Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@destovakapka Tak vidím //..🙂 přeji ať sílí..🙂
Tak holky, dneska se mi dostavila po přesně 6 týdnech mrcha, tak už jen počkat pak na ovulku a můžeme se snažit 🙂 A snad se budu moci zařadit taky už s novým pozitivním testem a lepším koncem 🙂
Jinak všem současným těhulkám gratuluji a držím pěsti!!!!
@simi1510 Já jsem tento měsíc taky dostala MS a dneska jsem šla na kontrolu s tím že se bude domlouvat IUI a doktorka mě řekla že vidí bublinku,že jsem pravděpodobně těhotná a asi jsem si dělala TT,jsem ji řekla že ne,že jsem myslela že když jsem to dostala že to nevyšlo,na to se mě ptala asi byla slabší než obvikle a kratší,jsem řekla že slabá teda byla že to mívám silnější a trvala mi 3 dny a trvá mi dýl.Na to mi řekla že když je ženská těhotná tak se může stát že dostane MS,že to je normální.Vzala mi krev na těhotenský test a zítra bych měla mít výsledky.
@simi1510 děkuji, je mi dobře, jen dnes trošku pobolívání podbřišku. nějak extrémně to už neřeším. Zítra jdeme s malou k zubaři obě, tak uvidím, jestli se tam po cestě zastavím na krvi nebo ne. Asi to nechám na momentální náladě a síle okamžiku 😀 . Takže zítra uvidím a pak teda uvidím v pondělí no. Ale tak přemýšlím o tom dnešním pobolívání.... jestli ono se to (SP) třeba nerozjede samo... 😕
Holky, tolik těhulek!!!! Mám z vás velkou radost!!! Super a všem držím pěsti!!!
@destovakapka tak držím moc pěsti!!!!
@lucienelka Jako vím i o případech, kdy chtějí vidět až ve 12tt a dělají i průkazku až tak pozdě. Ten můj dává průkazku hned jak vidí srdíčko většinou 6tt a dělá velké odběry, protože tvrdí, že ty první 3měsíce jsou nejrizikovější. A když Tě pak nedejbože něco chytne a musíš na pohotovost nebo k doktorovi s něčím jiným tak o Tobě nemají žádné info a honí to naslepo. Nebo když nemáš tu krev, můžeš mít jen blbé hormony a kvůli takové blbosti se nezadaří.. vždyť i tady mají tu zkušenost..
Mě právě taky chtěla tenkrát vidět doktorka až v 8tt, a když jsem jí volala, že mám teplotu a bolesti břicha, tak mě odbyla, že jsem cíťa a že to jsou hormony. A nebýt manžela, který mě naložil do auta a odvezl do nemocnice tak už tu nejsem..
Jako nechci nikoho rozhodně strašit, jen s tím mám opravdu hodně špatnou zkušenost. Myslím, že pokud máš rozumného doktora, tak Tě rozhodně stresovat nebude, vše Ti vysvětlí a hlavně uklidní..
Bohužel se rozumní doktoři hledají lupou..
@kstablova tak já se bojím trochu toho, že tam mám ten myom, který údajně ničemu nemá vadit a že když se nám mimi povedlo teď, tak se povede znovu... Ale to, jestli nezpůsobil potrat? Na to mi nikdo neodpoví.... Tak hold musím myslet pozitivně, stejně jako jiné holčiny, které jsou na tom kolikrát i hůř, že se to jednoho dne povede 🙂 Třeba jen nebyla ta správná doba na to 🙂
A hlavně se tedy musím snažit být v klidu, i když nová práce je hodně náročná na čas, na klid, minimálně jím.... a jsem permanentně ospalá z toho pak
@jesterova
@bsvet děkuju holky. snad nám tam vydrží to jedno 🙂 ale je mi divné, že minule tam viděl jen jeden gestační váček a až po 10dnech tam viděl ten druhý. ale ten je tak o ten týden opožděný, soud podle fotky. V tom prvním už je i jakoby bílá teča a ten druhý je právě čistý. Je možné že se oplodnilo dýl než to první? a má tady s tím někdo zkušenosti? ale nějak tomu dávám volný průběh, snad bude to jedno miminko zdravé a bude vše tak jak má 🙂 a
@jesterova já mám další kontrolu už 31.10, tak tentokrát budeme informovat zasejc my :D a porovnávám fotku UTZ prvního syna v 5tt a tohohle a škoda že má tento gyn starší přístroj, protože jinak kdyby to bylo blíž, tak by to asi bylo stejné 🙂
@miky00 hele já když byla poprvé těhotná, tak jsem byla na prohlídce u doktora, zrovna mi to tak nějak vycházelo.. Na UTZ samozřejmě ještě nebylo nic vidět, ale řekl, že tam mám ještě jeden folikul, co vypadá, že asi praskne, tak že prý jestli chci mít dvojčata, tak ať se znovu snažíme a jestli nechci, tak ať si dáme pozor 🙂. Prý to je přesně ono, kdy vznikne těhotenství s dvojčaty, kdy je doopravdy jedno mladší a jedno starší.
@kstablova já byla u svý doktorky už předtím a ptala se na to, jestli to něco nemůže způsobit... a pak vlastně jsem si zamlklé nechávala potvrdit u 2 dalších a ptala se i skrz toto... Nikdo neumí z nich nic říct, jedině, že když nezasahuje do té dutiny, tak že by to mělo být ok ....jen se při těhotenství bude zase asi zvětšovat no :-/
@miky00 Taky jsem měla nález dvě dutinky, ale stejné.. A není možné že to je zkreslení je horším UTZ?
O týden už mi přijde hodně.. Spíš bych řekla, že je jedno trochu opožděné nebo se spíš zastavilo. Mě říkal, že se to prý stává často, že dvojčata musí mít hodně dobrou konstalaci, aby to klaplo.
Říkala jsem si, že je lepší, když se to rozhodne takhle brzy.. Ale zase dokud je nějaký vývoj a nestagnuje, je i naděje 😉
@kstablova
@bsvet no holky, upřímně já si dvojčata nedokážu představit :( Takže pro mě by bylo vymodlené jedno největším štěstím, je to blbý, ale je to tak. Tak uvidíme jak to bude. Dr napsal i do papírů, že se jedná o zanikající dvojče. I když minule viděl jen jeden váček. ten druhý tam přibyl asi až během toho týdne, tak nevím z čeho soudí. Cítím se strašně, vůči těm, kteří by byli moc štastní za dvojčata, ale já si to vůbec nedovedu představit :( asi bych byla celé těhu zoufalá a nevím, jak bych to celé psychicky dávala. Od malička mám v sobě proti dvojčatům blok, tak proč se mi tohle děje? :( Prosím nekamenujte mě, mám už jednoho syna a dvě děti by můj život naplnili tím, po čem celý život toužím, kdežto dvojčata by to celé zkomplikovali :( Nezbývá mi, než čekat, jak se s tím mé tělo popere. 😕 Ale nějak věřím v to, že bude jen jedno.
@miky00 úplně Tě chápu.. Musim se přiznat, že ja při té zprávě byla na infarkt. Už i těhotenství bylo velke prekvapko, a pak tohle..Malá neměla ani 9mesicu a jen technické věci (jako donosit zdrava dvojčata) mi přišlo nereálné.. Taky jsem se cítila úplně provinile, kdyz to tady ctes.. Ale taky tyden nespalaz praktickych věcí.Určitě to bude dobré!
@bsvet no já si právě pořád v hlavě promítám, jak si to druhé (pro mě už asi poslední, protože starosti s početím a celkově už mi opravdu stačí) a on mi řekne že tam jsou dvě :( Jednak mám strach z toho, že bych je třeba porodila brzo a byla bych bez syna dýl jak týden, pak strach z toho, že sic máme barák, tak bych sem nikam s kočárem pro dvojky nevjela, máme malou koupelnu a celkově všechny pokoje malé, finančně bychom sice vyšli, ale asi z výplaty do výplaty, což bych asi moc šťastná nebyla, vše pořizovat 2x (spíše tedy až když jdou do školy, když vidím co všechno stojí) a celkově to, že bych si neužila syna a jen bych lítala kolem dvojek :( Odpoledne jsem to brala dobře, že určitě zanikne jak říkal dr, ale teď jsem si přečetla, že to tak být vůbec nemusí a sic mě to mrzí, že se takhle rouhám, ale opravdu bych byla asi víc nešťastná než šťastná :( Ale třeba ne, třeba jak by se narodili, tak by se vše změnilo, ale třeba taky naopak - dolehlo by na mě šestinedělí a mohlo by to být hrozné pro všechny . Doufám v přírodu, že to zařídí tak, aby bylo všem dobře a abychom měli i dál šťastný život. To jedno miminko moc miluju už teď a to nemá ani srdíčko, ale o tom druhým bohužel mluvím zatím jen o váčku, který se asi vstřebá. Omlouvám se všem maminkám, který mě nechápou a nadávají mi, že si toho nevážím, ale pro mě je to fakt dost těžká představa. a
@bsvet a tobě teda nakonec ta druhá dutinka vymizela? nebo máš dvojčata?
@svobodka86 Ahojky, dej pak vědět, jak jsi dopadla u lékaře! Držím pěstí, ať je vše, tak jak má být!!! 😉 Já jsem dnes asi 13-14DPO a z TT už je to jistota. 🙂 Teď se jen modlím, aby se to vyvíjelo stále stejně tak dobře! 😉
@miky00 U nás to nakonec vypadá na jedno. Přiznám se, že o těch dvojvaječných toho moc nevím. Ale prý jsou po zdravotní stránce méně rizikové.
Ale ty se tím vůbec netrap, je to nešvar těch brzkých návštěv u doktora - hold něco za něco..
Dokonce mluvil, o nějakém syndromu myslím mizejícího dvojčete.. Že je to velmi častý jev, jen se na to přišlo s rozšířením UTZ a brzkých návštěv v těhu.
Vím, že je spousta párů, kteří by za dvojčata dala nevímco.. Ale myslím, že jako bereš nedopadlé těhu jinak když už dítě máš, tak bereš i ta dvojčata - máš už toho prďolu, pro kterého bys dala život a najednou víš, že bys mu musela něco odpírat a nedat mu možnosti a své starání, které by v dnešní době mohl mít, aby měl kvalitní start do života. A taky víš, co to obnáší, nemáš tu blaženou nevědomost;)
Doufám, že nikoho neurazím, ale já to tak prostě měla..
@miky00 každý na to má svůj názor a není špatné, že to takhle cítíš, prostě člověk sám nejlíp ví na co stačí a co je pro něj vhodné 😉 já se svojí dost hubenou postavou si ani nedovedu představit sebe s dvojčaty v břiše 😀 Ten kdo to odsuzuje klidně může ale je to jeho názor a ne tvůj 😉

@destovakapka Já vidím jednu čárku, asi jsem slepá🙂