icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
petrulina7
28. únor 2021

@tasimia no nikdy mi to nedelalo, ani minuly cyklus jen tento cyklus jsem mela na třech testech duchy, taky to nechápu vůbec

hjaninka
28. únor 2021

@petrulina7 nic jiného mi nezbývá no :( snažím se pořád z těch indicií něco vyčíst, abych věděla na čem jsem. Nejvíc se bojím tě operace, tuplem teď během covidu. To fakt nechci :(

petrulina7
28. únor 2021

@hjaninka hlavně klid, opravdu, ještě není nic ztraceno, a operace třeba ani žádná nebude, uvidíš co krev ukáže

tasimia
28. únor 2021

@ema90 ja si třeba v 28tt dělala právě taky ovulační, protože kámoška říkala vyjde 100% pozitivní a tam duch😂 takže.

hjaninka
1. bře 2021

@petrulina7 sice jsem se tady toho moc nedozvěděla,ale určitě někoho bude zajímat, jak to dopadlo. Hcg kleslo z 685 na nějakých 350. I dnes ráno už test slabnul, takže jsem v to doufala (samozřejmě by bylo lepší prosperující těhotenství, ale zase lepsi, než muset pod kudlu). Zkušenější doktorka musela tu mladší dnes navadet a světě div se, vajíčko našla uhnizdene v levém děložním rohu. Sliznice už pouhé 3mm. Operace je tedy zatím zazehnana a snad to odejde samo 🙏

petrulina7
1. bře 2021

@hjaninka jeeej to mě moc mrzí , ale určitě je lepší at odejde samo než aby jsi sla na operaci, moc mě to mrzí příště to určitě vyjde ❤ a máš jit zase na kontrolu?

bathory87
2. bře 2021

@ruzova_pastelka HCG se při ovulaci nezvyšuje. HCG je hormon co spouští placenta. ;)

ruzova_pastelka
2. bře 2021

@bathory87 Máš špatné informace. Vygoogli si to 😊 Viz třeba tady: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19438167/

Dokonce se zdá, že vyšší produkce hcg během ovulace může naznačovat vyšší plodnost (hcg ovlivňuje funkci a produkci LH). Ale to je spíš jen zajímavost pod čarou.

petrulina7
9. bře 2021

Ahojky ve spolek prosim mohu poprosit o názor jestli take nekdo mívá běžně bt vysokou? Dekuji

milujicimaminkas89
25. bře 2021

Holky, vidíte něco? Jsem 31DC. M přichází 31-35DC. Už 3 den mě moc bolí záda, prsa bolely, ale dnes míň. Co myslíte?...

ema90
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 Vidim negativni testy.

renat23
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 ja na obouch vidím ducha tak uvidíš z pár dní. Držím palečky 🍀🍀🍀

sudylichozrout
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 Naprosto negativni.

sanour86
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 já tam něco vidím

milujicimaminkas89
25. bře 2021

Zkusím zítra a napíšu. Snad nepřijde M...

cren
Autor odpověď smazal
ema90
25. bře 2021

@cren Jo, tady to jde videt slusne 🙂 Jen bych se neradovala predcasne, dokud nemate vynechanou ms.

cren
25. bře 2021

@ema90 ja viem, v pondelok mam dostat MS, tak uvidime, zatial to nejako neriesim, len som sa citila trocha inak ako inokedy, tak ze skusim teda. Dakujem 🙂

agneska7
25. bře 2021
agneska7
25. bře 2021

@cren Krásné čárky 👌

tasimia
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 bohužel negativní.

milujicimaminkas89
26. bře 2021

Bohužel i dnes stejný test, takže nic a budu čekat na M. Achjo zase nic. To už je beznadějný...život nespravedlivej...😓

milujicimaminkas89
26. bře 2021

Nesnáším falesné duchy!

tasimia
26. bře 2021

@milujicimaminkas89 bohužel, negativní. Ani ducha nevidím, nic.

ema90
26. bře 2021

@milujicimaminkas89 Nezlobte se, ale to bylo celkem jasny, ze vam opet vyjde negativni jako vcera.
Testujte az s vynechanou ms.

agneska7
26. bře 2021

@milujicimaminkas89 není tam duch žádný a včera taky nebyl

sanour86
26. bře 2021

@milujicimaminkas89 už taky nic nevidím. Držím palečky, ať se brzy zadari

petiiiska
28. bře 2021

@milujicimaminkas89 ja bych jete vydrzela, ja tam cosi vidim.

saji
8. dub 2021

Ahojky holky, mam za sebou 3 mesice snazeni o druhatko. Dnes jsem 9 dpo, vcera jsem zaspinila, a dnes jsem zkousela test. Dela mamatest falesnaky? Na fotce je blbe videt, ale v realu vylezl hned.

agneska7
8. dub 2021

@saji když si foto zvětším tak vidím je hezky růžový 👌