Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
jen pro info, ukončit účet jde i na vlastní žádost... já jsem toho kdysi využila kvůli pár magormamám, který mě přímo kyberšikanovaly...
@majaaa83 to byl asi příspěvek v reakci na mou diskuzi s @laura1972 ze včera, že ?
Asi neumíš číst 😀
Nikdo do nikoho tentokrát nerýpal, jen padl dotaz a taky jiný úhel pohledu na danou věc 🙂
Myslím, že jsme si to s Laurou úplně normálně vysvětlily, já chápu její úhel pohledu, ona snad správně pochopila mé příspěvky směrem k ní 🙂
Takže tvé příspěvky jsou tak trochu misu 😉
Já jsem tu tou dobou nebyla, tak nevím. Každopádně tady to dohadování mi přijde na hlavu... to se dělává na školách... ehm... Tady si mají snažilky dávat testíky, radovat se a šťastně magořit, jestli je tam důůůůch nebo ne... ať si to dělají jak chtějí, ať si blázní a jsou pak šťastné nebo bohužel někdy i zklamané... to k tomu prostě patří...
Takovýhle dohadovačky byste si mohly psát ve zprávách... 🙄
@laura1972 Házej dál testiky já se ráda podívám, já osobně už mít děti nikdy nemůžu, tak alespoň fandim těm, kterým to jde, proto jsem tady a jen sleduji z povzdálí a všem holkam co si to tak přejí moc fandim.I když na tom testiku nic zrovna není, nejen u tebe, tak určitě jednou bude u všech 🙂
@janajens
to poznáš, stačí sledovat slovosled a vyjadřování, pokládání vět, takže já opět pouze osobní poštu, nemíním tu ....někoho...bavit a krmit....a nemíním číst, jak napadá ostatní, takže od ted tady nekomnikuji, pouze holky osobní poštu....papa
Tak jsem zkusila dalsi značky jeste. Krevní test Zap je zbytecne vyhazování, uz jsem to tu par holkam psala 😉 defakto neukáže nic predem a proti testům z moci neni ani moc vyrazny a i woman secret do proudu moci s intenzitou nic moc.
Nejlip ukazuje a nejdriv defakto Mamatest/cemio a Comfort 🙂 jiz od zacatku

@misula29 a jeste mit jen 4 prispevky 😃😂