Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikous1 to su krásne čiarky.... Nie vôbec slabé...gratulujem 🙂 čo by som ja za také dala...mala som o polovičku slabšie a už som v 25tt 🙂
@nikous1 ahojky, ten druhý růžový test - to je BENU 10 UI/L? děkuju 🙂
jinak za mě říkám - GRATULACE, JSI V TOM! 😉 a kolik dní jsi před MS (kolikátý den cyklu?)
@sofiebar je tam dušík 🙂 a jak to vypadá dnes? 🙂
@amanda2014 ahoj,kámoška včera dělala další test,čárka už byla krásná,jak testovací,přesto ráno dostala ms o 4 dny dřív,než běžně má ☹
@sofiebar MS může být malinko i když je těhu, tak ať zjistí od Mudr. co on na to... držíme ji palce!
@sofiebar mě šel mi pomalu nahoru HCG...chodila jsem stále na odběry, čekali jsme, jak to dopadne...a nakonec jsem začala krvácet cca 7-8týden. v 6. týdnu na UZ nebylo videt srdíčko jak tluče, ale to prý ještě nemusí...měla jsem obavy z mimoděložního...každopdáně díky báječnému lékaři jsme to zvládli v klidu, hodně silně jsem si krvácela asi 7 dní a pak už to bylo dobré. Nemusela jsem na žádný výkon. To víš, že mi slza doma ukápla, ale prostě to tak mělo být.....Já se vždy v každém těhu modlila a říkám to i ted, že pokud otěhotnět mám, je správná doba, mimi i já budeme zdraví a zvládneme to, tak at jsem těhoná...pokud ne, ráda počkám na lepší dobu a pokud je mi souzeno mít pouze děti dvě, at mám dvě a hlavně at jsme všichni zdraví a spolu...to je moje teorie...ted se nesnažíme, ale uvažujeme o tom, že si ještě pořídíme jedno mimi...uvidíme..
Tak jsem si udělala test digitální, vyšlo mi tohle, ale na uzk nic neni a pry tehotna tim padem nejsem mate s temi digit. testy zkusenosti?
Podle mě teda na UTZ v tuto dobu nemusí být extra nic vidět a věřila bych i tomu prvnímu testu nedigitálnímu. S tímto nemám zkušenost, ale ty první bych řekla, že jsou jasné 😉
@nikous1 gratuluji, měla jsem na testu to samé 🙂 Běž na kontrolu až tak za 3týdny nejdřív-pokud by byl problém, tak určitě dřív, ale dřív se nedoporučuje kvůli stresům, že na UTZ nic nejde vidět a netluče srdíčko, ale ono je prostě brzy-někdo má posunutou i ovulku a pak se maminky zbytečně stresují a končí to špatně. Co se má stát, se stane, ale potichounku gratuluji. Já jdu na první kontrolu v 8+2 🙂 v pondělí
Čau ženy...Tak jsem dnes 24DC,11 DPO a přiložené testy jsou za posledních 24 hodin. Mám kratší cykly, někdy i 22dní,takže jsem to riskla....Jsou tam jen takové duchy a jelikož jsem měla včera noční a moc toho nenaspala a pořád něco pila, nebyly to nic moc konc. "vzorky"..,Každopádně, jsem jak na trní,nejradši bych už šla spát a ať už je ráno ! 🙂 A radši nic negoogluju o biochemickém těhotenství...🙂)))
Gratulace- je jasne pozitivniiii
@arnettacek @annna79 @artee01 @majkylove ....Holky,díky..🙂 Tatínek se nám před chvílí vrátil z hub,tak to na něj jdu asi vybalit...cha ! 🙂

@petavan cena je +/- 150 kc, rekla bych, že takove vetsi lekarny je maji bezne