Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj holky,tak co,jak to tu jde? Jste tu hodný,nehadate se? 😀 a co ty moje bejvaly snazilky a tehulky @janajens a laura atd.? Jak se máte,jak vám je? 🙂 <3
@ms.neomagic no ahojky koukni ke me na stranu zacinam 8tyden a to to tehu je peklo porad Jen zvracim Jinak je MI fajn predevscirem jsem byla u Dr a bylo I srdicko to a snad to dotahneme do konce beru utrogestan na udrzeni na noc
@ms.neomagic ahoj, u mě zatim nic. Přítel měl nějaké zdravotní problémy, takže to nešlo, mě dělal dr.hormonální profil, ten dopadl dobře, takže to bylo v příteli. Ted dostane něco na zlepšení spermiogramu, tak snad se to povede. Uvidíme 🙂 co ty? jak jsi na tom?
@janajens Nebuj to bude dobry,urco se udrží..ja do 10tt brala Gynprodyl a špatně mi bylo do 20tt..teď je to krásný,jen od včera mě bolí záda ☹
@laura7279 Tak to je dobře,že už víte kde je problém..a Nebuj se,urco se vám to povede..ja teď chodím na tehu cvičení a jsem tam ve svých 36 nejmladší,všem je přes 40 😉 moc na tebe myslím.
Jinak holky čekáme Honzicka a je teda dost zivej 😀
@ms.neomagic juu tak gratuluji k chlapeckovi no ja u male zvracela do 17tydne 9.10jdu pro prukazku
@ms.neomagic Jů Honzíčka mám i já, dnes je to rok co jsem měla pozitivní test, užívej si to! 😉
@kaculik007 BOHUŽEL DLE MÉHO NÁZORU PŘIJDE....ZNÁM TO:O(
@ms.neomagic no, unás stále nic :o(
Zdravím děvčata mám dotaz...měřila jsem bt a čtyři dny před menzou teplota klesla,nevíte jak mám počítat dny cyklu? Jestli ó de dne poklesu nebo v den krvácení? Děkuji moc
@monikadeny Dneska stále nic a zkousela jsem znovu cipek a je nekde nahore ani jsem ho nenahmatala.
@pankafe já mám to samé a vůbec si nejsem jistá
No ja tak ducha vidim
@jitkasuchankova taky ducha vidím😉
holky mám prosbu dneska bych měla být 13 nebo 14 dpo, před 2 dny na testech nebylo nic, včera měla dorazit ms nedorazila, bt včera poklesla a dneska se zase vyhoupla nahoru, takže jsem mazala pro testy, koupila jsem 3 druhy mamatest, pepino a intimed ( ten je 25 jednotek )když jsem přišla domů všechny 3 druhy jsem udělala z jedné moči , ne ranní a výsledek je na fotu, dle jiného fora je to prý na 13-14 dpo slabé, co myslíte vy, podotýkám že fotak v mobilu stojí za prd

@vonrataj gratuluji ❤