Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@juliemichal já tam taky trochu něco vidím ☺ zkus zítra ráno...
Jo jo.. To bude prcek.. Gratuluju... 🙂
@kataamisa Vypadá to dobře 🙂 , četla jsem tvůj příběh, přeji moc štěstí 🙂
@renmilka
@alfousina
@barbolienka
@majovasnazilka moc děkuji za názor, jsem trochu zmatená, jsem dnes totiž už 49DC a v pondělí mi doktor říkal, že nález vypadá jako začínající gravitida, ale pak z krve usoudil, že asi to bude spíše negativní. Ale jak my ženský to máme, já si prostě jsem si říkala, že tam něco bude a testla. Do té doby jsem měla všechny testy negativní. Zkusím dneska jinou značku a budu doufat, že se zavrtá a udrží ...
@slunicko01 děkuji tady je ranní testík,zdá se mi,že tam zase něco je 🙂
@kataamisa já taky vidím na tom růžovém,ale na dr max vidím jen šmouhu nic víc ☹
@juliemichal nejde to vyfotit trochu blíž? 🙂
@juliemichal Vidím jen malinký stínek...
@andrysek30 jj šlo by to,ale jak to vyfotím blíže tak je to zase hrozně velké a rozmazané ☹ zkusím tu fotku oříznout zda nebude lépe vidět 🙂
@eliotka1 uvidíme co s toho bude,další testík si udělám v sobotu 🙂
@juliemichal zlato já nic nevidim,ale ve skutečnosti je to vždy lepší tak držím pěstičky ať je to on!!🙂
@juliemichal já bohužel tady nic nevidím,ale já to měla stejně když jsem fotila, nebylo to vidět. tak uvidíš další dny 🙂
@milujicimamina sluni děkuji,i ovu test mám docela silný 😀 no ve skutečnosti tam je fakt pidi midi dušík 🙂 no uvidíme v sobotu,to bude můj poslední testík 🙂
@andrysek30 no tak to jsem ráda,že nejsem jediná co má tak špatný foťák 😀 právě na té fotce jak je zdálky jde vidět dušík,ale jak jsem to uřízla tak zase jiná kvalita a skoro nic tam není vidět... 😀
@juliemichal Držím pěsti, ať to vyjde 🙂
@kataamisa gratulujo to je už jasné 🙂
@milujicimamina myslis? Ja doufam, ale porad v tom muze byt nejaky zadrhel ...
vite devcata, ja jsem strasne nikdy nechtela byt lovec duchu, ale kdyz se to stane, tak nemuzete to probrat s rodinou, ani s kamaradkou, bo co kdyby to nechtene praskla a rodine nechcete delat nadeje driv, nez bude srdicko ... ale drzet to v sobe proste taky nejde, ted to vim a vsem Vam rozumim ...

@mami29 děkuji,ale jak se dívám pořádně na tento testík a i na fotku tak něco málo tam je 🙂 ještě udělám s ranní moči abych věděla na čem jsem 🙂 snad tam bude dušík 🙂