icon

Štípněte mě někdo, že se mi to jen nezdá!

searata
10. únor 2020

Ahoj ženy,
nevím s kým se o to podělit, poradit, co si myslet - jestli mi jen nehrabe nebo mám začít šílet...
Nikdy jsem si nedělala test a ikdyž to na návodu k použití je stručně a jasně, asi stejně potřebuji oko zkušených, jestli opravdu vidím dobře nebo mám bludy.
24.1. jsme se prvně začali snažit. Teď jsem 32DC a protože zatím nedošla MS (což u mě ještě nic neznamená) a já se doma trochu nudila, udělala jsem si jen tak ze srandy před hodinou test, který jsem dostala od kámošek spolu s dalšími blbinami na rozlučce se svobodou (na fotce ten fialový). Málem mi vyskocilo srdce z krku, jestli tedy to, co tam vidím, znamená mimi🙊 No, nedalo mi to a zaběhla jsem si do obchodu pro další testy a jeden ještě zkusila (ten zelený). Na něm dle mého ale není ta druhá čárka tolik vidět...
A tak tu spekuluji, co tedy. Je to tam a já v tom nebo ne? Nechce se mi tomu uvěřit, že by to hned na „první dobrou" vyšlo! 🤣

Štípněte mě někdo, že se mi to jen nezdá!
jjasmina
10. únor 2020

Já bych řekla, že je to víc než jasný 🙂

theuska29
10. únor 2020

Nooo, já bych řekla, že můžeme gratulovat budoucí mamině :D 😂😂😍

nanyh
10. únor 2020

@searata Gratuluji❤️🍀

baarus21
10. únor 2020

krásně pozitivní test 😀 🙂 gratuluju moc a at je všechno v pořádku 🙂

amazonkajanik
10. únor 2020

@searata to je jasný,tak gratuluji! Hold,někdo může mít štěstí hned na poprvé,buďte ráda!👍💖

saarunka
10. únor 2020

Gratuluji😇 My také napoprvé ,vysadila jsem a za 24 dní se zadařilo🙊🙈

volodka162
10. únor 2020

Gratuluji. Sice mazec na poprvé ale buďte rádi. Kolik lidí na tohle roky čeká..... 🙂

rebe
10. únor 2020

Gratuluji 🙂

searata
autor
10. únor 2020

Všem Vám tak moc děkuji, jste milé.
Tak to je tedy pecka,stále tomu nemůžu uvěřit 🙊 Na pohádky o početí, ve 30ti letech a po dvou hezkých večerech, bych neuvěřila ani za nic. Kolem sebe a v rodině mám hodně maminek, které se snažily dlouho a nebýt IVF, první děťátko by asi ani nikdy neměly (zajímavé je, že k druhému už přišly jako slepý k houslím).
Jsem tedy neuvěřitelný šťastlivec a manžel kanec 🤣 To je prostě úžasné!💖
Teď už si jen přát, aby vše bylo v pořádku.

klea81
10. únor 2020

Proč by to nemohlo vyjít na poprvé? Mám tak 2 děti ze 3. 😇

barcachejn
10. únor 2020

Moc gratuluji tohle je uplne jasne 🙂 mela jsem o mnoho slabsi carku nez ty a jsem ve 31tt :D gratuluji a moc preji at jse vse v poradku ❤ a mimochodem i nam to vyslo na poprve takze je to naprosto normalni 🙂))

searata
autor
10. únor 2020

Jsem za to strašně ráda, že to šlo samo, i když jsem se i na to snažení těšila 😉
Teď už jen, kdy to oznámit muži? Ve čtvrtek má narozeniny, tak by se to asi hodilo, ale zase nevim, jestli mu tím nezpůsobím šok 😅

sudylichozrout
10. únor 2020

@searata Ten zeleny ma nizsi citlivost, proto je slabsi 🙂 Gratuluji!

roumelixie
10. únor 2020

@searata ten zelený má nižší citlivost 😉 podívej se na obal je tam dle mého 25 jednotek na ml a ten druhý má citlivost 10j 😇 takže vítám tě mezi tehule

astyna88
10. únor 2020

Bezva,konecne zadne hledani duchu,jasny pozitivni test. Ted jeste potvrdit od lekare a muzes se radovat. My mae s manzelem take stesti,ze si rekneme a dalsi ms uz nedojde. Ja to kdysi rekla muzi tak,ze jsem ppd takir k veceri dala test a pak mu jen rekla,at si nabere...a on ho zvedl a niceho si nevsiml,nabral jidlo a jedl 😀 az pak si toho vsimnul 😀

widowblack
10. únor 2020

No co by ne ,u nás se zadařilo po jedné rychlovce v koupelce 😂 a to ještě tak že 3.5. mi dr vytáhl tělísko a mimino sme počali 21.5. 🤣

theuska29
10. únor 2020

@searata Určitě bych to nechala na narozeniny, i když to bude určitě těžké :D Já to nemohla vydržet už jen na cestě od gynekologa za ním :D

katkapavlik
10. únor 2020

@searata gratulace🚼

veronika_tvrda
11. únor 2020

Hlavně ať sílí a prosperuje 🌷

denny27
11. únor 2020

Jestli tam jsou takové krásné čárky, tak je to myslím, víc, než jasné.. Gratuluji 😊😊
Jinak třeba můj chlap má tak ostre náboje, že i ve svém věku (nad 40let) se nám 3 děti podařily na první pokus a dcera na 2.pokus😀😀

bubu23t
11. únor 2020

@searata krása! Gratuluju

nazka
11. únor 2020

@searata gratuluji 😉

elencze
11. únor 2020

gratuluju, to ani není duch, jsi jednoznačně těhotná. Nám to taky vyšlo hned první měsíc u prvního. Ať čočka (tak jsme říkali miminku na začátku) prospívá a ty se cítíš dobře.

searata
autor
11. únor 2020

Děkuji Vám všem za krásná slova a přání 😊 Doufám, že mi nebude moc blbě. Učím na 2.stupni ZŠ, hodně tělocviky a jazyky. Za 14 dní mě čeká lyžák s našimi velice neohrabanými žáky (loni jsem první dva dny zvedala hned několik těžkých kluků co dva metry ze země, než se konečně trochu naučili sami zvedat a ovládat lyže), do toho si úplně neumím představit odbíhat z hodin na toalety, které jsou kolikrát pekelně daleko nebo čekat nějaké pochopení u puberťáků. Budu muset doufat, že mi bude dobře, jinak to asi bude pěkná jízda 🙄

klea81
12. únor 2020

@searata pokud to nepůjde, gynekolog ti napíše neschopenku, nic těžkého bych já teda nezvedala

sylvusska
12. únor 2020

Moc gratuluji, je krasne pozitivni, oba dva. At je vse jak ma. Nam to vyslo hned 2x napoprve, co jsme si rekli, ze budu hlidat ovulaci.

searata
autor
12. únor 2020

@klea81 Právě. Od té chvíle, co jsem to zjistila, mi to šrotuje v hlavě, jestli je rozumný nápad jet na lyžák. Ono to fyzicky je celkem záhul, i když se to nezdá, ale hlavně je to dost stres, celodenní nervy, aby se nikomu nic nestalo. Po večerech dělat program a pak se pořádně celý týden ani nevyspat, protože každou noc dělá bordel jiný pokoj, kolikrát i do půl čtvrté ráno, takže pak hodinu co hodinu člověk courá z pelechu, rozhání to, vyhrožuje, volá domů... Na svahu jsou pak samozřejmě děcka k nepoužití, čímž je ta práce s nimi ještě horší, zvyšuje se riziko úrazů. Hlavně ale, že ponocují, vymluvit si to nedají 👿 Od půlky týdne už člověk chodí po hubě a je rád, když na konci předá všechny tyhle dárečky rodičům a svalí se doma do postele.

klea81
12. únor 2020

@searata kamarádka taktéž druhý stupeň ZŠ šla na nemocenskou hned a doktorka s tím neměla problém. Teď zrovna frčí chřipkova sezóna, což horečky v prvním trimestru mohou být pro plod fatální...