icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
13. lis 2016

@jullli já když nebyla těhotná, tak čárku neukázal, když jsem byla těhotná, tak ji ukázal 🙂 Tudíž já mám zkušenost, že falešné duchy nedělá 😉

jullli
13. lis 2016

@simi1510 diky ;) uvidime no zatim 8dpo tak je hodne brzooo na zavery 🙂 udelala jsem i druhy test a prijde mi tam stale dusik

simi1510
13. lis 2016

@jullli 8DPO? to je vážně dle mého moc brzy, může se stát i zároveň cokoliv... držím pěsti!!! 😉

zlolda
13. lis 2016

Ahoj 🙂 ne klidně může byt já prvniho polo ducha měla 5 den trochu tmavší 11 dpo 🙂

jullli
13. lis 2016

Jasne vim jsem nedockava ale proste po roce dosla ovulace po laparoskopii tak ted jsem nedockava ;) musim vydrzet

zlolda
13. lis 2016

Jo ja taky jdu zítra zase na krev 🙂

jullli
13. lis 2016

@zlolda a u tebe uz je tehu prokazano nebo ne? Premyslela jsem i nad ovulacnim testem vyzkouset ze to pry nekomu detekuje druvejsi tehu ,ale nevim no...

baskervile
13. lis 2016

@lucinka58 Jdu odpoledne a a už mám žaludeční neurozu.Budu na tebe myslet a hned napiš 😉

zlolda
13. lis 2016

@jullli Jo jsem ale mam nízke Hcg v krví takze jsu zítra znovi na krev 🙂 ALe delam jeste podctive denne rano testy a carecka mi sili .....Ja delala ovulacni testy u oplodneni ... mela jsem dve cerky snad pokazde jen dva dny po sobe byly tmavsi ...

simi1510
13. lis 2016

@jullli tak mě to prokázalo... ale je lepší si zatím počkat a pak si dojít na krev, ta řekne nejlépe.

zuuzzkkaaa
14. lis 2016

@jullli me falesnýho neudelal nic zatím jen negativní ale 8dpo je málo počkej tak na 12 😉

zlolda
14. lis 2016

Ahojte tak mám výsledky z pátku kdy jsem byla taky na krev pátek byl 14 dpo carecka skoro tmavá a hcg v krvi 67 dneska jsem byla zase na krev tak uvidíme ;)

lucinka58
14. lis 2016

@baskervile Ahojky, tak u nás všechno v pořádku. Miminko je tam a tluče mu srdíčko 🙂 Další kontrola za 2 týdny a předepsali mě utrogestan abych už nemusela lítat na agolutinový injekce 🙂

lucinka58
14. lis 2016

@baskervile a jeste jedna informace - je tam jen jedno 🙂 moc ti preju taky dobre zprávy 🙂 dej pak vědět - tfuj, tfuj pro štěstí 🙂

lucinka58
14. lis 2016

@zlolda držím pesticky 🙂

baskervile
14. lis 2016

@lucinka58 Jé,to je super,mám za tebe velkou radost 🙂 Mě je hůř než před maturitou,už abych to měla za sebou.Ozvu se

baskervile
14. lis 2016

@zlolda hodně štěstí,až budeš vědět,tak napiš

kolibricek36
14. lis 2016

@baskervile jak jsi dopadla?

lucinka58
14. lis 2016

@baskervile Naprosto tě chápu. nevím jestli jsem dneska měla ranní nevolnost nebo žaludeční neurózu, ale nemohla jsem se ani nasnídat ani se napít - bylo mě špatně jak psovi..... 😀

petapal
14. lis 2016

Tak dnes první ultrazvuk hlásím v děloze jeden GS o velikosti 13.4mm se srdeční akci.podle menstruace 6+6 ,ale podle velikosti mladší 6+0

kaaaczeeenka
14. lis 2016

Ahoj holky, chci se zeptat...myslite,ze je test pozitivni? Den meskam a tak jsem si udelala test. Primarne spis kvuli tomu,ze jsem mela mykozu a v sobotu dobrala candibene na vkladani a clotrimazol masticku se jeste mam mazat. Samozrejme bych byla neskutecne rada,ale na druhou stranu ted panikarim. Co si o tom myslite? Dekuju

hanulkaha
14. lis 2016

@kaaaczeeenka Myslím, že je krásně pozitivní 🙂

kaaaczeeenka
14. lis 2016

Dekuju,ja jsem si to myslela. Ted jen,aby ta lecba nejak neublizila ☹

zlolda
14. lis 2016

@lucinka58 děkuji na kontrolu jdu k doktorce až 23.11 takže si ještě počkám ale špuntik sílí dneska už byla krásná tmava carecka ;)
@baskervile viz výše ... A děkuji holky ze mi držíte palce :-*

medinka13
14. lis 2016

Ahoj holky, tohle se mi udělalo dnes na testu a celý den to luštím, vidíte tam něco?

serenna30
14. lis 2016

@medinka13 bohuzel ne😞

tehulka1167
14. lis 2016

@kaaaczeeenka s čim se lecis?

kaaaczeeenka
14. lis 2016

Mela jsem cnadibene na mykozu na vkladani a masticku clotrimazol...a na obojim je napsano,ze se nema v prvnim trimestru. Ale to jsme nevedela,ze jsem asi podle toho testu tehotna ☹

europa00
14. lis 2016

@medinka13 ja jo...-)

jullli
14. lis 2016

Holky vidite tam neco? Ukazalo se to hned do limitu lehce kraj doruzovel ale vic nic