Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@elenadavis bez marodit nebo s sebou někde ještě sekneš. To počasí je šílený. Já dnes trpím jak pes, je mi na omdleni od rána. Sice nejsem v práci ale nákup úklid vaření a praní, taky jsem to dnes přehnala a zda msminkam pocit
@elenadavis
@elenadavis ...že omdlim
Holky ,nevíte ,jestli na screeningu berou krev i na skupinu krevní?
@elenadavis
nn, je to naopak dobrý nápad - normálně jdi k obvodačce....
@gruzicka Jj nebo alespoň me brali
@elenadavis ja to například tak udelala, na gynde me objednali az na konec 7tt kvuli srdicku a ja uz od 6tt zvracela tak jsem nabehla k obvodacce ze to nedávám. Dala PN a gyndar me pak převzal úplně v pohode.
@monikadeny to me moc mrzi moc jsem ti to s Laurou prala neboj snad ne a doufam ze bolesti brzy prejdou
@janajens a co ty? budeš už testovat?
@monikadeny rano zkusim budu 8-9dpo je mi divne nejak podbrisek porad zlobi a dneska dvakrat jsem zvracela odpoledne a Ted pred chvili tak snad 🙏
@monikadeny Tak jsem zase po pár dnech nakoukla... moc jsem Ti to přála a mrzí mě to... Ale nevěš hlavu!!!! jednou to klapnout musí 😉❤ Přeju moc sil na další snaženíčko!!!
@sedlackovak Děkuji za odpověď,snad to budou mít .
Ahoj holky tak jsem objednaná na 11h manžel tvrdí že je brzo ze nic neuvidí ale aspoň zvětšenou sliznici by vidět měl ne? Podle MS bych měla být 4+5
@gruzicka mě při prvním screningu brali krev jen na zjištění tech syndromu. Klasickou krev na živiny a skupinu mi brali na gynekologii..záleží asi kam chodíš a kde budeš mít screening..ale většinou se to dělá zvlášť...
@monikavitezslav No je to dost brzo, ale třeba tam už mini bublinka bude 😉
Ahoj holky 🙂,
zitra se chystam udelat si test, zitra je prvni den, kdy by mela prijit ms, budu 13DPO, ale nevim, jestli to ma cenu. Ctu tady docela casto, ze delate testy uz 8-9 den. Ja kdyz jsem byla tehotna na podzim, tak mi prvni pozitivni test vysel az 18DPO, ale skoncilo to v 11tt zamlklym potratem a revizi ☹, tak zase nevim, jestli to brat jako ze u me se hladina hcg zveda az pozdeji, kdyz to tehotenstvi nebylo "prosperujici", co myslite? Je to normalni, ze se tt ukazuje pozitivni az tak pozde? Vim, ze bych se mela na reseni takovych kravin vyprdnout a byt v klidu a cekat co bude, ale cekame na mimco uz docela dlouho a hrabe mi z toho 🙂.
@zabec ahoj já jsem si dělala test den před MS a vyšel mi pozitivní a pak jsem si udělala za týden další test ale digitální a to mi to potvrdilo 👍 Ale jinak držím palečky ať jsi těhotná a hlavně aby to všechno dopadlo Bez komplikaci 👍
Ale bohužel je to 24hodin co jsem postoupila operaci a potratem byla jsem v 11 týdnu tehotenstvi 😢
@monikavitezslav ja tam byla 5+2tt a uz jsme videly 🙂
@xsonnyx to je mi moc lito, vim, jak se citis a slova utechy na to nejsou ☹. Ja bych mela 8. 6. termin porodu, kdyby se to nepos***o :-/, takze trochu doufam, ze uz uplynulo zase dost vody a nejakemu andilkovi by se k nam treba zachtelo, dekuji za pekna slova a at take brzo najdes // 😉
Tak potvrzeno v děloze. Jen je to ještě malinký. Tak 6.6.v 11:30 znovu. Holky já mám takovou radost ze je mimis v děloze teď jen aby se nic nepodelalo.
@xsonnyx no to je mi líto. Zlatíčko mě se to stalo v září 2015. Já byla v 10tt ale brouček to vzdal v 7tt. Na jedné kontrole bilo srdíčko a za 14 dni už ne. Ale bylo mi už 34 let tak jsem si říkala že už na to prdime. Stejně mám šíleně nepravidelnou MS, třeba i až po 3 měsících. A v říjnu 2016 jsem zjistila že jsem těhotná ani jsem nevěděla kdy se to stalo 🙂 šla jsem k doktorovi protože mi bylo pořád špatně jakoby na mě lezla chřipka a kolega si dělal srandu ze jsem určite těhotná. ..a měl pravdu. Byla jsem 6+3 a vyšlo to. Ted jdu za týden rodit. Držím ti palce ať se brzy zadaří a pak už to bude určite v pořádku

@monikavitezslav tak to je skvela zprava 🙂
@leymea děkuji moc. Snad bude vše v pořádku.

@elenadavis vůbec to není blbý nápad, dělá to tak hodně těhotných, že jde první k obvoďákovi a časem se PN přehodí na gynekologa. Takže zítra alou k obvoďákovi 😉