Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@korunka23 ahoj prosimte jak dlouho byli benu pozitivní před maxem? Nemáš foto??
@korunka23 a moc gratulujiiiiiiii
@515ka ahojky tak jakpak vypadá další testík?dělala sis? 🙂
@ileni vidím
@raduska81 mamatesty jsou poslední dobou hodně špatné, buď dělají falešně pozitivní duchy a nebo naopak ukazují falešně negativně ☹ Vzhledem k tomu, že máš 7 dní do MS, osobně bych mamatestu nevěřila ani toho ducha.... Takže raději zkus za pár dnů jinou značku 🙂 Mě mamatest neukázal těhu ani 3 den zpoždění a na dr. maxovi jsem měla pomalu dálnici 😀
@juliemichal ahoj no na dalších 2 jsem pak měla stejného ducha..ateď čekám do silvestra...nemůžu se dočkat...testovala bych každej den nejradši :D
@korunka23 ja sla na prvni prohlidku kdyz jsem byla 5+3tt a foto z urz mam takove 🙂 Takze brzy urcite neni 🙂 a gratuluji 🙂
@korunka23 tak ono bude brzy a nebude záleží kdy jsi měla ovulku já jí třeba měla o týden později šla sem podle ms 6+4, aby bylo srdíčko, ale byla jsem asi jen 5+4 takže byla jen dutinka a teď půjdu po 3 týdnech takže docela dlouhá doba a mám strach, aby vše bylo ok ☹
@515ka no tak to je super já jsem si právě teď dělala tt po 2 dnech tak čekám až uschne zda tam něco bude nebo ne.ale myslím si,že ne ☹
@pekkaa
Taky jak me boli a nalily se mi prsa, to snad ani jinak byt nemuze... Je to me 3.tehu, jednou 2012 nedopadlo.. A vzdy mi bylo šílene zle a ted zatím nic. Dr.bude nadšený. Změnila jsem ho a novýmu jsem rekla, ze si myslim, ze nemam ovu, cyklus 37 - 50 dni. Tak se me od 15.dne zval každy 3.den na utz a 13.12.povida, folikul 24mm, snažte se a ono to klaplo hned napoprvé. Vim, ze jeste neni vyhráno, ale az tomu nemuzu uvěřit 😳

@alfousina dekuji 🙂 radsi merim i teplotu 🙂