Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nnik krasa..kolikaty tyden?
@ms.neomagic
Noo ja to mam neplanovany :-\ jinak nespis 5. :p
@nnik a co to mas za test,ze je tak silnej?
@ms.neomagic
Dr. max 🙂
@sanour86 to je mi lito, ale snad se napotreti podari 🍀🍀🍀🍀🍀💞
holky,muzete mi prosim poradit?Jsem dnes 12 dpo,ms bych mela dostat v nedeli,mam delsi cyklus (34-36 dni),ovu jsem poznala z ovu testu jasne,meli jsme pred a po sex,od utery mi vychazi dlabe pozitivni tt,nevim znacku byly k tem ovulacnim,dnes jsem si udelala Mamatest a po 5 minutach se ukazal pidi duch,neni skoro videt ☹ Myslite,ze je jeste sance?Pridam foto,spodni je ze vcera...
@kaliopea já si myslím že je to tam 😊 wondfo je citlivější než mamatest 😉
@aptacek dnes 12 dpo...
@denisa3101 fakt?Ja ani nevim,co je tk za znacku testu,napadlo me ze je treba citlivejsi,ale nevim...v pondeli b test uplne bilej i po hodine a od utery mam 3 lehce pozitivni testy,udelam mamatest a skoro nic... ☹ v prosinci jsem mela SP ☹ povedlo se snad az ted,tak jsem trosku nervozni...
@kaliopea jj je to wondfo testy jsi měla 6 ks + 2 těhu k tomu že ? Tak to je ono a ten test je citlivý uvidíš že zítra bude silnější // 😉 držím palečky 😉
@kaliopea Já když si dělala tak my vyšla ta.druhá čárka taky tak slabě, protože jsem byla úplně na začátku. A za měsíc jsem měla jasný čárky 2 🙂
@denisa3101 jj,to je presne on 😀 moc diky za uklidneni!Rikam si,ze doted jsem nikdy nemela ani naznak carky,tak tohle proste musi neco znamenat 😀
@dohnalovic taky diky za uklidneni,hned se citim lip 🙂 snad to budu mit stejne...
@kaliopea tak držím palečky ať to vyjde 🙂
@kaliopea tohle je krásná čárecka ... Žádnej duch nebo ryska tak se těším na další tvůj testík 😊
@denisa3101 diky,no taky mi to tak prijde,ono je jeste dost brzo,kdyz bych nebyla tak netrpeliva a pockala,bylo by to asi lepsi 😀
@dohnalovic diky moc!Verim,ze bude...ted uz proste musi! 🙂
@kvietorka gratuluji, vidím druhou carecku ;)

@sanour86 No neznám žádné těhotenství, které by způsobilo na testu podélné čáry🙂 neboj se, to nic neznamená, ty testy tak fungovat nemají;) tady na těch fotkách to vypadá, že na tom horním něco je, dole nic moc nevidím, ale možná jsem slepá🙂 budu držet palečky 🍀