Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj! Mam dotaz, je na tom testu naznak ducha nebo spis muj zrak je total mimo. Vykoukam uz lecos.. jen je moc brzo. 10dpo. A mam jen bolest podbrisku jako pred menses, jen o fous jinou.. a rano jsem uronila slzy kvuli clanku na netu. A vcera jsem ronila slzu u serialu, ktery jsem videla 3 min a jedna z postav zemrela.. coz si prijdu jak cvok.. a at koukam jak koukam, tak si asi jen domyslim. Mam to dostat az v nedeli. Dekuju za rady;) jen jsem netrpeliva.
Nic tam není. Ale testuješ moc brzo. 😉
Jooo ty nervy. Ja tam pak vidim i stin. 🙂 diky!
já dala blnou fotku pardon, poslu znova
nejde mi to 🙂, tak pockam do patku a uvidim, nebudu magorit
@franerka ahoj,jak se ti daří?Zítra jdeš na kontrolu,tak dej vědět jak si dopadla,držím palečky.Já jdu na další kontrolu 2.12 tak snad už tam bude něco vidět. V pondělí jsem byla u dr a byl vidět jen náznak gestačního váčku,šla jsem domů docela vyděšená ☹ Asi jsem stejně víc čekat nemohla,když jsem byla podle ms 4+6. Až půjdu tak budu 6+0,tak uvidíme,jsem z toho celá na nervy ☹
@tsterinka já už se nemůžu dočkat.zítra budu dle ms 6+1tt tak snad už tam něco bude.jinak mě neustále po celý den pobolívá podbřišek,trápí mě zácpa a občas bolí v kříži.co jsem četla je to normální 😁 jinak je mi krásně.manžel už teď občas břicho pohladí a pořád mi vyvařuje.mám teď nějak pořád hlad,tak se snažím jíst dost ovoce a zeleniny kvůli mimču.co ty jak to snášíš?
Holky omlouvám se že lezu do diskuze 😉 můžu se zeptat jaké máte zkušenosti s testama GSMamatest? Četla jsem o nich recenze že pár holčin bylo těhotných i když test ukázal negativní..a musím říct sama za sebe že kvalita hrůza,barva se rozpila po celém proužku,úplně se mi rozpadl v ruce,rozlepil.
To jsem ráda, že je tam nevidím jen já. Snad bude za pár dní silnější 🙂
@p1983k já s ním mám jen dobré zkušenosti. Ukázal mi správně 2 těhotenství a nikdy mi nevyšel ani falešně pozitivní, ani falešně negativní.

@mimar to jsou čárky 🙂 gratulace.