icon

Špinění místo menstruace: Je těhotenství stále možné?

12. pro 2023

Zdravím dámy,
před 2 dny mi vyšel pozitivní těhotenský test a já chtěla počkat aspoň ještě týden na telefonát na gyndu. JENŽE, dnes jsem v termínu menstruace začala špinit. Znamená to nejspíš, že se nepovedlo a plod odchází že? :( Je nějaká šance mimi zachránit a udržet? Moje gynda má zítra zavřeno, tak jsem dost v nervu! Předem díky za vaše názory.

Strana
z2
klokanka31
14. pro 2023

Takže ve skutečnosti 3-4 (podle tvých výpočtů 5). To už by něco mohlo být vidět kdyby to byl 5.tt

mydlova
14. pro 2023

Takhle vypadali obě moje těhotenství. A teď mi tu 2 děti běhají 😀 hodne žen to tak na začátku má, že špini a má pocit ze každým dne se rozběhne MS. Přestaň se stresovat a já držím palečky ♥️ a být tebou bych šla na neschopenku pokud spinis. . Fakt raději být opatrnější. Na neschopence můžeš být třeba jen 2 týdny 😉

autor
15. pro 2023

@klokanka31 Tak uvidíme v úterý. Modlím se, aby bylo vše v pořádku. Ještě mám malou naději

autor
15. pro 2023

@mydlova Fakt? Taková zprava je pro mě teď úplně balzám na duši! Třeba fakt je naděje. Proberu to s mojí doktorkou v to úterý a jakmile nabídne neschopenku, tak bez debat lezim doma! Ještě jednou děkuji za podporu 🙂

handulkak
15. pro 2023

Já jsem u všech holek krvacela - opravdu hodně. U jedné od 5+6 až do 16 tt - a nebylo to spineni. U první to same jen později v sedmém, když jsem v práci tahala pacienta. A krvacela jsem taky dlouho. Břicho mě u toho bolelo.
Takže ne pokaždé to musí dopadnout špatně. 🙂
Držím palce.

autor
15. pro 2023

@handulkak Moc děkuji. Číst, že to dopadá i dobře mi opravdu moc pomáhá! Jsi moc hodná 🙂

autor
15. pro 2023

Tak špinění dnes zmizelo! Dneska za cely den nic a to byl dost náročný den. :O

klokanka31
26. pro 2023

Tak jak jsi dopadla u doktora?

autor
26. pro 2023

Těhotenství potrvrzeno z krve a na ultrazvuku krásný gestační váček v děloze 🙂

klokanka31
26. pro 2023

Tak moc gratuluju 🍀