Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@beruszka82 já ho vidím 🙂
@beruszka82 taky vidim🙂
Snad to tentokrát vyjde...
@beruszka82 držím palce!!
@beruszka82 Vidím! Držím palce ať je vše v pořádku 🙂
@beruszka82 Jůůů, taky vidím !!!!! Držím palečky, ať sílí .... 😀
@beruszka82 je tam 🙂 taky moc držím palce 🙂
@beruszka82 vidím jí tam, sloboulinká ale je tam.. Držím palečky
@slunickova myslím že jsi na tom jak já...je to tam!!!držím paalečky 🙂
@beruszka82 no doufam ze to vyslo,mam uz doma 9 letou dceru a ted by to bylo po mesici snazeni😃,ale mam uz tyden trplotu v podpazi kolem 37,3 a bolest v podbridku to sem mela i u prvni hlavne tu teplotu ale necitim ze bych ji mela
@slunickova jj je tam 🙂 držím palce 🙂
Ahoj holky,tak jsem 2dni pres ms a test bilej...to uz by melo byt neco videt,ne?
@slunickova Tak já to nemám ranní moč až když jsem se vrátila z města a koupila v lekárně mi to nedalo,byla jsem v tescu a málem sebou švihla jak mi je zle a taky prsa mě nezkutečně bolí a celý spodek jak u prvních dvou těhu akorát ty prsa jsou moc bolavé a mám pořád hlad...uvidíme 🙂
@slunickova vidím ho tam.. Držím palečky
@slunickova Vidím...Držím palečky 🙂
No jsem uplne nervozni byl byl to sok necekala bych to po mesicnim snazeni😃,ale bricho me yeda boli desne jak kdyz kazdou chvili prijde ta potvora,jinak cykli mam po 31 dnech a ovu kolem 17 dne,tak me stve zeje tak slaba carka adi je jeste brzo
@slunickova taky jsem na tom stejně ale na to že je to 22 den cyklu a ne ranní moč tak myslím že čárka je dobrá,nestresovat...miminka jsou tam a vše bude v pořádku 😉
@slunickova taky vidim ducha 🙂
Moc vam holky gratuluju 😉
@beruszka82 no doufam,ze se tam pekne hnizdi😃a ze to neni jen omyl nebo chyba testu

@kato83 gratulace, gratulace , gratulace a závist 😀 ... Moc Ti přeji, aby vše šlo hladce !!! 😵 😵 😵 😵