude talhle špinit 🙂.
@tasimia koukala jsem.. Díky za reakce. Nechám tomu volný průběh,nic jineho mi ani nezbývá. Jak pisete buď a nebo
Přesně. Držím 🍀
Já při hnědým špinění měla mimoděložní.
Bohužel mám stejnou zkušenost jako ostatní. Začalo to malinkým špiněním, přidaly se bolesti jak na ms a pak se dostavilo krvácení a potrat. Ale to samozřejmě nemusí být tvůj případ 😉
Taky jsem to mela jeden den trochu pak dva dny nic az se to rozjelo a lezela jsem v nemocnici a stejne to nedopadlo. S dcerou jsem to mela taky, bolest na ms a pak hned krev, ale pak se to zmenilo v hnede spineni a nastesti to potom preslo, musela jsem jen lezet a nohy nahore
Já jsem špinila a dopadlo to dobře. Jsme 27 tt. Měla jsem po umělém oplodnění, tak mi navýšili jen Utrogestan, ale bylo to asi jen 2 dny takové jednorázovější špinění po utření toaleťákem. Držím pěsti!
Já jsem špinila a dokonce i krvácela a dopadlo to dobře malýmu jsou už 2 roky 😉
No asi bych tak negativně nemyslela někdo má normálně ms a i tak je těhu.... já jsem u druhého těhu špinila až to 14tt a teď tomu zlobidlu co tak už na začátku těhu mě potrápil jsou 2 roky 😊 pro sichr jsem si zavolala na gyndu a doktor mi tehdy napsal utrogestan a objednal mě pak na kontrolu jestli tě neveme dřív jak ve čtvrtek asi bych ho poprosila aspoň o ty tablety pro klid duše tady ti píšou jen negativní zkušenosti, ale je plno žen co špinilo a vše bylo ok pokud to není jasně červená krev tak to je v pohodě děloha se natahuje a dokonce po sexu může být růžový výtok nebo hlen s krví to zas způsobí podráždění čípku 😉 vše bude ok jen je třeba věřit 🍀
Byla jsem dneska u mudr ,na utz zatim nebylo nic videt ,vzala mi krev a pri prohlídce rikala ,ze nikde neshledala nejaky problem a spineni je normalni ,ze se muze objevit v termínu kdy mela prijit ms. Tak uvidime co bude dal
@verais dekuji ❤️
Holky tak hcg mám 98 údajně je to strašně slabé jaký názor máte vy? Ovulace byla 28.7. Mám přijít zase ve čtvrtek. Na internetu jsem koukala a ukazuje mi,rozmezí jednotek,že by to mělo být ok,ale sestra mě vystresovala
Lehce slabe mi to prijde. Ja jsem necele 3 tydny od ovulace mela HCG uz vyssi nez 1000. Ale uvidis, ted to chce proste jen vydrzet a verit.
V pondělí mi vzala krev na hcg napsala jsem chybně výsledky bylo to 94 ne 98 dneska jsem si zašla jako samoplatce na odběr hcg a hodnoty jsou 184,1 tak já nevím zdvojnásobilo,ale když jsem volala sestře řekla mi,že je to pořád málo,ale,že to roste 😏
Moc gratuluju 🍀
Gratuluji 😍

Já měla jednou jen růžový flicek, jinak to nikdy nedopadlo, tim tě nechci strašit, jsou i holky, co krvacely a bylo to v pohodě 🙂