icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
juliemichal
2. pro 2015

@mami29 děkuji,ale jak se dívám pořádně na tento testík a i na fotku tak něco málo tam je 🙂 ještě udělám s ranní moči abych věděla na čem jsem 🙂 snad tam bude dušík 🙂

slunicko01
2. pro 2015

@juliemichal já tam taky trochu něco vidím ☺ zkus zítra ráno...

kataamisa
2. pro 2015

ze nejsem paranoidni ....

renmilka
2. pro 2015

@kataamisa Nee nejsi, je to tam ! A docela je už pěkně vidět... Gratuluji😊

kataamisa
2. pro 2015

@renmilka ja se jeste pored bojim radovat, je to jen duch ...

renmilka
2. pro 2015

@kataamisa ale už pořádný !😀

alfousina
2. pro 2015

@kataamisa je tam a tiše gratuluji.🌹🌹🌹

barbolienka
3. pro 2015

Jo jo.. To bude prcek.. Gratuluju... 🙂

majovasnazilka
3. pro 2015

@kataamisa Vypadá to dobře 🙂 , četla jsem tvůj příběh, přeji moc štěstí 🙂

kataamisa
3. pro 2015

@renmilka
@alfousina
@barbolienka
@majovasnazilka moc děkuji za názor, jsem trochu zmatená, jsem dnes totiž už 49DC a v pondělí mi doktor říkal, že nález vypadá jako začínající gravitida, ale pak z krve usoudil, že asi to bude spíše negativní. Ale jak my ženský to máme, já si prostě jsem si říkala, že tam něco bude a testla. Do té doby jsem měla všechny testy negativní. Zkusím dneska jinou značku a budu doufat, že se zavrtá a udrží ...

pekkaa
3. pro 2015

@kataamisa doporucuji Lady Max z Dr.Max.. ten nikdy nelhal. A budes mit jasno.
drzim silno palce!

kataamisa
3. pro 2015

Tak jsem testla Lady Max do proudu ... nebyla to prvni ranni, zkusila jsem to ted v praci. Ten Duch ale po asi 5 min zmizel ... Nevim, jestli bylo moudre testovat, ted budu mit nervy nez z toho budou dalnice - jestli vubec ... Drzte mi palce! :D

pekkaa
3. pro 2015

@kataamisa s timto zkusenosti nemam. jenom s tim co se ponori ...

kecka28
3. pro 2015

@kataamisa mám s tímto typem testu stejnou zkušenost. Měla jsem tam jakoby šmouhu, podle mého je to tím, že se načůrá i tam kam se nemá. Už jsme se radovali a do půl hodiny byla šmouha pryč a zbyla jen kontrolní čárka.

kataamisa
3. pro 2015

@pekkaa ten jsem si koupila taky - nahodou mame Dr. Max hned u prace. Boli me dneska docela podbrisek. Zkusim zitra rano ten na ponoreni a uvidim, ale mam pocit, ze z toho nic nebude. Nechci byt moc pozitivni.

juliemichal
3. pro 2015

@slunicko01 děkuji tady je ranní testík,zdá se mi,že tam zase něco je 🙂
@kataamisa já taky vidím na tom růžovém,ale na dr max vidím jen šmouhu nic víc ☹

juliemichal
3. pro 2015

holky tady dnešní

andrysek30
3. pro 2015

@juliemichal nejde to vyfotit trochu blíž? 🙂

eliotka1
3. pro 2015

@kataamisa Zkusila bych spíš ten obyčejný Dr. Max. Ty jsou opravdu nejspolehlivější. Nemá tento do proudu moči náhodou citlivost 25? Ale jinak všeobecně i 10 dělají do proudu moči v začátcích slabší čárky, než ty klasické testy.

eliotka1
3. pro 2015

@juliemichal Vidím jen malinký stínek...

juliemichal
3. pro 2015

@andrysek30 jj šlo by to,ale jak to vyfotím blíže tak je to zase hrozně velké a rozmazané ☹ zkusím tu fotku oříznout zda nebude lépe vidět 🙂

@eliotka1 uvidíme co s toho bude,další testík si udělám v sobotu 🙂

juliemichal
3. pro 2015

tady je oříznutý

milujicimamina
3. pro 2015

@juliemichal zlato já nic nevidim,ale ve skutečnosti je to vždy lepší tak držím pěstičky ať je to on!!🙂

andrysek30
3. pro 2015

@juliemichal já bohužel tady nic nevidím,ale já to měla stejně když jsem fotila, nebylo to vidět. tak uvidíš další dny 🙂

juliemichal
3. pro 2015

@milujicimamina sluni děkuji,i ovu test mám docela silný 😀 no ve skutečnosti tam je fakt pidi midi dušík 🙂 no uvidíme v sobotu,to bude můj poslední testík 🙂

@andrysek30 no tak to jsem ráda,že nejsem jediná co má tak špatný foťák 😀 právě na té fotce jak je zdálky jde vidět dušík,ale jak jsem to uřízla tak zase jiná kvalita a skoro nic tam není vidět... 😀

juliemichal
3. pro 2015

takto vypadá můj ovu test,ale ve skutečnosti je ta čárka daleko silnější 😀

eliotka1
3. pro 2015

@juliemichal Držím pěsti, ať to vyjde 🙂

kataamisa
3. pro 2015

Na Vase rady jsem si ted udelala ten Dr. Max na ponoreni a je tam ... asi tomu zacnu verit :D

milujicimamina
3. pro 2015

@kataamisa gratulujo to je už jasné 🙂

kataamisa
3. pro 2015

@milujicimamina myslis? Ja doufam, ale porad v tom muze byt nejaky zadrhel ...
vite devcata, ja jsem strasne nikdy nechtela byt lovec duchu, ale kdyz se to stane, tak nemuzete to probrat s rodinou, ani s kamaradkou, bo co kdyby to nechtene praskla a rodine nechcete delat nadeje driv, nez bude srdicko ... ale drzet to v sobe proste taky nejde, ted to vim a vsem Vam rozumim ...