Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...

•
24. čer 2014no .. uvidím 😞 ma uz z toho porazí 🙂
0
@verusky děkuju 🙂 po roce a půl, kdy nebylo úspěšné ani IUI jsme už začali uvažovat o IVF, takže o to víc jsem nevěřila vlastním očím 🙂
@bibianna13 Drzim palecky! Setri se, ver v prirozenost života a ze je vse na svém miste 🙂 A užívej radosti, i když je urcite pokorna po tom vsem...
@bibianna13 u mna bola toto najsilnejsia ciarka aku som zo vsetkych testov mala 😃 a uz sme v 20tt 🙂
@verusky
@terinka1989
@artee01
@zuzaczech
@asus moc vam děkuju. Zítra jdu k doktorce tak snad to potvrdí. Myslíte že už bude na utz takhle brzo něco vidět
@terinka1989
@artee01
@zuzaczech
@asus moc vam děkuju. Zítra jdu k doktorce tak snad to potvrdí. Myslíte že už bude na utz takhle brzo něco vidět
Začni psát odpověď...

Odešli