Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snezenka123 určite, zkusim to ráno, no před tím měsícem tam nebyl ani náznak, ale je to teď z jiného balení tak kdo ví 🙂 ale taky jsem slyšela že tohle ty mamatesty dělaj 🙂
ahoj holky vidite tam neco? :/ mam teda dost na houby fotak, takže sem to trosku upravila. Zkusila jsem test asi brzo cca 9-10 den po styku. beru Ha ale ve 3 tydnu sem zapomela 2 pilulky a jaksi zapomela dodrzet navod a uvedomila sem si to pozde. Tak ted trosku trno protože mam doma už dvě děti a s tema testama je to ted takove divne, jakože duch sem duch tam, driv sem udelala test bum byla čark jo byla sem tehotna :D ted aby clovek sondoval zda pozitivni falesny atd. na živo jde videt lehoulinkata čarka, počitam že jestli jsem v tom tak ta slaboučka čarka by tomu dnu po sexu i odpovidala což? Jinak me tento test vetsinou duchy nedelal bud byl uplne bily nebo carka, tak sem z toho jelen
@luss1994 ja tedy nic nevidim, muze to byt i fotakem... zkus testovat za dva dny treba znovu.
Ja jinak u tohoto testu taky neznam falešný. Spis jde o to, ze to clovek testuje brzy, neco se objeví, prijde mrcha... a holka si rekne, delal falešný, uz ho nechci. Ale ze to jen zkratka odešlo, protoze se to neudrzelo, bylo to v neporadku... to je nenapadne.
@luss1994 No tak me se naopak zda, ze neco vidim!!! Opravdu slaboi carku, ale je tam 🙂 Ale jak rikaji holky, testuj dal, podle DPO je hodne brzo, jeste se to vybarvi nebo naopak. Hlavne,at to je tak, jak si prejes ty 🙂
@simi1510 jojo presne to se mi stalo minuly mesic, ale jak to odchazelo tak me neskutečně bolelo bricho , jak sem tenkrat otehotněla nechapu možna antibiotika, pry teda nemali ovlivnovat ha ale u me to bylo nejspis naopak. A čarku sem mela silnejsi, ted je to takove nenapadne, zkusim ještě zitra nebo pozitri.
@lindaatobias ja tam prave taky vidim lehoucky nadech druhe carky. No se dvema detma už jsme další neplanovali,ale nejspis bych si mimi stejne nechala. I když by to bylo hooodne naročne, syn ma 3 roky a dcerka bude mit teprve rok
Dekuju za srdicka..holky chci se zeptat,je treba mit pri sexu orgasmus,kdyz chci otehotnet?
@ms.neomagic určitě ne 🙂...ja mam dve deti a myslim, že ani u jednoho sem orgasmus nemela zrovna :D Mam dojem, že to u nas byli zrovna takove ty ,,rychlovky" :D
@luss1994 antibiotika, střevní problemy a různé dalsi ovlivňují HA. Ja ji tedy nikdy nebrala a hlavne ani nechtela... ale znám dost případu, ktere otehotnely i pres ni.
A ja to tak mela minuly mesic taky, vetsi kusy, vetsi krvaceni, krece... tak snad se postestilo vic ted... doufam, ale musim pockat dele jak tyden ☹ v nedeli teprve byla ovulka.
@ms.neomagic nekde pisou ze je to lepsi, ze to lepe natahne spermie dovnitř, nekdo rika, ze je to blbost, stejne tak, jako zůstat po sexu s nohama nahore, nejit se hned mýt atp. Ze ty spermie zatímco z tebe treba vyjede, uz nektere jsou davno na cestě....
Je to proste bud a nebo....
@ms.neomagic nene ja take u obou nemela
Ja prave mam orgasmus jen pri drazdeni klitorisu..a obcas k tomu nedojde..tak proto se ptam..
@ms.neomagic tak nohy na ramena muze a at se muz snazi 😃😉
@ms.neomagic Hlavně, že má orgasmus chlap 😀 Na ničem jiném v tomto případě nezáleží, myslím 🙂
Ta jo holky me pálí žaha dneska hrůza..😢
@lindaatobias to ja to chtela v nedeli pojistit a smůla 😃 jeste mi rekl, se je chudak osoupany 😂😂😂😂
Holky a hlavne @laura1972 nemam zkusenosti s ovul.testama,ale vcera byla carka tmavsi,ale ne jako testovaci a dnes je zase slabsi..to uz jako ovulka probehla nebo ci co? dnes jsem tyden po ms...a asi pred hod a pul jsem vypila hrnicek kafe,caj a doma jeste stavu..muze byt treba moc az moc naredena..fotka mi nejde nahrat ☹

@medinka13
Ahojky. Také Nic nevidím. Zkusila bych počkat a testla jiným testem.
Mamatest děla občas duchy...Přitom to těhu není. Držím palce