Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sofiebar tak to zkus ještě zítra ráno..mě silila čárka denně a ne obden i když obden tobylo vyraznejsi 🙂 já čekám čtvrté a řeším mnohem víc vše než v předešlém těhotenství..je to tím asi že už sem zas starší než při posledním tehu 🙂 ale třetí byl neplánované a zjistila sem to v 16 tt dle pohybu já kojila prostřední dcerku takže sem neměla mrchu 🙂
@rovnanova Taky nic nevidím zkus hodit s bleskem a přes den a udělat za 2 dny 😉
ahoj holky, mam takovy hloupy dotaz. Nevite nahodou, jaka je sila carky v pomeru vyse hodnoty HCG? Kdyz je test citlivy na 10 jednotek, mela by byt pri hodnote nad 10 carka stejne silna jako kontrolni? 😖
skusila som dať lepsiu fotku, no neviem či na nej niečo vidno .ale na teste sa mi zdá ze troska druha ciarka je,, ale mozno uz len dvojmo vidím
@zuzca888 s tou hodnotou hcg - já při prvním těhu měla z krve 33jednotek HCG a test s citlivostí 10 byl slabý duch - do moče se HCG dostává později, než je v krvi. u druhého jsem z krve měla 51 jednotek a na testu růžová čárka, ale ne stejná jako kontrolní - citlivost 25 - mám to v albu 🙂
Řekla bych že to je negativní. Světlounkou čárku jsem taky měla mockrát,ale těhotná sem nebyla,když jsem těhotná byla opravdu ta druhá čárka byla ze začátku světlá,ale byla vidět pouhým okem i na foto.
Posílám to holky přes mobil, ale fakt to vidět tady moc není, upravit to neumím, no počkám, ale děkuji Vám za názory!!!! 😉
@radusik slaby dusik tam je 😉 uvidos za dva dny jestli bede silnejsi 🙂
To jsi hodná, děkuji! Teď si tu připadám jako když vidím to, co není....☹ , když se podívám na test, tak vidím druhou slaboučkou čárku a tady to není ani vidět.... ☹. Ale třeba je to opravdu takhle negativní a pozitivní to je, až když je tam čárka stejná jako ta kontrolní!!!

@sofiebar záleží kdy si měla ovulaci hodně holcinam před ms neukaze nic..zkus testovat o dva dny později 🙂 přeju hodne štěstí 🙂 a dvě čárky samozřejmě 🙂