icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
astyna
19. pro 2016

Holky, dnešní prohlídka dopadla na výbornou 🙂 Plaváček má 10mm, čile si tam plaval, odpovídá 7+3 tt, srdce bilo jak o závod. V lednu mě čeká první genetika. Zatím vše OK 🙂 Já se cítím hrozně unavená, ale to je i tou zimou a akčním synkem (13m), jinak vše v pohodě. Kdyby to tak pěkně šlo jako v minulém těhotenství, byla bych moc spokojená 🙂

snezenka123
19. pro 2016

@kstablova
@simi1510
Ahoj holky. Tak Já nemerim bt. Ale svezu se s vámi, mam téměř stejný cyklus, dnes jsem 16 DC. Noo a u nás se asi teda bude muset stát zázrak. Sex byl 11 dc a 13 dc. Takže v Pátek naposled. Sobota nic...vcera byl manžel unaveny😠
a ja dneska skončila u zubaře, dělal mi resekci. .kdo zazil. . Ví jak to bolí. .. hnus. Mam zase atb na tyden(ve čtvrtek jsem dobrala jedno balení)
Takže ani dnes a v následujících dnech Nic nebude. .. takže bud ten 13 dc vyjde a nebo ne. ..kdy budete zkoušet test?

snezenka123
19. pro 2016

Gratuluji k prima kontrole❤@astyna

snezenka123
19. pro 2016

@bzubudeš testovat znovu?snažím se vykoukat čárku, ale mám blbý telefon😒 na živo tam vidíš čárku? Jj ty dny před ms se vlečou. .. já tomu moc šancí nedávám. ..😔myslím tim teda u mne. ..dnes mi dělali resekci nad zubem, beru atb, už druhý tento cyklus..vlastně jsem je ve čtvrtek dobrala. .no a mam je zase. Sex byl jen 11 a 13 dc. Ted taky nebude,dnes jsem 16 dc. Takže bud se to povedlo z toho sexu 13 dc nebo mam smolíka. ..
Kdy budeš testovat znova?

snezenka123
19. pro 2016

@bzukk jsem se preklikla, odpověď mas nad tim🙂

kstablova
19. pro 2016

@snezenka123 hlavně ať jsi brzy fit!!!
No já jen pokud budu mít podezření, tak budu testovat, ale to opravdu až v den MS nebo těsně před. Dřív ne. A jen když budu mít podezření. A jen v případě, že to vydržím 😀 😀 😀

snezenka123
19. pro 2016

@kstablova Děkuji. .. no boli to teda hrozne. Zítra už bude snad líp, v patek na stehy. ..já bych chtěla vydržet do 31.12. To budu 28 dc myslím. ..a někdy to mam i po 32dnech. .. takže aspoň do silvestra. ..jenže Já dokážu mit snad všechny příznaky😀
ale když bude bolet břicho, prdim na to. To je u mne jasný příznak ms... nic šancí tomu ale nedávám. Te by se povedlo mimi z 13 dc.

bzukk
19. pro 2016

@snezenka123 budu ti drzet pesti, aby to klaplo 🙂 ja jsem se zarekla, ze mamatest uz nekoupim, tak jsem zkusila pepino. Na testu maly naznak vidim, ale blbe se to foti. Uvidim zda bude silit, snad to bude darecek od jeziska 🙂

snezenka123
19. pro 2016

@bzukk tak to je super😉 Já jsem si koupila Maxe, tak ho zkusím au na silvestra, dřív ne. To už by bylo 15 dni po sexu a melo by jít něco vidět. Tobě přeji silnější čárky každým dnem. ..to by byl dáreček, vid😍

simi1510
19. pro 2016

@snezenka123 tak ja to znám podobně, ja doufam ze vyšel ten sex v sobotu pripadne. Ja zkusim asi pozítří, to bych mela byt 10 dpo, jestli nahodou neco...

Drzim palce at se u tebe stane ten zazrak 🙂

Premyslela jsem, zda nenapsat jeste Jeziskovi 😃

kstablova
19. pro 2016

@snezenka123 budu držet palce!!!
My ještě pojistíme dnes a kašlu na to 😀 😀 😀

simi1510
19. pro 2016

@snezenka123 a jinak at te to nejmíň co boli a zvladnes to! Zuby jsou pech

simi1510
19. pro 2016

@kstablova jak ja bych to pred tim rada pojistovala a nic, ... a kdyz chce sex, tak i kdyz bych chtela, tak mi nic vcera neříkal a rikala si, ze ja Blba neusnula... nevim co to se mnou ted je ☹ a pritom sex miluju 😃

snezenka123
19. pro 2016

@kstablova já bych taky jistila,ale ten muj chlap je fuuuurt unavenej😖

snezenka123
19. pro 2016

@simi1510 Děkuji. Jo jsem nadopovana praskama, mrne spí, tak mám chvilku klídek, než přijdou deti ze školy🙂

simi1510
19. pro 2016

@snezenka123 muj bud unaveny, nebo nemocný, popr ze ma starosti... a za jine sex mu staci i jednou tydne, nebo jednou po dvou tydnech...

kstablova
19. pro 2016

@simi1510 tak já myslím že to je normální, že se někdy nechce. 🙂. Myslím Tobě 🙂
@snezenka123 no můj je taky unavenej, ale má smůlu 😀. No oni ti chlapi to tak nějak všeobecně těžce nesou to plánování.

kstablova
19. pro 2016

@simi1510 no já taky mám sex ráda, ale zas každej den ho nemusím. Můj exmanžel žadonil každý den až mi to bylo nepříjemné....

snezenka123
19. pro 2016

@simi1510 to jsme na tom stejné. .. si pak připadám kolikrát jako sexuální loudil. .včera jsem to zkusila, hned me zarazil, že ne, že je unaveny, tak cos nim. Přemlouvat ho nebudu, stejně by se nenechal. ..jednou za týden, dva si vzpomene, že má plný pytlik😀ale moje potřeby jsou jaksi mimo

snezenka123
19. pro 2016

@kstablova Jj my neplánujeme, řekli jsme si ze tomu necháme Volný průběh. . Ale je to paličák, zkrátka, když je unaveny, nebo se mu nechce, tak mám smůlu😀

lucinka58
19. pro 2016

@laura1972 Kámoška icelou dobu nic necítila a nic ji nebylo a je teď ve 22 tt prosperujícího těhotenství. A mojí ségře taky nic nebylo a hned jak do toho spadla, tak hned i donosila a porodila. Každá jsme individuální. U mě je to tak, že dokud mi není zle, že je průser. Tohle těhotenství je mi ale zle až, až...... To jsem ani u prvního syna neměla..... Takže já bych klidně brala klidné a prosperující těhotenství .-)

kstablova
19. pro 2016

@snezenka123 no ale se sexem jednou za týden až dva se tomu blbě nechává volný průběh, aby se člověk trefil do ovulace, že? 😀😀😀

lucinka58
19. pro 2016

@snezenka123 Hele, my už taky 14 dnů nic. Manžel je nachcípanej a unavenej a asi se nám to střídá. mě je buď špatně z těhu nebo jemu z teploty 🙂)))) Ale jinak plánování u nás taky nepřicházelo v úvahu. Můj manžel řekl, že si mám testovat co chci, ale on nebude mít sex na povel. Naštěstí se vždycky zadařilo ze sexu z nálady 🙂

simi1510
19. pro 2016

@kstablova me v posledním tydnu, ale ne ze by nechtělo, neni vubec chut a ani nejak nic necítím :-/ a štve me to 😃 jindy se mi pak aspon dobre spalo a mela jsem dost energie.... po včerejším jsem nemohla vubec usnout a spat a jsem jak zabita 😃

snezenka123
19. pro 2016

@kstablova
@lucinka58
no právě. ..my naše první společný (dvě Mám z předešlého manželství)počali hned. Ale znali jsme se krátce. ..mimi chtěli oba a jeho teda to plození🙂bavilo. Sex byl denne, i několikrát😀
teď je to jine. ..me se splasili hormony a chtěla bych ještě jedno, manžel souhlasil, dali jsme tomu volny průběh do konce roku. Minulý měsíc to bylo obden, i navzdory únavě, jeho. Stejne ms došla. .. Podle mě už se mu do toho asi moc nechce, jinak by se snažil, to vím.
Nevadí. Bud se povedlo, nebo ne. Možná ho ukecam ještě na leden🙂

simi1510
19. pro 2016

@snezenka123 muj vyloženě nechce v dobe, kdy jde delat mimi 😃 hlavne jak se rika, ze chlap v tom období po nas vic touzi 😂 kde je chyba? 😃 vcera taky si začal, minuly tyden kdyz jsem chtela ja, tak mi rekl, ze ho ma osoupany.. a ja chtela jen pojistit pripadne mimi 😃

simi1510
19. pro 2016

@lucinka58 ja prave to na nej zkousela ruzne, protoze sex na povel u nas nejde a pak se jeste navic treba pohadat? Nestoji to za to. Takze u nej zadne takove to, zlato jsou dve carky sup jsem na to neplatí 😃

snezenka123
19. pro 2016

@simi1510 viď. Taky jsem to četla, že chlap vycítí ovulaci a chce podvedome sex. ..u nás to tak není. Po tom,co se z něj stal táta, hrozně zfotrovatel😀a vyměnil sex za bily sex😒🙂

simi1510
19. pro 2016

@snezenka123 u nas jeste nemel z ceho, max ze by mel trauma z toho zamlkleho. Ale to rika ze na to nemysli

snezenka123
19. pro 2016

@simi1510
@kstablova
@lucinka58
Já teda ani nic nemerim, netestuji ovulku, snažím se všímat si třeba bolesti, nebo hlenu, ale nevím no. Mam aplikaci v telefonu, ale vím, že to je hodně ne pravděpodobny, že by se trefila aplikace se skutečností. ..