Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Opr.tělo 😉
zdravim holky poradi nektera chci se zeptat svedi me prsa a nejvice bradavky muze to byt ovulace?
pridam jen k tomu ze pri minulem mesici pri ovulaci jsme meli z manzelem pohlavni styk ale MS jsem mela ale asi uz 4 den mam takovi ciry vytok i docela do bile barvy neni husty ale takovi jako by vodovi nevim co to muze znamenat no
@xoriska ja vidim na posledni foto neco
@nikyninasi123 ja takovy mam ted porad taky mlecny vodovy a jsem 4dpo 12dc
@nikyninasi123 a prsa me boli od te ovulace 🙂
@xoriska na posledním vidím 🙂
@xoriska to bypada dobře
@milujicimamina ahoj prosim te kde najdu tu peknou tabulku na graf bt?a jde to zadat zpetne?ze bych si to tam opsala z toho meho grafu co mam v sesite.dekuji
@milujicimamina kocko diky tomu mlecnemu vytoku co mas ty me trklo ze bych mohls byt tehu nikdy pred tim jsem ho nemela tak jsem testla a...Ale u tebe je jeste brzo pockej do toho 10dpo.jinak me taky bolel podbrisek a kriz
@zlatickon ano jde stahla jsem si aplikaci FF mobile je to kolecko s ruzovym kalendarnim listkem 12 🙂 fertility a koukni na muj dnesni nejak tomu zas nerozumim
@zlatickon mam ho porad hojny a vodovy mlecny to nemim snad vůbec
@zlatickon podbrisek me dnes vubec neboli zatim tak co se z toho vyvine
@milujicimamina implantacni pokles😉
@milujicimamina uvidis zitra,zacne stoupat.ja to mela taky a ted mam 37.4
@zlatickon tak brzy? Pred ms mivam teploty i 37,8 a co testik kdy zkusis🙂
@milujicimamina no a podivej na me jamam vse brzy😉 taky jsem mela sex pred ovulkou a uz vim ze jsem tehu a menzes ma byt az 8.5.;-) dik za ten graf uz jsem stahla do mobilu a az budu doma tak doplnim teploty.akorad jsem stahla cesky ten anglicky nefavam,😉
@zlatickon ani nevim ze je v cestine ale tento sam nasel ovulaci a třeba na wZ ne
@milujicimamina tak uvidim prozkoumam to doma az zadam ty teploty
@zlatickon tak po dnesni zadane tonpotvrdila i ta WZ 🙂 Tak asi fungují
@mimimimi nevidim nic ☹

@mpiskle tak to moc drzim pesti.. Jj moc nemluvi ale neda mi to 😄...jak taky jinak mam vedet proc to zpozdeni ale k Dr.uz jdu radsi taky klidne muze zlobit cysts kterou jsem tam mela i predtim...ale i u tehu 😄 Se pic u fakt.
Gratuluji vam holky co mate aspon jasno 😉 at uz je to tehu nebo ne...lepsi aspon nejaka jistota a kdyz tell funguje jak ma 😉