icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
20. čer 2017

@jullli a co ty, ty, jak se máš?

monikadeny
20. čer 2017

@janajens to víš, že jo, jeho prvnátko....

janajens
20. čer 2017

@monikadeny tak to je parada moc ti to preju

monikadeny
20. čer 2017

teda, pokud se nepočítá to, o které jsme přišli....

monikadeny
20. čer 2017

takže Lauro a Jani, ted budu čekat na vaše testy, jste na den stejně, tak obě najednou ju

janajens
20. čer 2017

@monikadeny dekujeme ale bojim se uz Ted test delat

monikadeny
20. čer 2017

@janajens to já se bála taky, to je normální....

monikadeny
20. čer 2017

@peta73 jak se cítíš?

janajens
20. čer 2017

@monikadeny uvidime zda budu vubec testovat

terka228
20. čer 2017

@monikadeny Gratuluji 😍😍😍 Takhle jsem to měla i já....podle těch testů 😀 Jupíííííí Mám ohronou radost😀😀😀 Bude sílit, uvidíš😀

jullli
20. čer 2017

@monikadeny dekuji za optani, celkem se to da vikend jsem mela krusnejsi jeden den na pohotovosti s vycerpanim a zvracenim. Ale nastesti vse v poradku 21tt hrozne to leti...

laura1972
20. čer 2017

@monikadenytak uvidíme jestli se nám také zadaří. Jenže mám strach jestli se to vůbec podaří když mám opět jako minulý měsíc zánět močáku a krev v moči😴

monikadeny
20. čer 2017

@karin1712
byla jsem na revizi 8.2.
první ms 8.3.
druhá 8.4.,.... jak hodinky a pak se cykly zkrátili. Dost bolestivá ms. Začla jsem po revizi jíst chytré miminko a druhý měsíc použila conective gel, hodně holek si jej chválí a mě pomohl také.....držím palce
ps: měsíc po revizi jsme dostali zelenou a nic až dnes...

monikadeny
20. čer 2017

@terka228 já mrnouska nedám, kdyby mi malou tehdy nevzali, nedala bych jí....prý jsem držák říkal pan doktor....

monikadeny
20. čer 2017

@jullli tyjo, ty už budeš 22 týden...teda

monikadeny
20. čer 2017

@laura1972
neboj, spíš bych měla strach z ATB....ale asi ví, co ti dát, když se snažíte o mimíska....řekly jsme si, že ty a Janička v tom budem spolu.....držím, co mám....

....všem holky, co jste mě podporovaly díky, jeden čas jsem nechtěla na koníka ani chodit, bylo mi tu smutno a pak pár rýpalů, ale jsou tu stálice, které mě držely nad vodou a dnes vám ještě jednou všem
VELKÝ DÍK

sticker
monikadeny
20. čer 2017

MÁM TAKOVOU RADOST A NA DRUHOU STRANU SE BOJÍM RADOVAT.....hned napíšu paní doktorce, ta mě vezme na sono....aby bylo vše, kde má být.....

janajens
20. čer 2017

@monikadeny za to se nedekuje moni preci moc jsme ti to s Laurou prali a urcite ne Jen my Dave na sebe pozor

laura1972
20. čer 2017
sticker
monikadeny
20. čer 2017

@janajens
@laura1972
takže za 8 dní se přidáte jasný......dobrou noc a díky holky, jste jediné, kdo to bude vědět, dokud nebude screening, nic nikde nepovím....ppapapapapa

monikadeny
20. čer 2017
sticker
janajens
20. čer 2017

@monikadeny psala a davejte na sebe pozor jj za 8dlouhych dnu

sticker
laura1972
20. čer 2017

@monikadeny jasně, že jo. 🙂 ted drž palce ty nám 🙂 snad se taky přidáme mezi nové tehulky 🙂 ❤

laura1972
20. čer 2017

@janajens to jo, ty budou hoooodně dlouhý 😲

verusky
20. čer 2017

@monikadeny ja taky moc, moc gratuluju!!! a raduj se... a vevnitr mej klid a viru a bude vsechno dobre... je to nadhera 🙂

janajens
20. čer 2017

@laura1972 ani nemluv 😂

nikynikol25
20. čer 2017

@monikadeny jde tak vidíš,povedlo se ti to,moooc gratuluji👍

dddkkk
20. čer 2017

@monikadeny MOC GRATULUJU!!!!!!!! TIŠE 😉 A DRŽÍM PALEČKY!!!!❤

weerruu
21. čer 2017

@monikadeny To je taková nádhera, mám z toho uplne husinu. Moc gratuluju Monco, zaslouzis si to strasne moc!

kolibricek36
21. čer 2017

@monikadeny at se nic nestane

sticker