Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@mamkajitty jj, je tam vidět. Já to taky tak měla, když jsem si po 15-ti dnech po styku dělala testík a ukázala se čárečka strašně slaboučká. Já jsem akorát takový blázen, že jsem si koupila 4 druhy testů a vyzkoušela všechny 4 :D :D Takže máš ho tam 🙂 Též držím pěstičky a přeji hooodně štěstíčka 🙂
@mamkajitty vidím ducha, držím palce, ať sílí! 😉
@mamkajitty Ahojky, slaboulinkou čárku tam vidím, držím pěstí 🙂
@simca1987 Děkuji 🙂 moc snad ted bude sílit 🙂)
@mamkajitty je tam, drzim pesti 🙂
Já jsem si dělala test když jsem měla zpoždění asi tři dny ( ale to je u mně naprosto normál) a to jen na popud přítele, který pořád tvrdil, že se mi zvětšili prsa, jestli nejsem náhodou těhotná a byl krásně negativní. Pak jsem měla šílený pracovní záhul, tak mi to nějak vypadlo z hlavy a o 10 dní později, když jsem si uvědomila, že jsem to vlastně ještě nedostala jsem si udělala test a koukal jsem jak trubka!!!!! Ještě jsem si jak blb šla znovu přečíst návod 😀 . Byl pozitivní...... Asi jsem v tu chvíli žila v domnění, že jsem rozespalá a nevím co ty dvě čárky znamenají....
@andr01 Tak to zkus za pár dní znova. Já měla po třech dnech zpoždění taky negativní. Ale mám cyklus nepravidelně, 28-35 dní, tak to bylo možná tím. Za pár dní byl pozitivní. Jiné příznaky než zvětšená prsa jsem neměla. A to při předchozích těhu jsem zvracela snad když jsem byla hodinu těhotná - teď vůbec, ani jednou

@mamkajitty Já si to zvětšila a opravdu tam slabého vidím 😉