Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Já jí tam vidím 🙂, takovouhle neviditelnou - viditelnou jsem měla já u prvního testu 😀 ..... malé bude 5 měsíců 😀...........držím pěsti !
@svlocka měla jsem test z Globusu - ten jejich .............udělala jsem si první a po 5 minutách nic, tak jsem ho s brekem vyhodila, ale kamarádka mě upozornila že ty z Globusu ukazují třeba i až za 20 minut po smsce.... tak jsem ho z koše běžela vyndat a byla tam 😀 a takhle málo viditelná jako ta tvá..... další test jsem si dělala za dva dny a čárka byla taky nepatrná, pak už jsem to nevydržela a dělala jsem si ho každý další den ráno cca 5 dní za sebou a postupně sílila 🙂)), došla jsem si na krev a tam mi potvrdili že jsem těhule 🙂
No to mam trosku z ruky no neda se nic delat asi budu cekat jestli mrcha neprijde :(
U mamatestu je napsaný, že výsledek po pěti minutách je neplatný nebo tak něco. Duch, který vznikne do pěti minut by neměl být falešný. Po pěti minutách a déle ano. Mě ani kamarádkám falešné duchy nikdy mamatest nedělal. :/

Ve skutečnosti je ta čárka ještě silnější... no, na to, že už 29.10. byl viděn dušík, tak to sílí docela rychle... Ale ještě se radovat je předčasný... příští týden se ukáže a rovnou zajdu na gyndu ;)