icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
petapal
22. říj 2016

@adrrik ráda bych,ale nejde to zastavit😖

pet_8
22. říj 2016

@nael1612 Alespon uz vis jak to probiha. Ja jsem z toho paf 😀 A jsem jeste starsi jak ty, dneska nic neobvykleho ☹

katuskad1
22. říj 2016

Ahoj. Holky dnes jsem 12DPO. 😊MS asi za 3-5 dnu. A dole pepino test, Zelený. ...vidíte tam něco nebo jsem už cvok.

adelaine91
22. říj 2016

@katuskad1 Já tam bohužel nic nevidím..:(

ssaskiaa
22. říj 2016

@katuskad1 kdyz se fakt zakoukam a hledam, tak neco pidi na zelenym vidim 🙂

katuskad1
22. říj 2016

@ssaskiaa Já na ostatních ne,ale na Zeleném právě taky něco pidi. Myslíte má smysl dělat zítra cleaeblue? Digital

ssaskiaa
22. říj 2016

@katuskad1 na ten clear nespechej, ja bych kvuli psychice si zakazala do terminu Ms testovat a zkusit to jeden den po MS.. 🙂 to bude vetsi jistota 🙂

katuskad1
22. říj 2016

@ssaskiaa Já vím😕ale hrůza to čekání. No asi se kousnu a vydržím. 😇

nael1612
22. říj 2016

@katuskad1 zkousela jsem clearblue 6dni pred M a nic,pak jsem ho zkusila druhy den a bylo tam +1-2,takze opravdu nejdriv 5dni pred menstruaci. Kdy to mas dostat?

ssaskiaa
22. říj 2016

@katuskad1 budu te psychicky podporovat co ty na to? 😇 ja mam 2.11 kontrolu prvni mimiska a taky to musim vydrzet a je to delsi cekani 😘😊

beybysz
22. říj 2016

Ahoj všichni tak co mi povite na tyhle fotky ,první fotka z rána a druhá jelikož jsem testovací maniak tak pro porovnání všechny testy😉

ssaskiaa
22. říj 2016

@beybysz to je preci jasna paka 🙂))

beybysz
22. říj 2016

Ja si taky myslím jen jsem se chtěla ještě zjistit 😉 v týdnu chci jít na krev ,podle poslední menstruace bych měla být 5+1

ssaskiaa
22. říj 2016

@beybysz a nemela jsi ovu pozdeji nebo nemas dlouhe cykly? 🙂

beybysz
22. říj 2016

No to právě nevím ....Ale když jsem se ptala jedny známý na gynekologie tak mi řekla ze je to super ale ze se mohlo stát ze jsem mohla mít ovulaci zpozdenou ale jsem si jistá že je to těhotenství uz mi 6 dni meska menstruace 😉

beybysz
22. říj 2016

Jinak cykly mám vždy stejně dlouhé

ssaskiaa
22. říj 2016

@beybysz tak tehotenstvi je jasny 🙂 ale myslim jsi ze ovu byla dyl protoze v 5+1 to je 6tt by byly testy silnejsi..🙂 ale to je jen nazor, kazdopdne tehotna jsi, gratulujuu 🙂)

beybysz
22. říj 2016

Děkuji ....tady ten měsíc jsem se vše vypustila a nehlidala se ...hodně asi u nás hrála psychika uz o ledna jsme se snažili ,jednou to bylo biochemicky jinak nic ..Takže kočky nemyslete na to jak chcere byt tehotne,vím jak je to těžký...Podívejte se z me vypustila jsem to a šup je to tady a js jsem jak v Jirikove vidění stále tomu nemohu uverit 😊

beybysz
22. říj 2016

Omlouvam se za preklepy ale to jsou ty chytry telefony 😃

destovakapka
22. říj 2016

Včera jsem byla na pohotovosti že jsem víc začla krvácet, doktor neprijemny a jeste me zdrbl ze proc chodim na pohotovost, ze to mohlo pockat, ze od stredy mam mesicky a divil se ze mi brali ve ctvrtek krev na HSG a pritom ze jsem uz mela mesicky. Jeste kdyz jsem mu ukazovala zpravu z car tak me zdrbl ze tam mam jasne psane ze kdyz to bude pozitivni ze kontrola 31.10.a kdyz to pozitivni nebude tak kontrola 24.10.Jsem mu rekla ze krev mam pozitivni a 18HCG a to mi rekl ze to nic neni ze tehotenstvi je od 350HCG vis. Takze doktorka v car mluvi neco jineho a on taky.Je mi divne ze by mi doktorka nerekla ze mam MS.Tak jsem dala 90kc za to ze jsem dostala vynadano a ze mam mesicky.Vysledek z krve negativni.

ywushka
22. říj 2016

@destovakapka nemyslím si ze musí byt HCG tak vysoké jak doktor z pohotovosti uvádí. Mě se stalo před víc jak sedmi lety,po třetím IVF a se ztrátou jednoho plodu,bojovala jsem o to,ze jsem se snažila udržet ten druhy,měla jsem ve 14tt divné tlaky v podbridku,přijela jsem na pohotovost,doktor mi se mě neptal ani na jméno a ani na to v kterém jsem týdnu,položil mě na klasické lehátko gynekologicke a prohlédl mi a s klidným hlasem oznámil ze se jedna o počínající potrat tak jsem zirala a prý si mám jet sbalit věci tak jsem odjela do jiné nemocnice a rám už udělali uzv a všechno vyšetření a a bylo všechno v pořádku,nechali si mě na pozorování,takže někdy nechápu ty chladné lidi a lékaře.

ywushka
22. říj 2016

@petapal ke to brzo po transferu se testovat,doporučuji až tak 10-11 den

nael1612
22. říj 2016

@petapal ja taky minimini dusika vidim✊✊✊✊drzim palce

ywushka
22. říj 2016

@nael1612 taky ho vidím ale je lepší počkat je pak člověk zklamaný když to nevyjde zrovna,vlastní zkušenost. Takže držíme palečky i my 😬✊

dashenka1
22. říj 2016

@ywushka kde davala pani foto? Nemohu dohlefat...

ywushka
22. říj 2016

@dashenka1 stránka zpět myslím

dashenka1
22. říj 2016

@ywushka kuji

petapal
22. říj 2016

Děkuji všem,ale je to závislost a ty dny se tak vlecou je to 3IVF poslední pokus moc moc se modlím ať to vyjde

ywushka
22. říj 2016

@petapal znám to!!! 🙂 držím palečky

petapal
22. říj 2016

@ywushka děkuji je normální,že mokré jsou vidět víc než když uschnou