Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimaminkas89 mám delku cyklu 32-34 dni a před ms test nikdy nic neukazal. Testovala jsem (ale jsem zásadně proti testovat před ms) než jsem šla na večírek pro jistotu samozřejmě tam nic nebylo. No a 34 den dálnice takže tak.
Já jsem v roce 2018 v listopadu testovala 26DC a byl tam už silný duch. Tak proto testuji takhle...jenže se neudrželo a v 10.týdnu jsem musela na revizi...
@milujicimaminkas89 ja tam teda ducha vidim 😊
@milujicimaminkas89 nic nevidím.
Tak se zase nepovedlo...😥😥😥
@milujicimaminkas89 dnes taky nic, ale proč hned vešiš hlavu pořád je čas ...
@milujicimaminkas89 ja nemohla otěhotnět přes rok a půl...spíš o dost více...Dělala jsem si TT 5dni před ms a nic....a pak ms opožděná a // krásný dálnice....nic není ztraceno...čerstve teď březen...
@milujicimaminkas89 Ne, neni znat rozdil. Vsechny tri testy jsou negativni, tehotna nejsi. Prestan se takhle tyrat, pockej na menstruaci a dalsi cyklus hura do toho.
@sudylichozrout další cyklus půjdu na KET! Doufala jsem, že to vyjde...je to hnus...😥😥😥😥
@milujicimaminkas89 Tak drzim palce! 🙂
@milujicimaminkas89 stále tam nic není , a budu se opakovat co hned šílíš ?? Vždyť ještě ani nemeškaš... Když z toho budeš tak hotová tak to nepřijde nikdy .. jak dlouho se snažíte celkově??
@agneska7 od září 2014. Mezitím IVF 2x nic. V prosinci 2018 jsem otěhotněla zázrakem, ale v lednu jsem musela na revizi, nerostlo a srdíčko zaniklo...máme 3 zamražené embrya a když teď nic, zase mne čeká KET. Už je toho moc. A je mi 31 let...😟
@milujicimaminkas89 mozna mam vidiny, ale ja tam proste neco vidim 😁 kez by, budu jeste drzet palce. Dokud neprijde ms tak je nadeje 😉
@milujicimaminkas89 možná taky asi na tom dnešním něco vidím,ale nevím jestli nemám vidiny
Holky děkuji, ale teď k večeru už mě začalo bolet břicho, takže do 2 dnů mi přijde...😢😭 Podstoupím Ket v tomto cyklu a třeba sd stane zázrak. Až mi toho našeho mrazáčka do mě dají, budu doufat, že se to povede...když to nejde přirozeně...☹
@anicka2104 zavolat můžeš klidně hned zítra a Dr ti poví kdy přijít a gratuluji 😉
@agneska7 děkuji. Bylo to neplánované. Mám 4 dny zpoždění a hned se mi objevila taková čárka 😲
@anicka2104 počkej minimálně 2-3 týdny, než si na gyndu zajdes 🙂
Holky zdravím 🙂
Jdu si pro radu. Menstruace měla dorazit v neděli, zatím nic. Břicho mě sem tam bolí tak, že mám dojem, že dorazí hned a už si nejsem jistá, jestli jsem to takhle měla i u syna před 4 lety.
Každopádně se mi na testu myslím v pondělí ukázala skoro neviditelná čárka. Byla vidět opravdu jen při naklonění. Za dva dny později takto..problém je, že mi nepřijde, že by sílila🙄 včera jsem si delala clearblue s citlivostí 25 a nic..
Snažím se smířit s tím, že asi nic
... Ale nedá mi to ❤️❤️❤️
@maya1991 ja vidím ducha na obou 🤩 ale uvidíme měsíc před tím než se nám povedla dcera jsem měla takhle ducha a pak z toho nic nebylo a další měsíc jsem testovala až po týdnu zpoždění a to jde vidět krásně. Četla jsem že některé ženy nemají to HCG v moči tak prokazatelne a proto to déle trvá než se to tam krásně ukáže. Uvidíme zítra nebo pozítří. Každopádně držím pěsti
@maya1991 ahoj vidím ducha na obou dvou testech,dnes jsem 12+5 dušíky jsem měla krásné na těhu testech a v 3+6tt potvrzené těhu od dr,a ten den jsem si udělala digi a co tam bylo?jasné mínusko,tak bych ještě neházela fintu do žita.držím palečky
@juliemichal jeee.. Kéž by. ❤️ Tobě gratuluji a hodně zdraví 🙂
@maya1991 moc děkuji ♥ ♥ uvidíš jestli bude sílit nebo ne ♥ ♥ ale fakt tím digi testem bych jsem se neřídila 🙂 🙂
Tak mrcha dnes po 5ti dnech dorazila 😪🙄 tak snad příště.

Tak do mám ještě pár dní...třeba se na nás po 6 letech štěstí usměje...i když na sobě nic nepozoruji no...achjo...život...