Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@klaaaara
@amanda2014 holky diky ale ty testy delaj duchy ale taky jsem nemela jen je zajimave ze na fotce jde videt pekne ale v realu moc ne,tak nejak nevim :(kdy zkusit testnout?
@svlocka taky doporučuju dr.max, nebo benu, i když u mě zatím bez výsledku, ale nedělaly duchy :D
@amanda2014
@klaaaara jen je zajimave ze jsem zkousela pod svetlem a jde videt jak jsem mela duchu tak ani pod svetlem neslo videt a ted poprve jde tak me to zarazilo foto nize co myslite?
@svlocka lehkýho douška vidím 🙂 zkus ještě za dva dny 🙂 jsi dobrá, že testuješ před MS - máš nějaké signály, že bys mohla být? 🙂 já vždycky raději čekám na MS, abych nebyla zklamaná dřív než je nutné :D
@amanda2014 uz me boli podbrisek nekolik dni nekdy picha,a hlava me poslednich dni boli.tak ja to nechavam nahode bud se zadari nebo ne.ale ted to vidim poprve tak u svetla nekdy se u svetla neobjevil.

@ivca_ch myslis ja nevim uz jsem parkrat takove duchy mela.tak neberu to tak ze bych jasala drzim se na zemi,test jsem si delala rana zbudila me bolest v podbrisku do ms 3dny.tak uvidime.