Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@tynulkaxix ted uz podle mne bude dr max vyrazne silnejsi. Je citlivejsi a nedava falesne carky.. Pricemz mamatest pry delava ze zacatku falesne duchy...
Ale ty uz mas krasnou carku. Zadneho ducha. Na dr. Max uz budes mit dalnici
@tynulkaxix čárky máš krásný, neboj, vypadá to dobře... ☺
@tynulkaxix pěknyyy. Za pár dnů určitě ještě zesílí. S tím digitálním bych ještě pár dnů počkala. Ať to je třeba týden po očekávané ms. Ale vím, že vydržet je asi těžký. 🙂
@tynulkaxix krasna druha carka. 🙂
Baby dakujem..ako som tu tak citala..nevedela som co je ozaj ciarka a co iba duch ☺☺
@tynulkaxix krásná čárka... S takovou klidně udělej i ten clear blue, ukáže to možná už 2-3 ☺ a prosím tě, jak si udělala, žes jela tam 15km a zpátky jen jeden? To bych taky chtěla umět 😃
@edinka126 to je hezká čárka, zadnej duch...
@slunicko01 překlep no😀 miluji chytrý telefony😀
@slunicko01 myslíš že mám Teda zkusit ten digitální? I když jsem nejspíš jen mezi 13-16dpo?
@tynulkaxix no vidis jaka krasna carka😉. Ja jsem mela uplne stejnej na Maxovi 15DPO. A 17DPO jsem pak delala ten digitalni a ukazal 2-3 od oplodneni.
@tynulkaxix parada!!! Gratuluji!!!😉
@pekkaa dekuju🙂 ale v utery půjdu stejně na gyndu kvůli tomu bio tehu🙂
@tynulkaxix jasne.
At se mimisek drzi a vyviji jak ma!!! Zdrave papej, ber kyselinu listovou a odpocivej! Drzim palce!
@pekkaa dekuju🙂 ten klid nevím no s rok a půl starym dablikem 😀
@tynulkaxix super, moc gratuluju... Tak ať jde všechno dobře...
@slunicko01 dekuju🙂verim že vše bude ok🙂
@tynulkaxix@ gratulujeeeem a prajem hlavne zdravicko ☺☺a nech vsetko prebieha ok ☺☺☺
@tynulkaxix vidis to, gratuluji!!! Drzim palecky.
@tynulkaxix gratuluji, koukam na tvuj vyvoj kazdy den - resim uplne to same, jen jsem po KET a jsem z toho desne nervozni - i pres rady, ze se to nema testuju kazdy den rano 😉 Takze velka gratulace a preji pohodove tehu. Pro srovnani davam sve testy, kde nejspodnejsi je dnesni, nad nim vcerejsi a predevcerejsi... Vcera jsem z toho bylana nervy - carka mi prisla slabsi, tak jsem se bala, jestli do pondelka vubec vydrzi - to mam volat do centra, jestli se zadarilo 🙂
@edinka126 a nemáš ještě jeden test, že bys ho zkusila ještě udělat? držím palečky at ms nepřijde
@westie uplně tě chápu, že tetuješ každý den. Člověka potěší, když tam tu čárku prostě vidí 🙂 držím ti palečky aby ti vše v pořádku dopadlo 🙂
@tynulkaxix@ nemam a po pravde bojim testnut..myslis ze to ze ciarka dnes nie je tak silna ako vcera nieco znamena?? 😒
@edinka126 chapu obavy, ale stejne nezbyva nez cekat... ja mela vcera taky slabsi nez den pred tim, byla jsem z toho nestastna, ale pak si rikam, ze bud tam je a pokud ne, tak s tim stejne nic nenadelam... Nechala bych to byt tebou na dalsi den nebo obden (ale vim, jak jednoduse se radi...) Kazdopadne drzim pesti, aby to dopadlo!!

@tynulkaxix Ta čárka může být slabší, i třeba jen barvivem z výroby, něco jako u tiskárny barva slábne, tak ho může být méně na testu, ale většinou je to naředěním moči, někdy je tam víc HCG, někdy méně... Ať ti to tentokrát vyjde! 😉