icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
neria55
5. lis 2017

@moxha myslím že je to tam 😉 potichounku gratuluji. Za dva dny už to duch nebude 👍👶

pasteta
5. lis 2017

@dendule94 Já jsem na potrat musela v 11.týdnu a doktor říkal,že ten se dělá jen do 12.týdne. Pak už jen ze zdravotního hlediska a musí s tím souhlasit i doktor. Tak já myslím, že už je stejně pozdě.Pokud nemáš samozřejmě špatné výsledky genetiky apod.

janajens
5. lis 2017

@moxha tento test je dobry drzim palecky

pavcik123
5. lis 2017

@dendule94 co by ti na to tady tak asi holky mohly napsat? Holky co se snaží X měsíců o mimino?
vůbec nechápu tvůj dotaz a taky to, že to po tobě chtějí rodiče..

bajunka
5. lis 2017

@dendule94 Tak to určitě vždycky to nějak jde i když třeba těžko,ale v 15 TT na potrat z donucení rodiny, tak to ani náhodou, když si představím fotky z té doby, tak to už je prostě miminko...

dendule94
5. lis 2017

@bajunka
@pavcik123
@janajens ja na potrat nejdu. Jen mi rodice tvrdi jak to v 15tydnu jeste jde jit na nej. A hlavne i kdyby jsem mela byt sama na miminko se strasne tesim a to jaky je otec za to to maly nemuze

luciebx
5. lis 2017

@dendule94 holky v ÚK vám udělají potrat / přerušení snad ve 20 tt úplně sem zůstala cumet

bettynka26
6. lis 2017

@laura 7279 ahoj tak co vysledky krve? Myslim na tebe cely vikend 🙂

bettynka26
6. lis 2017
adnad90
6. lis 2017

Holky,od kolikateho dne DPO testujete?

kaculik007
6. lis 2017

@laura7279 Jak jste dopadli, myslim na vas.

laura7279
6. lis 2017

@bettynka26
@kaculik007 Tak dnes mi přišla odpověd od dr. že výsledky na HCG jsou slabé pozitivní 126, další kontrolní náběry ve středu. Tak nevím. Jestli je to dobré nebo ne.

laura7279
6. lis 2017

Holky, můžete mi poradit? Je hodnota HCG v normě, když při náběrech krve jsem měla 126 16 den po oplodnění? Zkoušela jsem vyhledat v tabulce HCG, ale nikdy jsem jí nepochopila.

dendule94
6. lis 2017

@laura7279 je to v pohode. Snad hcg poroste tak jak ma. Drzim palecky

laura7279
6. lis 2017

@bajunka děkuji,🙂 já právě nevím, tyhle tabulky jdou nějak mimo mě, tak snad ve středu, po dalších náběrech bude vše ok. Snad bude HCG vyšší.

spejsek
6. lis 2017

@laura7279 Je to dobré a bude to dobré, žádné snad se nepřipouští. Jak se říká do třetice všeho dobrého a zlého. Teď to již vyjde a všechno dobře dopadne 🙂 Držím pěsti.

bettynka26
6. lis 2017

@laura7279 Ano je to HCG v normě. Teď už to dobře dopadne! 🙂

laura7279
6. lis 2017

@bajunka
@spejsek
@dendule94 moc děkuji 🙂 ve středu další náběry, tak snad budou OK 🙏

spejsek
6. lis 2017

@laura7279 Určitě budou. Můžu se zeptat, kolik Vám je?

zdenkamamka
6. lis 2017

Ano nebo ne? 😲

terka228
6. lis 2017

@laura7279 Určitě je to v normě. Držím palečky, aby HCG hezky rostlo 🙂

laura7279
6. lis 2017

@spejsek no, právě, že už dost. Už mám dvě dospělé děti a nejmladší dceři je 13 let, Všechny tři děti mám z bývalého nevydařeného vztahu. Se současným přítelem jsem dva roky a chtěli bychom jedno společné, bohužel se pokoušíme už přes rok a 2x ZT😔jsem ročník 72. takže taky už dost pozdě. I když genetika i veškeré vyšetření nám vyšly výborně.

hope84
6. lis 2017

@adnad90
15 den cca 🙂

laura7279
6. lis 2017

@terka228 děkuji Teri 🙂

peta73
6. lis 2017

@laura7279 moc ti držím palečky - to bude dobré, Uvidíš 🍀

laura7279
6. lis 2017

@peta73 moc děkuju Péto 🙂 i když asi se budu bát už ted pořád, po těch předešlích nezdarech. Já v tom září ted neměla clostilbegyt, kvůli tomu horm.profilu, jak jsem psala a v říjnu jsem měla jen slabou dávku 1 tabl. denně po dobu 5 dnů, jinak jsem brala 2x denně a ted jsem byla i bez duphastonu na udržení a tentokrát to vyšlo. Ani jsem nějak už nedoufala, po 7 měsících. Ted mám Utrogestan, tak snad bude vše OK a HCG poroste 🙂 A co ty? jak jsi na tom?Taky na tebe pořád myslím. 🙂

spejsek
6. lis 2017

@laura7279 Věk je dost relativní. Já jsem 80 ročník. Mám dvě děti 13 a 7 let. V únoru jsem neplánovaně otěhotněla, bohužel v dubnu ZT a revize. Nečekali jsme to, ale byli jsme rádi. Kdyby se to nestalo, tak mám prostě dvě děti a nic mi neschází, ale nedopadlo to a já jsem najednou zjistila, že to chci ještě jednou zažít. Otěhotnět se mi povedlo hned 3 MS od revize, bohužel samovolný potrat a 2. září opět revize. Paní doktorka v nemocnici se mě ptala, zda to zkusím do třetice. Řekla jsem ji, že neříkám ani ano ani ne. Když jsem se pak své paní doktorky ptala, proč to tak je. Prý je to věkem. Mám stejného partnera, se kterým mám dvě děti, tak tam by problém být neměl. Rozhodla jsem se, že už to do třetice pokoušet nebudu. Přiznám se, že já už to asi nedám. Syn nám teď dává dost zabrat. Tak to asi tak mělo být. Je moc fajn, že máte lékaře, který Vás podporuje. Mě moje doktorka teď po druhé revizi nabízela antikoncepci. Moc Vám to přeju. Určitě to všechno dobře dopadne. Věk je jen číslo, člověk je tak starý, na kolik se cítí. P.S: teď již chápu to testovací šílenství 🙂

peta73
6. lis 2017

@laura7279 ahoj Lauro, nečekám MS. Jsem 31 DC, 13dpo. Píchá mě ve vajecnicich, bolí mě prsa. Jenomže jsem prostě netestovač (já vím, neměla bych tedy patřit do této skupiny 😉). Pokud nic do 14.11, tak se objednávám k doktorce. Tak třeba to vyjde a čtvrtá porevizni už nepřijde 😊

laura7279
6. lis 2017

@spejsek koukám, ze jsme na tom podobně. Já právě už tak nejak nepřemyslela, ze bych jeste nekdy mohla mít mrně. 🙂 jenze jsem potkala muže, který sice dceru má, které je už pomalu 14 let, ale bohužel ani přes veškeré úsií, kvůli její matce jí nemůže vídat a dceru od 6 let očkovala aby byla proti tátovi, přitom od malinka byla fixovaná jen na něho a při pokusu se s ní nějakým způsobem skontaktovat je nemožné, ihned podala trestní oznámení za obtěžování. Přítelovi je 38 let a vím, že by byl výborný táta a chtěla bych mu dopřát aspon aby si to prožil znovu, ale tentokrát napořád. A já po 13 letech ještě alespon naposledy to prožít znovu a s ním 🙂