Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snezenka123 ja mela ted minuly cyklus bohuzel i na mamatestu i na drmaxovi i na pepinu ducha a meskala ms dva dny ale duch nesilil a pak po dvou dnech jsem to dostala... Bohuzel tohle je nevyhoda brzkeho testovani
@marketar88 Něco jako dušík tam je, ale počkala bych plus minus do termínu menstruace. A jak víš, že to šlo ze špatné strany? Byla jsi u gynekologa? Třeba to šlo ze strany s vajíčky a tím pádem být těhotná můžeš. Moc držím palečky - ale zkus si otestovat až tak za 3 dny nejdřív a budeš moudřejší 🙂 Jinak příznaky by byly, ale víš co - to stejně nic neznamená.... Mě bolely taky šíleně prsa, na testu se mi něco objevila až 22DPO a stejně jsem v 6tt spontálně potratila. Teď mě třeba prsa nebolí skoro vůbec a miminku tluče srdíčko..... Stejné jsem to měla i u syna. Před ním ZT (šíleně mě bolely prsa ani ležet jsem na nich nemohla) a pak další těhotenství s ním a nebolely skoro vůbec. Všechny příznaky jsou individuální a je potřeba počkat 🙂 Moje ségra i kámoška třeba vůbec neměly žádné těhotenské potíže a celé těhotenství bylo ukázkové, že ani nevěděli, že v bříšku něco mají - je to těhotenství od těhotenství jiné a člověk od člověka taky jiné 🙂
Je to tam 😉
@jullli Já jsem testovala az po vynechání. Kojím a Ms už jsem měla poslední 3 cykly pravidelnou a ukázkovou po 28 dnech. Testovala jsem az 30 DC. .a 32 dc. 33dc jsem to dostala.
Ale ten mamatest mi taky udělal čárku jakoby z boku. Presne jako ten tvůj. ..
@snezenka123 minulý cyklus jsem měla to samé, ale test slábl až do sněhobíla. Teď se to opakuje.
@bzukk to je divný. .. viď. Já uvidím tento měsíc. Ale testovat budu az tak dva dnyod vvynechání. Tim jak kojím jsem ti zase minuly měsíc dostala o 5 dni dyl.. tak uvidím. .
@snezenka123 já snad vydržím netestovat až tak týden po vynechání
@bzukk a kdy máš ms termín?já první 3.12-6.12.
@snezenka123 ms jsem měla mít v úterý, když nedorazila, s nadšením jsem udělala test a do půl hoďky ta potvora dorazila :( i když je hooodně slabá a bez bolesti, další test už jsem nedělala
@bzukk toto utery??no můžeš byt těhu i tak🙂tady na MK je spousta maminek co měli ms a byli těhu. .a pokud je ms slaba🙂 zkusila bych za pár dni testnout
@snezenka123 no moc tomu nevěřím. O víkendu zkusím testnout, tak třeba konečně se na nás usměje štěstí.
Tak ten můj dušík už je dnes krásně pozitivní na mamatestu 🙂 hurá!
@monoklnaoku ukaaaaa jaky dpo jsii
Koupila jsem krevní od Zapu 🙂 no ja mela MS naposled 8.10., pak v pulce cyklu spineni (cyklus 35 dni), dnes mam 12 den zpozdeni, myslim ze ovu byla posunutá a jsem hodně na začátku
@dashenka1
@dashenka1 na té fotce to nejde moc videt a krevni jsem vyhodila :/
@monoklnaoku skodaaaa
Ahoj holky, jdu jen pro nazor...tento mesic jsem bolet prsou, kterou obvykle mivam cca tyden pred MS, zacala vnimat o tyden driv, MS mela prijit 23.11 a prisla, ALE...
21.11 jsem mela preventivku na gynde a prislo slabe spineni, jeste pred navstevou gyndy(zákon schvalnosti?), druhy den spineni silnejsi, ale stale slabe, 23.11 MS, ale fakt nezvykle slaba, ve ctvrtek uz mi to prislo jako plytvani tampony a dnes rano uz naprosto nic...ale prsa stale z vnejsi strany bolava...no tak jsem to prubla....
Dalsi zkusim v nedeli - je mozne, ze by test blbnul a byl ovlivneny MS i presto, ze byla slaba a uz skoncila?
Ja ji taky vidim krasnou, to krvaceni mohlo byt zahnizdovani ;)
@jge no to ja vim, tak snad test neblbne a neblbnu ani ja, bylo by to vitane 🙂
@monoklnaoku na zahnizdovani se mi to zdalo asi moc, i kdyz s tim zkusenost nemam, u prvniho tehotenstvi nic takoveho nebylo...navic jsem ted zvedava, co bude a jak bude, zase zabolel podbrisek,boli v krizi a objevuje se naznak ms - tipuju ze ted je to bud a nebo, uvidíme... kazdopadne diky holky 🙂
@avarida Může to být zahnizďování. Mě v tomhle těhotenství měla přijít MS v neděli. V pátek jsem špinila hnědě, v sobotu, v neděli i v pondělí jsem špinila růžově - prakticky to bylo tak na 3 intimky. A těhotná jsem 🙂 Počkej 2-3 dny a zopakuj si test. Pokud zesílí čárka, tak je to jasný. A nebo si kup digitální od Clearblue, ten to ukáže jistě 🙂
Já jsem to tento měsíc měla podobně - měla jsem to dostat včera, ve středu klasika troška špinění, pak pár kapek krve, druhý den to skončilo. ALE nebolí mě prsa, ani podbřišek (to jen občas- 2-3x za den max.), řekla bych, že to dostanu později. ALE zase 😀 dnes mě začaly bolet prsa a pleť mám úplně bez chybičky, to se vždy před menzesem osypu jak puberťák..Tak jsem ze všeho úplně jalová, včera test sněhobílý, no moc jsem na něj nekoukala, po 15 min vyhodila do koše...Ještě že máme podobné diskuze :o)
Do toho máme jet příští týden na vánoční trhy do Drážďan a já tam nechci jet s Mrchou 😀 mělo to tak hezky vyjít...

@bzukk mě mama test minulý měsíc taky udělal ducha:-/ a test od dr.maxe úplně snehobily. ..a dostala jsem to.