Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@katuskad1 Já tam bohužel nic nevidím..:(
Ja si taky myslím jen jsem se chtěla ještě zjistit 😉 v týdnu chci jít na krev ,podle poslední menstruace bych měla být 5+1
No to právě nevím ....Ale když jsem se ptala jedny známý na gynekologie tak mi řekla ze je to super ale ze se mohlo stát ze jsem mohla mít ovulaci zpozdenou ale jsem si jistá že je to těhotenství uz mi 6 dni meska menstruace 😉
Jinak cykly mám vždy stejně dlouhé
Děkuji ....tady ten měsíc jsem se vše vypustila a nehlidala se ...hodně asi u nás hrála psychika uz o ledna jsme se snažili ,jednou to bylo biochemicky jinak nic ..Takže kočky nemyslete na to jak chcere byt tehotne,vím jak je to těžký...Podívejte se z me vypustila jsem to a šup je to tady a js jsem jak v Jirikove vidění stále tomu nemohu uverit 😊
Omlouvam se za preklepy ale to jsou ty chytry telefony 😃
Včera jsem byla na pohotovosti že jsem víc začla krvácet, doktor neprijemny a jeste me zdrbl ze proc chodim na pohotovost, ze to mohlo pockat, ze od stredy mam mesicky a divil se ze mi brali ve ctvrtek krev na HSG a pritom ze jsem uz mela mesicky. Jeste kdyz jsem mu ukazovala zpravu z car tak me zdrbl ze tam mam jasne psane ze kdyz to bude pozitivni ze kontrola 31.10.a kdyz to pozitivni nebude tak kontrola 24.10.Jsem mu rekla ze krev mam pozitivni a 18HCG a to mi rekl ze to nic neni ze tehotenstvi je od 350HCG vis. Takze doktorka v car mluvi neco jineho a on taky.Je mi divne ze by mi doktorka nerekla ze mam MS.Tak jsem dala 90kc za to ze jsem dostala vynadano a ze mam mesicky.Vysledek z krve negativni.
@destovakapka nemyslím si ze musí byt HCG tak vysoké jak doktor z pohotovosti uvádí. Mě se stalo před víc jak sedmi lety,po třetím IVF a se ztrátou jednoho plodu,bojovala jsem o to,ze jsem se snažila udržet ten druhy,měla jsem ve 14tt divné tlaky v podbridku,přijela jsem na pohotovost,doktor mi se mě neptal ani na jméno a ani na to v kterém jsem týdnu,položil mě na klasické lehátko gynekologicke a prohlédl mi a s klidným hlasem oznámil ze se jedna o počínající potrat tak jsem zirala a prý si mám jet sbalit věci tak jsem odjela do jiné nemocnice a rám už udělali uzv a všechno vyšetření a a bylo všechno v pořádku,nechali si mě na pozorování,takže někdy nechápu ty chladné lidi a lékaře.
Děkuji všem,ale je to závislost a ty dny se tak vlecou je to 3IVF poslední pokus moc moc se modlím ať to vyjde

@adrrik ráda bych,ale nejde to zastavit😖