icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
mamiiinnaa
22. zář 2017

@jana7910 na tom nejuzsim nic nevidim, ale ty dva jsou dle me jasne.👍👏

kolibricek36
22. zář 2017

@jana7910 a nemělas ovulaci později? zkus zítra a z ranní moče...

jana7910
22. zář 2017

@mamiiinnaa to je pepíno je tam ale ten prý ukazuje později
@kolibricek36 ovu později ne podle grafu a bolestí ne

bebesacci
22. zář 2017

@jana7910 já myslím že je to jasné 😉 dle mého jsou slabé protože nebyli dělaný z ranní moci 😉 udělej zítra ráno a uvidíš dálnici 😉

janajens
22. zář 2017

@jana7910 noo teeeda Potichu gratuluji a na te 25vidim nejvic Ted at Jen krasne sili

jana7910
22. zář 2017

@bebesacci ráno zkusím děkuji všem moc, jsem 3 měsíce po revizi tak se modlím aby bylo všechno v pořádku

ple
22. zář 2017

Holky tak co jak se vám daří tady je dnešní ultrazvuk

jullli
22. zář 2017

@ple co to mas za ultrazvik z 20.4.2018 :D sak to jeste nebylo

hribek
22. zář 2017

@jullli ze by termin porodu? 🙂

jana7910
22. zář 2017

@jullli to bude asi termin porodu podle ultrazvuku

jullli
22. zář 2017

@jana7910
@hribek :D
Holky mate pravdu, jsem debil :D

Uz mi z toho tehotenstvi hrabe :D

kaculik007
23. zář 2017

@monikadeny Měla jsi pravdu, včera přišla MS...

jitkasuchankova
23. zář 2017

Holky mám doma konfrontaci s přítelem dělala jsem si test ale ještě před MS poslední MS byla 5.9. Ale je mi nějak jinak. Můj přítel pořád tvrdí, že vidí slabší čárku. Já Teda nevím. Jsem na straně 15😒

barushe_27
23. zář 2017

Ja tam teda vidim, ale uplne slaboulinkou carecku, bud pockat az po menzes, a nebo zkusit testnout za dva dny

kolibricek36
23. zář 2017

@jitkasuchankova ja ti nevim, ale nevidim tedy nic. A neni to nahodou moc brzo - vzdyz jsi max.20 dc

pavcik123
23. zář 2017

@jitkasuchankova vždyť je negativní a je to zřetelný jak facka...
Viděla jsi někdy pozitivní test???

ple
23. zář 2017

@jullli to ma doktorka tam jaksi nastavené

jullli
23. zář 2017

@ple jj v prvni chvili mi to vubec necvaklo :D termin porodu 🙂

laura7279
23. zář 2017

Tenhle měsíc ovu testy bez clostilbegytu, tak vůbec nevím jak se mám orientovat a kdy byla ovu a pokud tedy byla. Co myslíte? Dělala jsem tentokrát tři druhy, ty první nahoře s nápisem od GS ovultest, ty dva růžové One step a zelené dole, také One step.

monikadeny
23. zář 2017

@kaculik007 jo, znám to holka měsíc, co měsíc :o(

monikadeny
23. zář 2017

@laura7279 ahojky, kéž by na nás Lauro holky flusly ten těhu virus co? vše kolem samá čárka....co ty?

laura7279
23. zář 2017

@monikadeny to mi povidej 🙂 dávala jsem sem ted ty ovu testy a vůbec ted nevím jak to s ovu tenhle měsíc je 🙄

copakova22
23. zář 2017

@jana7910 ty dva první jsou pozitivní měla jsem to stejné postupně čárka sílila 😊😊potichu gratuluji a ať jen čárka sílí

monikadeny
24. zář 2017

@laura7279 může proběhnout v noci a druhý den už slábne a ty to nezachytíš....

margotecka
25. zář 2017

Ahoj holky,dnes 1den zpoždění,už jsem to nevydržela a zkusila digi test a bohužel na něm toto,ach jo,tolik jsem tomu tento cyklus dávala 😢 Tak teď už prosím,ať ta mrcha přijde a já muži začít pít čajik na podporu otěhotnění!

kikin1
25. zář 2017

Ahoj holky, vidíte něco? 🙂

janajens
25. zář 2017

@kikin1 vypada jako vadmy test posli AZ uschne to barvivo AZ sleze

vapka
25. zář 2017

@kikin1 vypadá to, jako kdyby se test celý šoupl a testovácí čárka se ukázala ve fialovém 😀 Je to ale zajímavý test, moc bych na něj nespoléhala a testovala znova, pak dej foto uschlého 😀

kikin1
25. zář 2017

Kdyz to uschlo, tak nic moc.. mozna opravdu hodne pidi dusik.. menstruace ma prijit az za 3-4 dny, takze je jeste opravdu moc brzo.. ale uz 6 den lehoulince spinim a mam hodne citliva prsa, tak uvidime no. 😉

weerruu
26. zář 2017

@janajens zlati, ty jsi tady takova znala, tak zkousim Tebe 🙂....dneska bych to mela dostat ale zatim nic a test jsem zatim nedelala. Prsa me uplne silene boli, boli me sice kazdy mesic ale tentokrat me v nich uplne jakoby skube...nevim jak to dobre popsat, normalne bolestive zaskuby, horsi nez normalne. Muze to byt ono myslis? My se snazime uz od prosince a uz se uplne bojim zase negativniho testu. Dekuju