Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny Zatí mne pálí žáhá a bolí kříž,jinak nic ,ve čtvrtek jdu na ultrazvuk.
@monikadeny děkujeme 🙂
@laura1972 tak to bude dobrý držím ti palečky🍀👍🙏
@monikadeny jeee ahoj tak co jak se máš??Pořád to zkoušíš??
@laura1972 take vidim slabou carecku....tak uvidis treba to dopadne. Jsem otehotnela protoze chodim sem na konika. Ani jsme to zatim neplanovali protoze me ceka jeste nejake vysetreni a tak jsem si uzivala dovolenou a volno a uz jsem myslela ze mam neplodne obdobi...ridim se tim uz 5 let a proste mimcu se k nam zachtelo.
@nikynikol25 myslím ze to bude v háji😢 bt nestoupla jen o 1 stupeň,koukni.S toho asi nic nebude,uz si netroufám jit ani pro ty ani pro ovu test
@nikynikol25 tady je ještě druhej graf
@janajens to mě moc mrzí a já ti tak držela palečky aby ti to vyšlo😔u mě se test zbláznil,už my přijde že si dělá ze mě srandu,nedalo my to a koupila jsem dnes odpoledne jeden a bud jsem vadná já nebo ten test
@janajens líp to vyfotit nejde a tu 10ku tu nemaj nemůžu ji sehnat tak jsem zkusila aspon ten clean blue.

@janajens Jeden den ,jen na papíře ale s kusy,podle bt 12 dpo.