icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
19. zář 2017

@vonrataj gratuluji ❤

vonrataj
19. zář 2017

@janajens děkuji 😊 Také gratuluji, koukala jsem, že jsi také ve skupince v květničkách 👏🏻👍🏻

kaculik007
19. zář 2017

Holky, tak jsem dnec 30DC, většinou mám cyklus 26/28 dni... zkoušela jsem test včera ráno a nic. Dnes večer a taky nic. Při koupeli jsem si zkusila nahmatat čípek a je nízko a mám to uvnitř takové "nateklé" . Myslíte že MS přijde?

marttul
19. zář 2017

@vonrataj Paráda 🙂 Gratulace! 🙂

janajens
19. zář 2017

@vonrataj ano zatim ano uvidime AZ dostanu za tri tydny prukazku

wendissek
19. zář 2017

@janajens uizta na tebe myslím 🙂 já jdu v patek 🙂

janajens
19. zář 2017

@wendissek dekuji drzim. Palecky

wendissek
19. zář 2017

@janajens děkuji mela bych začínat 10 týden tak su zvědavá 2.října jdu na krev na NT

janajens
19. zář 2017

@wendissek juu to to leti ja dneska prvni den 8tydne tak drzim palecky

wendissek
19. zář 2017

@janajens neboj vše bude v pohodě uvidis krasne srdicko ,já mám v patek 2 den v 10 TT ale jsme na před asi 3-4 dny 🙂

ms.neomagic
20. zář 2017

Ahoj holky,tak co,jak to tu jde? Jste tu hodný,nehadate se? 😀 a co ty moje bejvaly snazilky a tehulky @janajens a laura atd.? Jak se máte,jak vám je? 🙂 <3

janajens
20. zář 2017

@ms.neomagic no ahojky koukni ke me na stranu zacinam 8tyden a to to tehu je peklo porad Jen zvracim Jinak je MI fajn predevscirem jsem byla u Dr a bylo I srdicko to a snad to dotahneme do konce beru utrogestan na udrzeni na noc

laura7279
20. zář 2017

@ms.neomagic ahoj, u mě zatim nic. Přítel měl nějaké zdravotní problémy, takže to nešlo, mě dělal dr.hormonální profil, ten dopadl dobře, takže to bylo v příteli. Ted dostane něco na zlepšení spermiogramu, tak snad se to povede. Uvidíme 🙂 co ty? jak jsi na tom?

ms.neomagic
20. zář 2017

@janajens Nebuj to bude dobry,urco se udrží..ja do 10tt brala Gynprodyl a špatně mi bylo do 20tt..teď je to krásný,jen od včera mě bolí záda ☹

@laura7279 Tak to je dobře,že už víte kde je problém..a Nebuj se,urco se vám to povede..ja teď chodím na tehu cvičení a jsem tam ve svých 36 nejmladší,všem je přes 40 😉 moc na tebe myslím.

Jinak holky čekáme Honzicka a je teda dost zivej 😀

janajens
20. zář 2017

@ms.neomagic juu tak gratuluji k chlapeckovi no ja u male zvracela do 17tydne 9.10jdu pro prukazku

dendule94
20. zář 2017

@janajens jestli budu zvracet do 20tydne tak me z toho asi jebne. To je hrozny. Vsichni jak rikaji ze jim je hej ze nezvracej atd. No tak ja mam opak. A modlim se aby to brzy skoncilo

ms.neomagic
20. zář 2017

@janajens
@dendule94 ja jsem teda nezvracela,ale motala se mi hlava,nabyhalo mi,tlak haproval..to holky dáte..strašně rychle to utíká 😉

janajens
20. zář 2017

@dendule94 no ja U vcera dostala na zvraceni cipky ale jako zatim nezabiraji

alicie_k
20. zář 2017

@ms.neomagic Jů Honzíčka mám i já, dnes je to rok co jsem měla pozitivní test, užívej si to! 😉

monikadeny
20. zář 2017

@kaculik007 BOHUŽEL DLE MÉHO NÁZORU PŘIJDE....ZNÁM TO:O(
@ms.neomagic no, unás stále nic :o(

bebesacci
20. zář 2017

Zdravím děvčata mám dotaz...měřila jsem bt a čtyři dny před menzou teplota klesla,nevíte jak mám počítat dny cyklu? Jestli ó de dne poklesu nebo v den krvácení? Děkuji moc

vonrataj
20. zář 2017

@bebesacci nevím, jestli dobře rozumím otázce, ale pokud se týká jen jak počítat začátek cyklu, tak 1. DC = 1. den MS. Je běžné, že před MS teplota klesne 🙂 Pokles BT však neznamená začátek dalšího cyklu 😉

kaculik007
20. zář 2017

@monikadeny Dneska stále nic a zkousela jsem znovu cipek a je nekde nahore ani jsem ho nenahmatala.

bebesacci
21. zář 2017

@vonrataj 🙂 děkuji moc přesně to jsem potřebovala vědět 🙂 ale je mi divné že teplota stoupla tedy 6den cyklu tak že ovulace byla vlastně 5den cyklu a přijde mi to hodně brzy....

jitkasuchankova
22. zář 2017

Prosím poraďte

jitkasuchankova
22. zář 2017

@pankafe já mám to samé a vůbec si nejsem jistá

barushe_27
22. zář 2017

No ja tak ducha vidim

snezenka123
22. zář 2017

@jitkasuchankova taky ducha vidím😉

jana7910
22. zář 2017

holky mám prosbu dneska bych měla být 13 nebo 14 dpo, před 2 dny na testech nebylo nic, včera měla dorazit ms nedorazila, bt včera poklesla a dneska se zase vyhoupla nahoru, takže jsem mazala pro testy, koupila jsem 3 druhy mamatest, pepino a intimed ( ten je 25 jednotek )když jsem přišla domů všechny 3 druhy jsem udělala z jedné moči , ne ranní a výsledek je na fotu, dle jiného fora je to prý na 13-14 dpo slabé, co myslíte vy, podotýkám že fotak v mobilu stojí za prd

jana7910
22. zář 2017

tyhle jsou v limitu