icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
majaaa82
8. dub 2017

@peta73 Nene, nezůstanu. Smáznu profil. Ještě jsme se tady se Simonou pustily do teologické disputace a ty mám ráda. Věř mi, že já k sobě upřímná jsem. A krom toho, že jsem celkem velkej cynik a dělám si srandu z kde čeho... i ze sebe, tak žádnou diagnózou netrpím. To potvrzuje devět z deseti psychiatrů.

kolibricek36
8. dub 2017

@jullli @simi1510 @peta73 a dalsi ... Holky prestante te dame odpisovat, zrejme ji to dela nesmirne dobre. Nudi se asi pekelne, misto aby se venovala diteti, ktere neverim ze ma, proteze by tu veky nevypisovala. Je fajn ze tu se davaji fotky t.testu a debatuje se tu. Budme si tu oporou a na kecy se vykaslem.
Preji vsem brzke ty vytouzene dve carky a pak i miminko v naruci.🍀💗😇🌈🌹💞

saji
8. dub 2017

Ty jo holky, co tady blbnete? Chodila jsem tady nakukovat ještě před tím, než jsme se začaly snažit o mimčo, pak jak jsem každý měsíc tajně doufala, že nedostanu MS. Snažily jsme se 5 měsíců, taky jsem každý měsíc na těhotenském testu hledala duchy, různě ten test nakláněla, koumala jsem ho i hodinu po tom, co měl být už vyhozený, ale je to zřejmě normální jev někoho, kdo si přeje miminko 🙂. A neřekla bych, že jsem nějaký cvok, je to prostě normální. Dělá to téměř každá, která chce a nejde to. Neříkám, když je test negativní v den MS, asi se tam toho moc nevykouká a ničit se tím, nemá cenu. Ale aby jste se tady hádaly. Tahle diskuze měla být založená přece pro to, aby někdo dál fotku, jiné se na ni mrkly, napsaly, že tam vidí ducha (když to byla pravda) a nebo že nic nevidí, ať testne za pár dní. Ale aby si tady někdo dělal srandu z děvčat, které se snaží víc jak rok a nejde to ... to je fakt ubohost. Přispěla jsem tu asi všeho všudy 10x a tím mi to stačilo, ale neříkám, že tady nemůžu být za rok znovu s tím, že se snažíme nějakou dobu a nejde to a budu doufat, že někdo cizí na tom negativním testu vykouká malého dušíka. Nikdo neví, co se mu může přihodit. Tak proč si to zbytečně komplikovat tím, že se tady bude někdo vysmívat a pak se bude hádat?

majaaa82
Odpověď byla odstraněná
kotito
8. dub 2017

@majaaa82 ty jsi uplně mimo! bylo to myšleno na všechny.
rozpoutáváš konflikty.

luciasek1987
8. dub 2017

Holky myslite ze sili??

leymea
8. dub 2017

Nemuze mit deti tak si to tu vylejva na nas vsech. Zadnou dceru nema a ani toho chlapa nema, mozna tak je zavrena v blazinci. 😉

llenka_li
8. dub 2017

To byla opravdu blbka, ze to lidi nestve, být takhle zlý a protivny 🙈

llenka_li
8. dub 2017

@luciasek1987 hezky, sílí...hustý, ze už bylo něco vidět 7dpo...

luciasek1987
8. dub 2017

@llenka_li 7 dpo byla jeste injekce 9 dpo bilo a ted tohle tak ja nevim

kotito
8. dub 2017

@luciasek1987 co máš za značku testíků? Já mám tvého ducha 10DPO stejného na dr max a na wondofo jsem měla ze stejné moči krásně růžového

luciasek1987
8. dub 2017

@kotito testy jsou odsud z konika Diagnosis.. zitra zkusim mamatest

simi1510
8. dub 2017

@kolibricek36 snad to tu bude zase fajn.

llenka_li
8. dub 2017

@luciasek1987 drzim palce ať sílí, zatím to vypadá, ze to klaplo 🙂

simi1510
8. dub 2017

@luciasek1987 drzim moc palce!

luciasek1987
8. dub 2017

@llenka_li
@simi1510 holky jste zlaticka... uvidime ms nema dorazit v utery zatim se neraduji. Ale jsem jak na trni

kolibricek36
8. dub 2017

@luciasek1987 drzim palce 🍀

simi1510
8. dub 2017

@laura1972 tak co? Došla mrcha?

simi1510
8. dub 2017

@monikadeny - uz se nemusis bát tu byt a neco psat a davat 😉 jak jsi na tom dneska?

laura1972
8. dub 2017

@simi1510 Ahoj, bohužel došla a v plné poradě. Ale co se dá dělat, tak 3 DC opět najizdim na clostilbegyt a pak duphaston a uvidíme další měsíc 🙂

laura1972
8. dub 2017

@luciasek1987 držím palce, ať sílí 🙂

laura1972
8. dub 2017

Krásné slunečné odpoledne vám všem tady 🌞 tak.konečně to vypadá, že tu bude klid když majaaa82 už smazala profil. 🙏 a to pořád, že tu jsou samé negativa 😀

simi1510
8. dub 2017

@laura1972 drzim moc palce! 😉 snad uz nam to vyjde hele

simi1510
8. dub 2017

@laura1972 ona ne, smazali ji ho 😉 i kdyz buhvi jak se tu jeste muze objevit...

luciasek1987
8. dub 2017

@laura1972 děkuji... tebe si pamatuju... taky už jsi ve snažilkách dlouho že? Ja 16. mesicu...

agnes2ivory
8. dub 2017

Tedy - to byla pekna husťárna tady posledni dny. Ze ma nekdo potrebu furt hnipat do druhejch ..... nechapu. Hodne zdaru vsem! 😉

denisa3101
8. dub 2017

Test dr. Max ... ? Dělá duchy ?

kotito
8. dub 2017

@denisa3101 mě falešné nikdy. Vždy sněhobílo, když to těhu nebylo. Na tvé fotečce ducha nevidím :-/

leymea
8. dub 2017

@denisa3101 taky ducha nevidim, ale jestli ho tam vidis tak by nemel delat falesny duchy 😉

denisa3101
8. dub 2017

@kotito
@leymea
No já ho hledat nemusím vidím ho tam je tam v limitu ale skusim líp vyfotit