Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snezenka123 krasne zesiluji. Budu drzet palce at vse dopadne jak ma
@sleepers děkuji moc,zítra dám vědět,jak jsem dopadla
@snezenka123 to jsem zvedava.
Ja doufam, ze budu mit brzo podobne, prijemne starosti
@sleepers určitě budeš,držím palečky 😵
@snezenka123 ve stredu bych to mela dostat, tak uvidime. Nejradeji bych testovala ale stejne by jeste nebylo nic videt
@sleepers tak to taky musíš dát vědět..a jak se cítíš?
@snezenka123 boli me bricho, jak pred MS ale o neco min a trochu jinak nez vzdycky. Ale spis se snazim byt v klidu, nechci byt zklamana.
@sleepers tak mě břicho bolelo taky,před týdnem dokonce tak,že jsem si musela vzít brufen,už jsem čekala,že se to každou chvílí rozjede..a ono nic 😅
je to těžký nevnímat ty různé pocity a říkat si,jestli to tak bylo i minulý měsíc..
No me sice boli ale citim to tak trochu jinak.A hlavne me uz boli od ctvrtka a MS ma byt az ve stredu. No necham se prekvapit
@terkakerka ahoj,já tam něco vidím 😉
@terkakerka rekla bych, ze nemas vidiny! 😉
@terkakerka Tiez tam dusikov vidim 🙂 , drzim palce, aby ciarocka silnela! 😵
@terkakerka taky vidím,držím palce! 🙂 kolikátý DC jseš?
jsem prave nejak mimo..posledni MS 19.7. ovulka byla 2.8. Řádili jsme a posl. 3 rána dušíci. Zkoušela jsem TT teď jsem delala další a nic. Je možný,že opravdu záleží na tom,jestli se testuje z ranni moči a odpolední dejme tomu? Jsem ted jeste trochu marod,ale žádný ATB neberu. A nemám bolestivý prsa jak pred každou MS. Pomooc,mimi chceme!
@terkakerka řekla bych, že se zřejmě něco rýsuje 🙂
Taky bych řekla, že bude ještě sílit, já měla ducha dlouho, dřív mi to potvrdili na gyndě než ten test zesílil.
gratuluji 🙂 u mě to bylo stejné, první test slabý skoro neviditelný proužek a za týden druhý test a hurá s radostnou zprávou k doktorce 😉
@terkakerka Vidim dva duchy! Takto jsem take zacinala a tedka mam 4.5 mesicni bricho a 17 mesicni dracici doma.

Tak a je to venku....🙂 Nastávající otec a manžel si právě dodělal smaženici a řekla jsem,že já už si teda nedám....a předložila důvod proč..🙂 .Měl obrovskou radost,byli jsme oba dva dojatí.....Teď ležíme v posteli a on s PC-to všecko o těhotenství vyhledává..jako vědec....🙂 No...ale jsem max 4 týdny těhotná, víme jak to je..takže sice radost,ale opatrně...A hlavně vtipný je,že na konci září máme svatbu, šaty se mi šijí na míru, čili to bude asi legrace...