icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
9. dub 2017

@kotito nádhera 🙂

simi1510
9. dub 2017

@jullli cooo? 😂 tak to je dobry 🙂

simi1510
9. dub 2017

@luciasek1987 tak to je krasny! Drzim palecky at je vse ok!

simi1510
9. dub 2017

@kotito to je super!!! Krasna carka, drzim palce!

simi1510
9. dub 2017

@kotito mne by bylo jedno, jestli jsou Vanoce nebo ne... ja je posledních par let nijak neprozivam... kdyby to bylo ale kvuli tomu, ze bude mimi, tak by mi to nevadilo...

Ten gel jsem zkousela Predtim, a jako je pravda, ze v tom cyklu se objevil duch na testu, ale mrcha prisla.... myslim, ze tu mam jeste dva, tak je treba zase tento cyklus použiju 🙂

monikadeny
9. dub 2017

@kotito
...dík za povzbuzení...do Vánoc bychom to stihly....ale jsi hodná, dík

monikadeny
9. dub 2017

@terka228
ahoj. No je to brutus. Po probrečené noci jsem grogy, ještě jak vodovod k tomu ukrutný bolesti, žeru prášek za práškem...no, na svatbu už to nestihnu...tak snad se zadaří v květnu...

monikadeny
9. dub 2017

@simi1510
jsi hodná Simi. Máš pravdu, revize by byla děs. Od té doby, co ji mám za sebou strašně krvácím, o bolestech nemluvím. Dnes nemohu ani sedět, jak mě bolí děloha...

monikadeny
9. dub 2017

@luciasek1987
@kotito

krásný čárečky holky....tak se opatrujte maminy....

monikadeny
9. dub 2017

@terka228
co ty Terezko, už budeš mít brzy pohyby viď - ty, jo, já už mohla být v 5. měsíci a smutný je, že má kamarádka je těhu, má rodit 2.9. a já měla termín 1.9. - ted je mi to líto dvojnásob....

janajens
9. dub 2017

@monikadeny neboj určitě se brzy zadari a o bolestech můžu něco říkat i já dneska třetí den a už se modlím ať už mám konec 😖

simi1510
9. dub 2017

@monikadeny dalsi kdo to ma po tom vse jinak? ☹

Treba to stihnete pri svatební noci hele 😉 na druhou stranu si uzijes aspon celou svatbu poradne 😉 co by to bylo za svatbu, kdyby pri tom, co bys mela rict ano, se ti treba zvedl žaludek 😉

simi1510
9. dub 2017

@janajens taky bolestivý?

Ja jsem 4 dc, rano jsem si rikala ha, ze by prekvapive skoncila o den a pul driv? A ono prd...

janajens
9. dub 2017

@simi1510 no mě to připadá že mi to končí ale podbrisek bolí jako čert

janajens
9. dub 2017

@simi1510 já mám dneska třetí den cyklu ale první den jsem to neměla vůbec pak druhý den silnější a dneska zase slabé jen ty bolesti jsou divné

terka228
9. dub 2017

@monikadeny to je mi fakt lįto,že to nevyšlo,ale snad se zadaří brzy.
Jinak včera jsem cítila takové tlačení na jednom mįstě,ale dnes si třeba zas nic neuvědomuji....snad to brzy přijde...

simi1510
9. dub 2017

@terka228 a jak se mate holky? 🙂

tornadolu
9. dub 2017

@simi1510 ale jo jde to opikali jsme parky tak jsem si dala a odpočívám 😉 jak to jde u tebe?

simi1510
9. dub 2017

@tornadolu to bych si dala, mňam 🙂

ale jo, je to už lepší a vím, že bude lépe. Snažím se najít dovču ale nevím, zda apartmán nebo hotel :-/ kvůli přítelovi

ajulamamula
9. dub 2017

Tak muj postup je takovyto.. zitra jdu nana krev,sestricka sice rikala ze by byla radsi kdybych vydrzela do ct k memu dr ale ja to nedam 😂 holt blba zkusenost s mimodeloznim 😞 tak uvidime zitra p.s. ty mamatesty prvni nejak vybledly 😂😒

tornadolu
9. dub 2017

@simi1510 hned bych ti jeden bo víc udělala taky chceme jet na dovolenou můj přítel letos bude mít 30 a chci mu udělat překvápko a koupit nam dovolenou nějaký Wales hotel ted bude delat novou střechu ja novou práci znáš to nervozita ze všeho ted pracujeme na Mimi ale nevím nu jesli se to uchytne... Myslim si ze až bude po všem tak třeba se to povede a nebo se to uz povedlo netuším test jsem si nedělala 😉

terka228
9. dub 2017

@simi1510 Ahoj Simčo, ale jo, dobře, jen ta hlava už zase 2 dny bolí...zítra budu volat neuroložce, jestli se s tím nedá něco dělat...tohle je fakt hrůza. Za 14 dnů mám utz, tak se těším, až ji zas uvidím, a doufám, že mi tu holčičku dr.potvrdí 🙂 Břicho mám jak v 5. měsíci😀 No, nějak rychle mi teď vyrostlo.....
často sem nakouknu, abych zjistila, jak jste na to tady. Tak jako už máš sakra zpoždění!!! Koukej nás dohnat !!!🙂❤

simi1510
9. dub 2017

@tornadolu držím moc moc palce! 🙂

simi1510
9. dub 2017

@terka228 já vím ☹ Myslela jsem, že teď už to klaplo a smůla, nic ☹ Tak uvidíme, co se stane dál.

Budu držet palce, ať se holčička potvrdí! A snad se najde řešení na ty bolesti hlavy. Je to zvláštní, že tě to tak chytá.

simi1510
9. dub 2017

@ajulamamula ale krásně sílí hele! Držím palce, ať to dopadne dobře odběr krve!

tornadolu
9. dub 2017

@simi1510 dneska jsem 18dc ještě brzo na test nemyslíš?sex byl 29.3 2.4. 7.4. 8.4.

ajulamamula
9. dub 2017

@simi1510 dekuji no presne pred 2roky jsem totiz mela mimodelozni 😞 tt taky nejdriv silil ale krev litala a spinila jsem nakonec mi vzali pravy vejcovod takze jsem jen s,jednim.. Od te doby se nedarilo. Ted jsem byla na chromopertubaci 17/3 meli jsme cekat 3tydny nevydrzeli jsme ani,tyden. Citila jsem ovu tak jsme to prubli. Tak uz snad 🙏

kolibricek36
9. dub 2017

@terka228 a neboli te ta hleva od patere?

simi1510
9. dub 2017

@tornadolu záleží, kdy že si měla tu ovulku... a nejjistější je testování v den ms 😉

simi1510
9. dub 2017

@ajulamamula co to je ta chromopertubace?