Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

a co jinak tady nového, co ostatní holky, nechtějí se mi číst logy, tak jen stručně, kdo je těhu, kdo našel čárku, a tak..povídejte
@dddkkk )ahojky, tak jsme zpět a ted zase začne těhutestování - bylo to na svatební cestě super, ani jsme neměla čas myslet na mimi, vezla jsem místo testů gel, tak snad pomůže....
@tornadolu
a co ty, jak?
holky, je tu někdo, tady je nějak mrtvo????
@monikadeny ja tu jsem 🙂
@janajens co Jani ostatní holky, jak na tom jsou, co nového za ten týden, co jsem tu nebyla....je někdo, kdo našel vytoužené 2 čárky????
@monikadeny je to tu mrtvo z Nas stalych o nikam nevim
☹
@kacenka0705 já tam tedy nic nevidím a 9DPO je ještě brzy, ještě testni jednou za dva dny
@katkahermanova a máš holku, nebo kluka? :o)
@blabinka
tak jak, dělala jsi další testík?
@kacenka0705 já jsem asi slepá, já nic nevidím, ale jsou tu děvčata, co duchy vidí, počkej na názor dalších, každopádně ti přeji, at své vytoužené čárečky najdeš 100%
@kacenka0705 já tam sice něco vidím, ale nevím ... zkus zítra znovu ..... jinak ani silné // neznamenají ještě prosperující těhotenství .....
@katkahermanova tak když jsi si jistá těhotenstvím, tak gratuluju 🙂 něco málo tam vidím, ale na 29 DPO mě to přijde hodně slabý..... pokud myslíš 29 DC tak by to odpovídalo tomu duchovi....
@kacenka0705 Toto mi přijde spíš jak ryska po limitu.
@elenadavis může, ale nemusí.... pokud máš těsně před MS, zkusila bych už i těhotenskej 😉
Ja nevim, si myslim ze je seda, ale jeste je cas no;)) achjooo, to zas bude vikend a na konci budu stejne zas akorat nas* 🙈
@monikadeny ahojik no dneska jsem v šoku jsem 12dc a ska jsem na Wc a kapka krve MS to nemůže byt brusko mam jak na vodě i ta celá nějak co by to mohlo byt?je mi az do breku😢 ach jo...
@tornadolu jasně, známka ovu, taky to tak někdy mívám 😉
@kkac83
@kastanek87 radci jsem si vzala intymku a spineni dost je to normální?
@kkac83
@kastanek87 prave mam strach ze kdyz na to ehm to abych nešpinila víc
@monikadeny vítej doma ze svatební cesty... 🙂 tfuj tfuj tfuj, aby gelík zabral... no já jsem tady teď takový tichý pozorovatel sem tam nakouknu... jinak já jsem "relaitvně" ok... Mimi odpovídá jak má teď o víkendu budu končit 9.tt a začínat 10.tt jen se mi udělal hematom pod miminkem, tak musim ležet, tak ležím a ležím, ani se nehýbám 🙂 Nesmím ani uklízet ani chodit na procházky nic, takže si teď užiju 14 dní mega lehára ... snad pak bude všecko ok...

@pajuska17 je to mozne mam pocit ze dneska podbrisek Asik era pokoj boda me v nem tak snad se zadari znova a do konce použili jsme ten gel tak snad pomohl