icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
saji
3. dub 2017

@sasala
@agnes2ivory tak já zkusím, jen doufám, že se toho dočkáme, jsem trošku skeptik 😀

sasala
3. dub 2017

@saji já taky,ale zase proč nedoufat ;)

agnes2ivory
3. dub 2017

@saji zkus. Nejak hezky ji pojmenuj 🙂

monikadeny
3. dub 2017

@salenas
pěkná čárka

monikadeny
3. dub 2017

@agnes2ivory
krásný pozitivní testík - gratulka

agnes2ivory
3. dub 2017

@monikadeny diky. Snad to dobre dopadne

monikadeny
3. dub 2017

@saji
na netu je ještě jedna super kalkulačka , kdy si zadáváš právě ovulaci i délku cyklu a tam je přesně, kdy máš dělat těhu test, kdy bije srdíčko a porod...zkusím ti ji najít

denisa3101
3. dub 2017

@monikadeny taky ji znám teda znala jsem ale nevím už jak se jemnovala :(

monikadeny
3. dub 2017

@agnes2ivory
jé, já taky pozítří.....tak to budeš s náma se Simi stejně, pokud se zadaří nám všem...

monikadeny
3. dub 2017

doplnte si tam sami délku cyklu, v dolní části, když znáte innfo je to dost přesné

monikadeny
3. dub 2017

@saji
saji, až budu mít dvě čárky, v únoru jsme o mimi v 3. měsíci přišli a ted jsem 9 DPO - nechci to uspěchat, až budu vědět, že je to jisté , přijdu 100% ju

monikadeny
3. dub 2017

odkaz tu najdu lehce, je to stránka 1000, to se pěkně pamatuje....

saji
3. dub 2017

@monikadeny jasně 🙂, počítáme s tebou 🙂

laura1972
3. dub 2017

@agnes2ivory test je pozitivni,, nemusis mít úplnou dálnici 🙂 gratuluji ❤

monikadeny
3. dub 2017

děkuji, snad budu mít příležitost se přidat k těhulkám.....,mám po tom potratu strašný strach....

monikadeny
3. dub 2017

@laura1972
Lauro, budeš testovat ještě večer?

laura1972
3. dub 2017

@monikadeny asi až ráno, většinou ráno se mi něco ukázalo, přes den nebo večer by mi ještě nic neukázalo. Moč je moc naředěná. Zkoušela jsem ještě z ranní moči jiný test, ten GS mama ale není nic moc vidět.

laura1972
3. dub 2017

@leymea zkusím ráno, jestli se něco objeví. Ale bojím se no 😔

laura1972
3. dub 2017

@saji říkám si jestli si to člověk spíš jen nevsugerovává, že tam něco je. Dnes bych měla být 11DPO tak nějak, tak nevím no.

saji
3. dub 2017

@laura1972 nemyslím si 🙂, však uvidíš 🙂. Jak jsem už psala, testovala jsem 2x denně a testuju pořád 2x denně, ale mě se ukázalo daleko více z odpolední moči a jako první mi to ukázal cemio gravitest, ale řekla bych, že to je normální mamatest 🙂

ms.neomagic
3. dub 2017

@laura1972 to je laury jako u me..dr.max mi ukazal stin..jak jsem to sem davala..a pharma point ani prd..ms jeste neprisla..a testovat uz nebudu.

saji
3. dub 2017

@laura1972 ještě bych chtěla dodat, že 10dpo z ranní moči a dr.max byl neptraný stínek, spíše negativní a odpolední cemio s krásnou čárkou 🙂

laura1972
3. dub 2017

@saji mám už jen jeden test, chtěla jsem přikoupit,ale ten co jsem chtěla,tak tam je do zítra zavřeno.Takže poslední test na ráno mám GS mamatest a ve středu už budu kupovat jiný. Dneska mi to nedalo a ráno jsem zkusila od dr.maxe a ještě právě jeden, taky z ranní moči, ten mamatest. Ale vyšel tak nějak na stejno.

laura1972
3. dub 2017

@ms.neomagic no právě, dokud člověk nevidí aspoň slabou čárku, tak to je takové nejisté. A ty zatím nic?, kdy budeš testovat? 🙂

laura1972
3. dub 2017

@simi a co ty Simi? Něco tu psaly holky, že taky budeš testit, kolik jsi DPO?

simi1510
3. dub 2017

@laura1972 dneska 9 dpo, uvidime co bude do stredy/ctvrtka,

laura1972
3. dub 2017

@simi1510 tak to budu moc držet palce 🙂 ať už to tentokrát vyjde 🍀

simi1510
3. dub 2017

@laura1972 Dekuju, i Tobe!