Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@anyt9178 nech pozerám, ako pozerám, tak tam nič nevidím 😯
@bielanevesta neva je dost mozny ze uz mam halucinace 😀
@pazdelu
@anyt9178 Nevidím nic.
Taky nic nevidim...
@weronicaaaa Vážně ? Za chvíli vyrážím, tak jsem zvědavá 🙂
@anyt9178 ahoj no stin mozna jeste vydrz 🙂 ale tobe nedela duchy ze? 🙂
@aknicul1 krásne sa ti to tam rysuje 😊
@bielanevesta Já doufám 🙂 snad to tentokrát vyjde. Vidím, že ty už jsi v očekávání 😉
@hahahala tak dej vědět 🙂
4 dny před, tak to vypadá nadějně🙂 ... určitě bude sílit
@bielanevesta Ahoj,koukam ze jsi stejne stara/mlada 😀 jako ja,i mame asi stejne stare holcicky..mohu se te zeptat,jak dlouho jses snazila o mimi?
@weronicaaaa Tak pa doktor říkal, že je tam vidět tečka, že to odpovídá 4tt... objednal mě za 14 dnů, že by tam už mělo být vidět víc.
@aknicul1 držím.päste a ďakujem 😊
@ms.neomagic sme mladé, jedine mladé 😀 Staré budeme, až nám bude 80 😉😃 Snaženie... ak to zaokrúhlim, tak 8 rokov... Mrkni na môj blog ak chceš 😉
@hahahala no super 🙂
@bielanevesta urcite mrknu.. 🙂
Jinak v pondeli jdu na gyndu..dr se ta 2denni ms taky nejak nelibi...bolesti nemam,trochu me tahnou prsa,unava a plactivost...tak uvidime
@hahahala moc gratuluji 🙂
@milujicimamina Děkují 🙂 já se ještě moc neraduji přece jenom 14 dní je dlouhá doba... 🙂
@hahahala ale to bude dobre uvidis 🙂 me porad boli prsa a ms zatim nikde

@hahahala jen jdi 🙂 já byla v 5tt+3 a byl krásně vidět gestační a žloutkový váček i s mini embryem 🙂