icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
modrypitrisek
17. led 2018

@biedronca ❤ 🍀

biedronca
18. led 2018

@modrypitrisek
@lucifervlkova
@vapka
@bajunka
@galikl
@sendano

HOLKY, moc všem děkuji. Dva "stejní"doktoři a jeden vidí gestační váček 3 mm, a druhy mi řekl, že nevidí ani náznak. Jsem ted tak 3,5 tydne od ovulace.
Dnes se rozhodne - kdyby HCG rostlo, je to jasné, vše na dobré cestě..... a kdyz ne, tak mě nemocnice asi nemine :( Ale je pravda, že ty TT nesílí... Kazdopádně mám i tak naději. Vcera jsem to obrečela a po sdělení že dutinku 3 mm vidí, jsem se zase smála.
Bud to bude zatracený bojovník...a nebo to už vzdal. Dám vědět, budu po 12 vědět více.

lucifervlkova
18. led 2018

@biedronca Držím pěsti a ozvi se

sendano
18. led 2018

@biedronca Držím palce ať je to malý bojovníček 🍀

hlasimse
18. led 2018

@biedronca Držím palce ať je hcg vyšší!

galikl
18. led 2018

@biedronca Tfuj tfuj tfuj ;) ...držím pěsti 🙂

peta73
18. led 2018

@biedronca myslím na tebe a držím moc palce, ať roste, jak má.

hope84
18. led 2018

Hodne štěstí...

biedronca
18. led 2018

@peta73
@galikl
@hlasimse
@sendano
@lucifervlkova Tak hcg dvojnásob KLESLO. Z 1352 na 530.
Cekam o víkendu, ze to odejde samo.... Nebopak mam dojit v pondělí a pošle me do nemocnice, na revizi.

Takže to nevyslo.... :’(

lucifervlkova
18. led 2018

@biedronca to mě moc mrzí.Já právě jednou zapadla,ale TT nesilil tak sem šla k mudr.a okamžitě na sál.Ani hcg nestoupilo,ale ani neklesalo.

vendelinka08
18. led 2018

@biedronca to me mrzi....tak radeji kdyby to odeslo samo...

peta73
18. led 2018

@biedronca tak teda aspoň ať je vše co nejrychleji a samo pryč. Pokud by odešlo samo, pak se ani nemusí dodržovat nějaký odstup v dalším snažení

galikl
18. led 2018

@biedronca To je mi moc líto :( ...Těžko se v tomto hledají slova útěchy. Může tě jen trochu uklidnit, že 80% holek co tu na koníkovi jsou, si tím taky prošlo. A teď mají krásný zdraví děti. Nevěš hlavu, vyplakej se a uvidíš že se to stalo z nějakého důvodu. Mě a manžela třeba stejná situace strašně posílala v našem vztahu. Jakmile pak bude po všem a budeš se cítit připravená, jděte do toho znovu a uvidíš, že to pak půjde samo a vše bude dobré. Moc na tebe myslím a přeji jen to nejlepší a spoustu sil 🙂

bajunka
18. led 2018

@biedronca tak to mně moc mrzi,ale vypadá to, že odejde samo...

biedronca
18. led 2018

@galikl Pro mě je všechno toto nové, poprvé. Zažívám vše naproprvé, tak jako první pozitivní TT, i nějaké slovo "revize". Vubec nevim co mě čeká, o co jde a co se připravit, co mi vlastně budou dělat a proč... nebo spíše PROČ to neprosperovalo,? co je příčinou?

galikl
18. led 2018

@biedronca Měla jsem to uplně stejně. Otěhotněla jsem vlastně celkem rychle, ač plánovaně tak nečekaně a vše bylo nové. Byla jsem na sebe opatrná a všechno. A bohužel. Přišla studená sprcha. Bohužel mi taky nikdo neodpověděl, ani doktoři nikdo proč a co se stalo. Prostě jen že se to stává. Neměj strach, v případě, že dojde na revizi tak se jen po ní min. týden dost šetři. Třeba však vše odejde samo a to bude i pro tvé tělo mírnější. Tato věc mě hrozně změnila, v pohledu na svět, přátelé atd. Ale věděla jsem, že se to stalo z nějakého důvodu.
Hrozně to bolí a u mě ještě pokaždé když mi bylo trochu líp došel někdo s tím že čeká mimčo - kolegyně, sestřenka .....vždy mě to zase srazilo. Pak jsem si ale řekla dost. Hrozně mi v tom teda pomohl i pejsek, kterýho jsme si v tu dobu pořídili. I díky němu jsem se psychicky hodila do pohody. Snaž se na to nemyslet. Ber to tak že se to opravdu stalo z nějakého důvodu. A zase, je to lepší hned, než kdyby později mělo nějakou vývojovou vadu a ty by ses musela rozhodovat co dál. Uvidíš, čas to zahojí 🙂

daljuska
18. led 2018

@biedronca Je mi to moc líto, sleduju vaši diskuzi, jen jsem zatím nepsala, ale držela jsem palce. Já zažila v listopadu to samé, těhotenský test pozitivní i pěkná čárka, byl to pro nás zázrak, jelokož na malého jsme čekali 3 roky a nakonec se podařil přirozeně a teď úplně neplánovaně tohle? No ale v pátém týdnu konec, moc mě to zasáhlo, ale věřím, že tělo vědělo proč. Takže hlavu nahoru a držím palečky příště🍀🍀

hlasimse
18. led 2018

@biedronca To je mi líto! Snad to rychle přebolí a zas bude líp!

biedronca
18. led 2018

@daljuska
@galikl Snažím se to tak brát - že pokud to mělo odejít ,tak je "dobře" že ted hned tak v ranném stadiu, kdy nebylo ani srdíčko. Jo všechno zlé je k nečemu dobré.... Ale stejně ten smutek, ato "neštěstí" PŘEVAZUJE, nad tím selským rozumem, a mým odůvodněním, že se to tak stat prostě mělo. Ale první těhotenství v 27 letech, po roce snažení ...., je prostě první.

baba93
18. led 2018

@biedronca vím úplně přesně jak se cítíš, měla jsem to skoro stejný po roce snažení dvě čárky a spontánní potrat 23.12 na vánoce hezky pěkně... Pak rok nic pak opět znovu, zase to nedopadlo a teď po dvou měsících znovu a zase to nedopadlo :(...

biedronca
18. led 2018

@baba93 bozeee... Proc se to deje ???? Ty jsi silna, ja bych tolik zasebou to nedala.

linee
18. led 2018

@biedronca to mne moc mrzi:( kazdopadne pokud ti tak hcg klesa, pockej s revizi, telo si ocividne s tim poradi samo. Mne hcg klesalo hodne pomalu, takze revize mne neminula.

vapka
18. led 2018

@biedronca to mě mrzí, ale příroda asi ví co dělá a příště to klapne, takhle to asi odejde samo, kdybys ale musela náhodou na revizi, tak pak budeš mít uklizeno jako v pokojíčku a bude vše připravené pro miminko. Drž se a hlavu vzhůru....

modrypitrisek
18. led 2018

@biedronca To je mi moc líto ☹ tolik jsem věřila. Jsme hold ženské a musíme zvládnout uplně všechno 😒, tak držím pěsti, ať to brzo vyjde, jak má ❤

laura7279
19. led 2018

@biedronca Je mi to moc líto ☹ držela jsem ti palce. Život je krutý a někdy si člověk říká, že je nespravedlivý. Ten kdo by chtěl mimco nejde to a ten kdo nechce může mít kopu dětí. My se snažíme od roku 2016 a z toho 2x během půl roku vždy ve stejném týdnu ZT. Pak 8 měsíců čekání a snažení a teď opět to samé. Po druhém ZT jsme podstoupili s přítelem genetiku a vše v naprostém pořádku, ale genetika embryjka nám nevyšla dobře, b, ly tam dva chromozómy navíc, tudíž dvě vývoj. vady. Prý se to stává a je to náhoda, která se neopakuje. Teď čekáme opět na výsledky z genetiky, co se zjistí tentokrát, ale bojím se, že to bude stejný problém. Nejspíš už to bude u mě věkem a tělo si řeklo dost. Děti už mám, nikdy jsem s tímhle problém neměla, takže je to víc než jasné. Nevím tedy kolík ti je, ale určitě se ještě zadaří. Moc držím palce a věřím, že se brzy dočkáš a budeme tady číst jen samé dobré zprávy od tebe. 💗💗💗

biedronca
19. led 2018

@linee
@modrypitrisek
@vapka
@linee
@baba93
@hlasimse
Já jen musím se nějak přes to přenést, smiřit se s tím, vstřebat to a přijmout. Ted to je hodně bolavé, po skoro roce to poprvé vyšlo a hned takvoá studená sprcha.
Cas a trpělivost to chce ja vim.. jen, ted to je hodně bolavé.
a pokud to neodejde ted o víkendu samovolně, v pondělí revize. A myslím, že tam mi to teprve vše dojde a poradne dolehne :( Já se děsím, jak moc je toto časté u žen. a hlavně proč? ...

lenrie
Autor odpověď smazal
nadrinka
25. led 2018

@lenrie vidím, držím palečky 🙏

lenrie
Autor odpověď smazal
nikynikol25
25. led 2018

@lenrie taky vidím slabouckou carecku,držím palecky