Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj holky, mám na vás takový asi hloupý dotaz... mě se zdá že ten test z maxu už nesílí, je už tři dny stejný. Jak moc se ten proužek má vybarvit? Je možné že už dosáhl maxima? Jsem z toho trošku nervózní... aby to bylo v pořádku. Ale ten mamatest zesílil. Apro jistotu jsem udělala ještě ovu test... A clear blue digital ukazuje 2-3. Ale proč ten max nesílí? Ukázal mi čárku jako první tak mu asi nejvíc věřím. bojím se aby čárka nezačala slábnout...
@ronyx
@nikkolina
@keckemet
@i_ora
@ragi27
@shynne
Moc děkuju... asi blaznim co?
@berenika5 Tak to může být právě tím,že testuješ každý den 🙂 Já testovala vždy co dva dny a tím pádem byl ten rozdíl dost viditelný.Jelikož hladina HCG se zdvojnásobuje co dva dny 😉 Testíky máš krásné,nemyslím,že by to bylo biochemické těhu. Buď v klidu,snaž se nestresovat.Pro jistotu zkus testík třeba za dva dny,to by už měl být o dost sytější 😉 Na gyndu jsi objednaná?
@berenika5 Já byla v 5+6 tt a srdeční aktivita už byla.Moc často se to ale nestává.Mě doktorka řekla,že jsem předpisové těhu,všechno sedí jak podle utz tak podle ms,ale většina holek v 5+6 ještě srdíčko nemají.Většinou gestační a žloutkový váček. 🙂 No uvidíš co ti dr řekne,třeba už to srdíčko bude 😉
@berenika5 tak já třeba nikdy v 6+0 neměla žloutkový váček jen gestační,nebo max náznak žloutkového,poslední těhu dokonce až 6+4 byl žloutkový váček teprve patrný pak i mebryjko ale na nemocničním kvalitnějším utz u mé Dr embrio nebylo,a to jsme přesně věděla kdy došlo k oplodnění a nesedělo mi to,vše šlo vidět později,ono záleží právě hodně na kvalitě utz,co jde někomu vidět v 6+0, jiné ne,ale neznamená to že srdce nebije,primitivní srdce bije už od 4+0,pak už jde jen o to kdy to zachytí přístroj a taky kde je mimiko v děloze uloženo,pokud blízko stěny vše se zobrazuje později,je potřeba si uvědomit že jde milimetry
@saminomimino No nevím jestli je to jen o utz. Když u tebe v 6+0 nebyl ani žloutkový váček a u mě v 5+6 už krásné embrijko se srdeční akci. Chápu,že každý utz je jinak kvalitní,ale neřekla bych,že natolik,že nerozezná jen gestační váček od embria. Spíš jde o to,že hold u někoho třeba déle trvá,než se vajíčko zavrtá.Těhu je mladší než se zdálo.
Tak o kvalitě utz je to rozhodně,těhu mladší nebylo,věděla jsem přesně den oplodnění,šla jsem týž den na utz do nemocnice kde okamžitě bylo vidět vše,přitom na utz u mé lékařky jen gestační váček,bylo mi řečeno že je to ultrazvukem,každý má jiné prosvícení,nemocniční bývají kvalitnější také dražší,což si běžný gynekolog nemůže dovolit,navíc tohle se mi stalo i v jiných těhotenstvích,,vžd jsem věla den oplodnění,takže těhu mladší nebyla u mé Dr vždy neodpovídali,vypadalo to na mladší těhu,ale na klinice vždy sedělo dle biometrie podle dne oplodnění....a ono 6+0 a 5+6,to jsou setini milimetru,takže kvalita přístoje hraje obrovskou roli
@kopretina90 Je tam, potichounku gratuluji 😉
@kopretina90 vidím 🙂
@kopretina90 Vidim a stejny testy jsem mela taky a ted mi tu lita temer rocni syn.Preji hodne stesti 🙂
@kopretina90 vidííííímmmm 🙂)))))))))))

@jaja01k Chtěla bych se zeptat , kdyby mi praskla cista , ukázal by mi to tehu test ? 🙂 Ze je to pozitivní 😉