icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
barbaroula
20. říj 2016

Čauky, jsem tu nová. Co myslíte ?? Poslední ms 16.9., očekávaná ms 13.10., ta nepřišla, začala jsem od 13. 10 testovat, nejdřiv byl uplně skoro neviditelný duch a postuplně čárka do teď sílí. Zajímalo by mě jestli bude ještě silnější, přijde mi že poslendí tři dny je skoro stejná. Ale co jinak myslíte, vypadá to ? Snažíme se 14 měsíců.

lenulinka10
20. říj 2016

@barbaroula ja si myslim,ze sili. Spravne by se melo testovat obden,pak je to lepe videt,jak sili... 🙂

bsvet
20. říj 2016

@barbaroula Nádhera! Velká gratulace a přání hodně zdravíčka. Sílí i ty poslední tři.. Vůbec nestresuj, já měla z krve HCG nějakých 16tis. a stejně jsem na testu nenačůrala dálnice..

ssaskiaa
20. říj 2016

@barbaroula jasně že sílí ale chápu tě, taky mi přišlo že jsou ty moje pořád stejný a potom po porovnání sílí 🙂

barbaroula
20. říj 2016

A to se prosímvás holky jak určuje to hcg při odběru krve.? Nechce se mi to nikde hledat :D. Jaká by měla být hodnota, jaká je nejmenší, jaká je nejvyšší. Do kterého období roste, a kolik má být při zdravém vývoji těhotenství. ?

bsvet
20. říj 2016

@kstablova tak jsem konečně dočetla jak to s Tebou vypadá.. Tak hlavně, že je posun na ultrazvuku a mimouš je tam kde má.. Určitě to dobře dopadne 😉 Moc držím palečky!

bsvet
20. říj 2016

@ssaskiaa Jinak já při mimoděložním úplně brutální bolesti v podbříšku, chodila jsem v předklonu a ani narovnat se nemohla.. A pak vysoká teplota a bylo fakt zle. Takže na to bacha. Ale to už byl 8-9tt Doktor to pozná už ve 4tt. Jestli máš rozumného, tak za ním zajdi.

kstablova
20. říj 2016

@bsvet díky moc, ale asi nedopadne. jak jsem psala, po včerejším výsledku úterní krve jsem i já tak nějak ztratila naději. Už ani nepůjdu na krev v pátek, jak jsem původně chtěla. Přes 1000 by to stejně v pondělí nebylo a tak si myslím, že tam na UTZ v pondělí neuvidí MUDRa nic tak směrodatného, co by ještě oddálilo nevyhnutelné... dokonce už mám na konec příštího týdne dohodnutou dovolenou v práci... (no zrušit to když tak můžu vždycky 🙂. A radši dovolenou, nechci to v tom našem babinci nějak sáhodlouze rozpitvávat.

ssaskiaa
20. říj 2016

@bsvet ja musim zatukat tuk, tuk, ze to opravdu bylo jednou, ani na velkou jsem nemohla a potrebovala jsem, takze zacpa a u toho se mi vracely stavy do krku, to bylo jediny a tak minutku me to bolelo.. Jinak fakt v pohode i testiky sili 🙂 ja zacala 5tt 🙂

lucienelka
20. říj 2016

@bsvet ja ti nevim,ale podle me to doktor ve 4tt nepozna, ja teda MD nemela nikdy,ale kamaradka ano a kdyz byla u doktora v 5tt,tak to jeste nepoznal, pozval si ji az na 7tt,v deloze nic nemela,tak jelado nemocnice a tamse uz z krve prislo na to,ze HCG roste pomalu a ze se jedna o MD.

ssaskiaa
20. říj 2016

@lucienelka ja popravde nevim, jak je to na utz, nakonec jsem na nej nesla, ale doktor rikal, ze vetsinou testy nesili jak maji - tzn. Ze hcg roste pomalu a v dobe kdy uz jsi treba tri tydny po poceti porad mas hodnotu treba prvniho tydne.. Ale i tak se doporucuje delat tehotenske testy a kdyz sili obden a dosahnes opravdu silne carky - nerikam dalnice, tak vetsinou to je tam kde to ma byt 🙂 ale stat se muze cokoliv, priroda je hodne blazniva v dnesni dobe 🙂

lucienelka
20. říj 2016

@ssaskiaa no to mas pravdu, ja jsem treba carku mela stejnou 5dni po sobe. Testovala jsem kazdy den ac vim,ze se to nema,ale mam za sebou biochemicke tehu,tak uz se bojim. Jako podle tech testu bych se taky bala, ze mam mimodelnozni. V podstate to nevim doted,protoze na kontrolu jdu zitra,ale vsude pisou,ze jsou silne bolesti bricha a vysoka horecka.Tak jsem si rekla,ze pokud se citim OK a zadny problem nemam,tak nema cenu chodit k doktorce,kdyz jeste neuvidi ani srdicko.
Za me muzu doporucit jedine ty digitalni clear blue testy, to me uklidnilo,ze to roste jak ma.Pred 14dny mi to ukazovalo 1-2tydny a o tyden pozdeji uz 3+, tak si rikam,ze kdyby to bylo spatne,tak to asi takhle neroste.Nicmene uvidime zitra 🙂.

bsvet
20. říj 2016

@lucienelka Nevím, říkám jen zkušenost. Já mám teď konečně rozumného doktora, hned jak jsem měla trochu pozitivní test jsem k němu volala a on mě vzal okamžitě na krev, den na to znovu a týden na to opět - měl právě strach z MD. A při druhé návštěvě mě už podle ultrazvuku řekl, že to MD není. Byl to 4tt a nebyl ještě ani váček, jen dutinka - uplný vesmírný flusanec na ultrazvuku:D
Ale zase chápu, že když tam nic nevidí a nehlídáš si ovulku, tak asi předčasný závěry nedělají, protože nevědí, jak je to staré..

Takže asi Ti ve 4tt neřeknou, že to MD je, ale spíš to podle nálezu můžou vyloučit..

maximaty
Odpověď byla odstraněná
ssaskiaa
20. říj 2016

@lucienelka ano ano, presne tak, me to taky sili ta carka a clear blue mam 2-3 a odpovida poceti 🙂 drzim palecky 🙂 a dej vedet 🙂 ja mam dnes takovouto carku 🙂

lucienelka
20. říj 2016

@ssaskiaa carku mas krasnou 🙂, ja uz necarkovala 14dni 🙂. Uvidim zitra jestil to je kde ma 🙂.
@bsvet no to mas pravdu,kdyz tam je neco videt,tak je to MD vylouceno,ale zase se stresovat,jestli bude nebo nebude srdicko.Moje doktorka si zve nejdriv na zacatek 8tt at uz je tam neco videt.

ssaskiaa
20. říj 2016

@lucienelka ja budu 6+3 az pujdu na prvni kontrolu, ale to chteli sami doktori, a rikali ze nestrasi, ze alespon vylouci MT.. 🙂

lucienelka
20. říj 2016

@ssaskiaa ono kazdy doktor to ma asi jinak, ja myslim,ze v 6+3 uz by taky nekomu mohlo jit videt srdicko. Budu ti drzet palce.

ssaskiaa
20. říj 2016

@lucienelka děkuju :-* dam vedet 🙂 uz se nemuzu dockat 🙂

nael1612
20. říj 2016

Tak holky asi jo,ted uz jen,at je vse jak ma byt🙂 v utery ocekavana menstruace,takze opravdu se to nekomu muze ukazat driv,jsem zdarny priklad💐Drzim nam vsem palce

pet_8
20. říj 2016

@lucienelka Ja taky dostala termin relativne pozde, na 7tt+1 🙂 Tak snad bude vse OK a na spravnem miste 🙂

miky00
20. říj 2016

@jesterova tak jsme prý podle jeho "nemoderního" UTZ také v 5 týdnu, vše je jak má být, akorát se nám tam utvořil ještě jeden váček :D Takže to zatím vypadá na dvojčata, ale říkal, že ten druhý je slabší a do papíru napsal zanikající dvojče, takže kéžby bylo to jedno miminko zdravé 🙂 Už máme i fotku, ale na ní toho není nic moc vidět, jen jeden černý flíček, to je to dvojče a to hlavní je už černý váček s bílým uvnitř, ale srdíčko zatím není vidět. Takže zase za 10dnů na kontrolu 🙂

ssaskiaa
20. říj 2016

@miky00 jee tak gratuluju 🙂 a rikal ti kolik jsi presne? 🙂

miky00
20. říj 2016

ahojte všichní. Chtěla bych uklidnit všechny nastávající maminky, které straší zamlklým těhu. Já jsem měla poslední MS 2.9., testy pozitivní od 28.9., v 5+3 jsem byla na prvním UTZ, tam byla zvětšená sliznice a gestační váček - prázdný. a dnes jsem byla v 6+6 a ve váčku je už i žloutkový váček a podle doktora je vše jak má být, ale řekl mi, že jsem tak v 5 týdnu a ptal se, jestli těhu testy neslábnou, že pokud by slábly, mohlo by jít o zamlklý. Takže vy všichni, kteří jste z toho všeho vyplašené, nebuďte. Srdíčko nemusí být vidět hned v nějakým 7 týdnu, jak píší tabulky. U nás prý srdíčko ještě není, ale téměř na 100% mi řekl, že vše bude dobré a mimi prospívá krásně. Navíc se nám tam objevil ještě jeden gestační váček, což ale asi nedopadne, jelikož je to slabounké a tak napsal do papíru že jde o zanikající dvojče. Nicméně to jedno je prý krásné. Tak všichni hlavu vzhůru a nenechte se doktorama vystrašit, jde to i v klidu 🙂 a srdíčko nemusí být hned! všem přeji hodně sil a štěstí!!! 🙂

miky00
20. říj 2016

@ssaskiaa děkuji 🙂 ne, řekl jen že to je tak 5týden. On má docela zastaralý utz, takže to moc nešlo břiblížit, ale srdíčko tam ještě neblikalo. ale mám z něj dobrý pocit a byl přesvěčenej, že to bude vše dobré, takže jsem v klídku 🙂

ssaskiaa
20. říj 2016

@miky00 to všechny zvládneme 🙂 chve to klid a nohy v teple 🙂 už nemyslím na nic špatného a hned je mi lépe 🙂

tetr
20. říj 2016

@nael1612 Moooc...gratuluji já čekám MS ve středu za týden. Nějaké příznaky, nebo proč si testovala před MS?s těhulkama se roztrhl pytel, jsem moc ráda a přeji Vám to!!

miky00
20. říj 2016

Pro zvědavce 5tt - dle UTZ. Jedno ideální, druhé slabé a nejspíš zanikne.

destovakapka
20. říj 2016

Ahoj holky,taky pridavam dnesni odpoledni tehotensky test.Doktorka mi dneska na kontrole rekla ze pry tam vidi bublinku,v kolikatym tydnu jde vydet na ultrazvuku ta bublinka?

miky00
20. říj 2016

@destovakapka vidím // 🙂 jentak dál 🙂