Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@jana7910 a nemělas ovulaci později? zkus zítra a z ranní moče...
@mamiiinnaa to je pepíno je tam ale ten prý ukazuje později
@kolibricek36 ovu později ne podle grafu a bolestí ne
@monikadeny Měla jsi pravdu, včera přišla MS...
Ja tam teda vidim, ale uplne slaboulinkou carecku, bud pockat az po menzes, a nebo zkusit testnout za dva dny
@jitkasuchankova ja ti nevim, ale nevidim tedy nic. A neni to nahodou moc brzo - vzdyz jsi max.20 dc
@jitkasuchankova vždyť je negativní a je to zřetelný jak facka...
Viděla jsi někdy pozitivní test???
@kaculik007 jo, znám to holka měsíc, co měsíc :o(
@laura7279 ahojky, kéž by na nás Lauro holky flusly ten těhu virus co? vše kolem samá čárka....co ty?
@monikadeny to mi povidej 🙂 dávala jsem sem ted ty ovu testy a vůbec ted nevím jak to s ovu tenhle měsíc je 🙄
@jana7910 ty dva první jsou pozitivní měla jsem to stejné postupně čárka sílila 😊😊potichu gratuluji a ať jen čárka sílí
@laura7279 může proběhnout v noci a druhý den už slábne a ty to nezachytíš....
Kdyz to uschlo, tak nic moc.. mozna opravdu hodne pidi dusik.. menstruace ma prijit az za 3-4 dny, takze je jeste opravdu moc brzo.. ale uz 6 den lehoulince spinim a mam hodne citliva prsa, tak uvidime no. 😉
@janajens zlati, ty jsi tady takova znala, tak zkousim Tebe 🙂....dneska bych to mela dostat ale zatim nic a test jsem zatim nedelala. Prsa me uplne silene boli, boli me sice kazdy mesic ale tentokrat me v nich uplne jakoby skube...nevim jak to dobre popsat, normalne bolestive zaskuby, horsi nez normalne. Muze to byt ono myslis? My se snazime uz od prosince a uz se uplne bojim zase negativniho testu. Dekuju

@jana7910 na tom nejuzsim nic nevidim, ale ty dva jsou dle me jasne.👍👏