icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
tesarovani
31. říj 2016

@zuuzzkkaaa A kdyz jsi delala v sobotu, tak zkus dneska..ja jsem mela podle vseho posunutou ovu, protoze i miminko je o dva dny mensi

eliskan
31. říj 2016

Nemuzu tu skupinu najit. Hodtr nekdo odkaz 🙂.,dekuji

adelaine91
31. říj 2016

Holky, tak tohle se mi objevilo na OVU testu..Mám 3dny do MS..Co myslíte, že to znamená?..🙂

vanea
31. říj 2016

@adelaine91 skoro nic tam není, měla jsem ovu test před MS daleko silnější a nic nebylo🙂 muselo by to být fakt pozitivní ten ovu test, nejen duch.

adelaine91
31. říj 2016

@vanea Já mívám MS nepravidelnou, podle výpočtů by měla být za 3 dny,ale někdy přijde třeba až za týden i za 14 dní..:D

vanea
31. říj 2016

@adelaine91 no to je radost tedy:D tak uvidíš, každopádně já měla druhou čárku celý cyklus, někdo má ty hodnoty zvýšené stále, takže tam ty dvě čárky vidí častěji, i když je ta jedna téměř neviditelná. Ale u ovu to není jako u těhu, že i slabá čárka je pozitivní. Musí být fakt silnější=) Ovu jsi měla kdy?

adelaine91
31. říj 2016

OVU jsem měla 20.10..To vím přesně, mívám u toho bolesti jako u MS..🙂

vanea
31. říj 2016

@adelaine91 tak hodně štěstí, budu držet palec!🙂 zkusila bych nějaký testík až tak za ty tři dny, ještě je asi brzy, aby se z toho dalo něco vyvozovat🙂

adelaine91
31. říj 2016

Děkuji moc..🙂..Je to hrozný čekat, ale musím..:D

lucinka58
31. říj 2016

Holky ja šla nakonec dnes na krev aby se vidělo HCG. Zítra budou výsledky. Jsem z toho spineni fakt nesva....

lucinka58
31. říj 2016

@adelaine91 udělej si to z ranní 🙂

tornadolu
31. říj 2016

@lucinka58 jsi splnila?

bsvet
31. říj 2016

@kstablova Ahoj, tak jsem konečně dočetla.. Jsem moc ráda, že jsi OK.
Vidíš, já dojíždím do fakultky v Olomouci skoro hodinu, protože oproti nám tam mám super komfort a skvělý přistup :D Byla jsem i na revizi a rodit jsem si tam zajela a na to, že to trvalo 4dny tak nemůžu říct jedinou špatnou věc..
Byla jsem na těch samých zákrocích i jinde a mám do teď noční můry... Ale je super, že už si dnes můžeš vybrat, kam zajdeš a že Ti je už lépe.. Jestli jsou tam o tolik lepší než v Olmiku, určitě o tom zauvažuju ;)
Jinak já HCG čisté až po víc jak 2měs :/

adelaine91
31. říj 2016

@lucinka58 Zítra se na to chystám..🙂 mám i normální TT, ale to si myslím, že je ještě hodně brzo..

adelaine91
31. říj 2016

@lucinka58 Budu moc držet palečky, ať je vše v pořádku..🙂

bsvet
31. říj 2016

My mame konečné prvni fotecku. Už je to celej človíček😁
Pořád nemůžu uvěřit..
Všem srdečná gratulace k pozitivním testům a ostatním drzim moc palecky..

jarka1992
31. říj 2016

@bsvet velká gratulace maminko. Prcek vypadá skvěle 🙂

kstablova
31. říj 2016

@bsvet jůůůůůů takovej malej špión krásnej schovanej 😎 😎 😎 . Super.
A děkuji za info 🙂

katerinaf27
31. říj 2016

Holky tak já včera takto 🙂 Testovala jsem v den vynechané MS, ráno 🙂 2 měsíce snažení 🙂

lucinka58
31. říj 2016

@tornadolu spinila - to je ten mobil a predikce textu 😀

matildaxp
31. říj 2016

@katerinaf27 gratuluji 🙂

katerinaf27
31. říj 2016

@matildaxp Děkuji 🙂 Snad je to pravda! 🙂

bredda
31. říj 2016

@katerinaf27 gratuluji 🙂 dva měsíce to je paráda, kéž by to u nás bylo taky tak 😀

katerinaf27
31. říj 2016

@bredda Taky v to nemůžu uvěřit, je mi 22 a nikdy jsem nebrala HA, třeba to bude i tím 🙂

matildaxp
31. říj 2016

@katerinaf27 urcite, tehotensky test snad nelze. Ja take v sobotu objevila 2 carky. V utery 8.11. jdu k dr, tak jsem zvedava 🙂

bredda
31. říj 2016

@katerinaf27 to bude asi právě tím, že jsi mladá a nejsi poznamenaná tou HA. Já jí brala 11 let 😖

katerinaf27
31. říj 2016

@matildaxp To já zkusím ještě 2 testy a pak zavolám 🙂

@bredda Třeba ano, vážně nevím 🙂 Ať se brzy zadaří!

kstablova
31. říj 2016

@bredda to nemusí být tím. Já brala HA 16 let a s prvním dítětem jsem otěhotněla po vysazení na poprvé a na jediný sex v době ovulace. A bylo mi tehdy 32.

simi1510
31. říj 2016

@bredda ja ha nikdy nebrala a trvalo rok nez se to povedlo, i kdyz to skončilo zamlklym tehu...