Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kotito také se chystám na pohřeb. Cítím, že to tak má být a jedeme 350 km. Jsem 13. týden a v době pohřbu budu 16. týden. Potřebuji tam jet a manžel ani nikdo mi to nerozmlouvá.
@kotito jela bych, pak bys toho litovala, že ses ž babičkou ani nerozloucila.
@kotito já bych jela, je to lepší, než aby sis to pak vyčítala - ono ti to i pomůže ve smutku .... drž se ....😇
@ms.neomagic 🙂 Krásně sílí.. Gratuluji!! 🙂
@ms.neomagic ty jo krásná,závidím,kde kupujes tyhle se dvěma😂
@ms.neomagic krásné moc gratuluji a držím palce 😊😊😊
Ahoj holky který už jsou těhotný vám moc gratulují 🙂 a který se pořad snaží tak držím moc palce ať vám to nejdřív vyjde 🙂 po potratu z dvojcatkama jsme se snažily rok a tet mi tu spinka 3mesicni Matyášek 🙂
@rosalline taky mi přijde spodní tmavší 😊😉 a nešil někomu HCG nesílí tak moc 😉
@simi1510 krásné silite 😍
@rosalline proc probuh blbnete s tema testama? Jednak uplne zbytecny stres ktery miminku akorat ublizuje a vam taky.
Co ma se stat se stane....
Verte tem prckum trosku.
@absintka19 šílím šílím.... s ohledem na minulost
@denisa3101 protože byl mokrý... teď jsou oba na stejno
@rosalline
Co se tyce nyni uz sucheho testu, predtym mokreho tak po 5 min straci vypovidaci schopnost- viz take navod u teh.testu.
Podivej se co dela stres:
http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka#fo...
@rosalline spravny link
https://www.modrykonik.cz/stres-v-tehotenstvi/
@absintka19 jsi hodná děkuji... ale to víš, porovnala jsem to s miliony testů ... i zaschlých... prostě ta úspěšná postupka si stojí jinak

@kotito to zálleží na Vás...jestli to zdravotně a emociálně zvládnete.....rozhodnutí je na Vás